فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله ارزیابی کمی و کیفی آب و فاضلاب و آزمایش های مربوط به آن

اختصاصی از فایلکو مقاله ارزیابی کمی و کیفی آب و فاضلاب و آزمایش های مربوط به آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله ارزیابی کمی و کیفی آب و فاضلاب و آزمایش های مربوط به آن


مقاله ارزیابی کمی و کیفی آب و فاضلاب و آزمایش های مربوط به آن

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

 

فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحات:43

در مبحث آب نکته مهم کنترل کیفیت آب می باشد که کنترل به دو صورت کنترل سابقه دار و کنترل کیفیت روز مره (‌عمومی ) انجام می شود که حال به طور مختصر تعریفی از آن دو ارائه می شود .

 کنترل کیفیت سابقه دار عبارتست از یک روش تحلیلی و بررسی مزایا و معایب و نسبت های آن که در آزمایشگاه انجام می شود .

کنترل کیفیت روزمره (‌عمومی ) عبارتست از کنترل کیفیت عمومی و خارج از آزمایشگاهی است .

 تقسیم بندی آب ها

  • آب های زیر زمینی

 آبی که لایه های نفوذ پذیر زمین را اشغال می کند را به عنوان آب های زیر زمینی می‌شناسیم .

آب های زیر زمینی به صورت های مختلف از قبیل چاه ، قنات و غیره قابل برداشت می باشند و اغلب از آبهایی که در سفره های زیر زمینی انباشته شده جهت مصارف آشامیدنی و شرب استفاده می کنند از آن جهت که آب های سطحی احتمال وجود آلاینده ها در آن بسیار می باشد و هنگامی که این آب ها از لایه های مختلف به داخل زمین نفوذ می کنند این مواد همراه آبها تا اندازه های گرفته می شود و در حقیقت لایه های زیر زمین به عنوان یک صافی برای آب عمل می کند و لذا آب مناسب تری اگر املاح معدنی دیگر همراه آب نشود و خاک ما شور نباشد بدست خواهد آمد .

  • آب های سطحی

آبهایی که جاری یا ساکن برروی زمین باشد را به عنوان آبهای سطحی می شناسیم

سرعت جریان آب در ماسه در روز 5-1 متر است ولیکن در سنگ ریزه (‌شن ) 10-6 متر در روز می باشد اما همین آب در گل و لای و خاک رس ممکن است چند متر یا سانتیمتر در روز باشد .

آب های سطحی ممکن است مواد آلاینده ای را که بروی سطح زمین قرار دارند را با خود برده و تجزیه هوازی یابی هوازی روی آنها انجام دهد ولذا باید از لحاظ امراض مختلف که احتمال دارد در این نوع آبها باشد یقین حاصل کنیم که این مستلزم آزمایش های مختلف در زمینه های دما و تعیین درصد فسفر کل ، درصد آهن کل و درصد های Zn, Cu, Cr, Ni و تعیین PH وBOD5, COD آب ها که به ترتیب برابر است با مقدار قلیائیت و اکسیژن شیمیایی و زیست شیمیایی لازم می باشد .

3) آب های آشامیدنی

در مورد آب های آشامیدنی ما دستورالعمل های سازمان بهداشت جهانی (‌WHO) را باید مورد توجه قرار دهیم

البته آب های آشامیدنی بیشتر همان آب هایی هستند که از چاه ، قنات و رودها در دستر س قرار می گیرند .

آب های مورد استفاده در ساختمان

این نوع آب ها باید دارای شوری کم جهت استحکام سیمان و سخت شدن سریع آن باشند 

آب های آبیاری

 آب های مورد استفاده در آبیاری محدوده های بسیار گسترده دارد که برای هر نوع گیاه و تنوع های آن مختلف می باشد و لذا آب های شور بستگی به شرایط اقلیمی ممکن است مناسب یا نامناسب باشد یا نمونه‌ای دیگر اینکه مثلاً آب های حاوی کربنات برای خاک های قلیایی و خاک های حاوی سنگ آهک و متراکم زیان بخش بوده و لیکن برای خاک های ماسه‌ای و اسیدی مفید می باشد .


شکلی شماتیک از نحوه مراحل انجام آزمایش های لازم که بروی آب آشامیدنی صورت می گیرد .

  • لخته سازی مواد معلق
  • صاف کردن با ماسه

 منبع آب ç منبع ذخیره آب خامç    3- صاف کردن با ذغال

( چاه،رود، قنات،چشمه )     (‌حوضچه‌ها،استخرها)

 

  4 - کلر زنی

  5- تصفیه

   

 

 

 

 

مصرف کننده (‌خانگی ، صنعتی ،کشاورزی )

 

 

 

 


اساس کار کارخانه آب معدنی

 

 1)‌آزمایشگاه شیمی – میکروبی

2)کنترل کیفیت

 

1)شیمی میکروبی

 اندازه گیری های عناصر زیر توسط دستگاه D.R.4000

1)PH

2) هدایت سنجی

3) سختی کل

4) قلیائیت کل

5) کلر

6) سولفات

7) بی کربنات

8) فلوراید

9) کادمیم

10) سرب

*‌آهن طبق استانداردهای جدید حذف شده است

فلزهای سمی آب باید حذف شوند

فلوراید نباید بیش از 1mg باشد چنانچه بیش از این مقدار باشد باید روی سیبل قید شود چونکه برای کودکان و نوزادان مضر است و نباید مصرف شود .

 

روش تهیه محلول های آزمایشگاهی:

1- طرز تهیه بافر 10 (1/0 ± 10 = PH):

gr 179/1 نمک سدیم E.D.T.A + gr 780/0 سولفات منیزیم هفت آبه (7H2O MgSO4.) یا (gr 644/0 از MgCl2. 6H2O) در DDW 50ml حل کنید. این محلول را به 16/9gr  از NH4Cl و 143ml از NH4OH غلیظ در حال هم زدن اضافه کنید و با DDW به حجم 250ml برسانید. و آن را در ظرف پلاستیکی و یا شیشه ای مقاوم با درپوش محکم نگهداری کنید. این محلول کمتر از یک ماه پایدار خواهد بود.

2- طرز تهیه معرف اریوکروم بلاک تی :

الف: 0/5gr اریوکروم بلاک تی + 100gr NaCl مخلوط کرده و آسیاب می کنیم تا بصورت ذرات مش 40-50 در آید.

ب: 0/5gr از شناساگر اریوکروم بلاک تی را با 4/5gr هیدراکسیل آمین هیدروکلرید مخلوط کنید و این مخلوط را در 100ml اتیل الکل 95% و یا ایزوپروپیل الکل حل کنید.

ج: 0/5gr اریوکروم بلاک تی را در 100gr تری اتانول آمین حل کنید. دو قطره برای تیتر 50ml نمونه کافی است.

3- طرز تهیه موروکسید یا پورپورات آمونیوم.

الف: 0/2gr موروکسید + 100gr NaCl مخلوط کرده و آسیاب می کنیم تا ذرات مش 40-50 بدست آید.

ب: (300) 150mg را در 100gr اتیلن گلیکون حل کنید. محلولی آبی آن خیلی ناپایدار است.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله ارزیابی کمی و کیفی آب و فاضلاب و آزمایش های مربوط به آن
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد