فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله درباره مشورت با بیمار آسمی

اختصاصی از فایلکو مقاله درباره مشورت با بیمار آسمی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله درباره مشورت با بیمار آسمی


مقاله درباره مشورت با بیمار آسمی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 20

 

مشورت با بیمار آسمی :

کلمه آسم اشاره به مجموعه ای از اختلالات دارد. آسم به معنی هر چیزی که شامل نفس نفس زدن و یا تنگی نفس باشد بود. ولی امروزه جزو گروه اختلالات تنفسی می باشد. برنامه ملی تحصیلات در مورد آسم, آسم از اینگونه تعریف می کند آسم یعنی التهاب مسیر هوا و مانعی برای برگشت پذیری هوا. مانعی که در بیماری آسم وجود دارد کاملاً به صورت خود به خود و یا با درمان در اکثر بیماران قابل برگشت می باشد. آسم یکی از رایج ترین بیماریهای کشور است که 5 الی 10 درصد مردم دچار آن می باشند. تفکر گذشته چنین بوده که افزایش آسم بستگی به پیشرفت تشخیص داشت با وجودیکه افزایشی حقیقی در نشانه های بیماری آسم مانند مانند صدای خس خس تنفس و یا کم آوردن نفس وجود دارد و شیوع این بیماری در حال رشد می باشد و این ازدیاد بیماری نه تنها در آمریکا بلکه در سراسر جهان ظاهر است. بیماری آسم, بیماری پر هزینه ای می باشد که هر ساله 9 میلیون خرج این بیماری می شود. علت غیبت بچه ها از مدرسه این بیماری مزمن می باشد و همه ساله 10 میلیون ملاقات در مطب دکتران به علت این بیماری است. در سال 1990 هزینه بیماری آسم2/56 بیلیون در آمریکا تخمین زده شده که 53 میلیون آن در اتاقهای اورژانس بوده. هر روزه 14 آمریکایی به علت این بیماری کشته می شوند. با اینکه پیشرفتهای پزشکی باعث کاهش مرگ و میر در اثر بیماریهای مزمن شده اند, هنوز بیماری آسم همچون سل و ایدز مرگ و میر رو به افزایشی دارد. سرعت مرگ و میر در اثر بیماری آسم 118 درصد و بستری شدگی در بیمارستان 28 درصد از سال 1980 تا 1993 افزایش داشته. آسم یک اختلال پیچیده است که نیاز به نظمی پیچیده برای کنترل دارد. بیمارانی که از این بیماری رنج می برند به نظر می رسد که بوسیله این اختلال تحت کنترل هستند ولی بیماران با سعی و تلاش می توانند این کنترل را به دست گیرند که آن شامل آگاهی و تحصیلات مناسب بر روی آسم و مدیریت دارویی طبی می باشد. مدیریت آسم شامل چند سطح می شود که توجه آن به جلوگیری از التهاب است. داروها نقشی اساسی در مدیریت آسم دارند. آگاهی بیمار و نظم دارویی ضروریترین بخش در کنترل این اختلال هستند . تشخیص و درمان مناسب آسم مورد نیاز است . دلایلی خیلی زیادی برای غیر قابل تشخیص بودن و درمان نکردن این بیماری وجود دارند . (جدول 1) به طور میانگین , بیماران فقط نصف داروی نسخه شده را مصرف می کنند و نشانه های اخطار آمیز و اجتناب از عوامل محرک ضعیف می باشد .

سه هدف آموزش آسم , کنترل موثر آسم با عوامل ضد التهابی و کاهش بیماری و مرگ و میر ناشی از بیماری و پیشرفت کیفیت زندگی بیمار می باشند . داروسازان برای کمک به بیمار برای مدیرت بیماری آسم دارای شرایط مناسب می باشند . برای تکیمل این , جلسه مشورتی آموزشی باید شامل مسائل اولیه در مورد آسم باشد از جمله اینها عبارتند از شناسایی و جلوگیری از عوامل آموزش در مورد درمان آسم که شامل موارد و انواع مختلف دارویی می شود , تکینکهای مناسب قابل استفاده , مراقبت از عملکردریه.(آگاهی از اینکه کی و چگونه آنرا درمان کنیم . ) و پیشرفت و فهم برنامه مدیریتی بیمار .

حقایق اولیه در مورد آسم :

آسم را بر اساس شدت علائم (نیمه متناوب , نیمه مزمن , مزمن متوسط و مزمن شدید )و علائم کلینیکی (مزمن ,شدید حاد , حساسیتی , آسم ناشی از تحرک ) گروه بندی می کنیم . علائم اصل آسم ,تنگی نفس , صدای حس حس تنفس , سرفه و تنگی قفسه سینه می باشند . این نشانه ها ممکن است هنگام استراحت , بعد از , ورزش و یا فشار تحرکی اتفاق بیفتد . حساسیتها , نقش اساسی در 35 الی 55 درصد موارد آسمی دارند .

در بیماران آسمی , مسیر هوا , تاثیر پذیر است و برونشیتها ملتهب و به هم فشرده می باشند که سبب انسداد مسیر هوا می شوند . در هر انسان سالمی برونشهای تاثیر پذیر, زودگذر می شوند ولی در بیماران آسمی بیشتر طول می کشد . درجه برونشهای تاثیر پذیر به علائم کلینیکی آسم مربوط می شود تغییرات بافت شناسی دیده شده در ریه ها شامل درمانهای ماهیچه های نرم می شود.

شناسایی واجتناب از عوامل محرک :

این نکته که بیمار عوامل تشدید آسم خودش را تشخیص دهد و راههای جلوگیری آنرا بداند خیلی مهم است . عوامل محرک می توانند به صورتی که باعث التهاب مسیر هوا شوند و باعث ایجاد علائم و صدای خس خس و تنگی نفس شوند جلوه کنند رایج ترین عوامل محرک آسم عفونتهای ویروسی , مثل : (آنفلوآنزا , برونشیت) , عفونتهای باکتریهایی مثل : (سینوزیت , رینت آلرژیک) و محرکها مثل (دودسیگار , عطر ها , گرد و غبار ) و تغییرات ناگهانی هوا, ناراحتیها و احساسات , استرس و تحرک می باشند . بیماران آسمی باید بدانند که با وجودیکه این عوامل محرک زا در زندگی همه مردم وجود دارد , آنها باید راههای جلوگیری از آنرا بدانند . به عنوان مثال بیمارانی که د راثر تحرکات ورزشی به آسم مبتلا هستند باید از نیم


دانلود با لینک مستقیم


مقاله درباره مشورت با بیمار آسمی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد