فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درمورد فناوری اطلاعات (2)

اختصاصی از فایلکو تحقیق درمورد فناوری اطلاعات (2) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 100

 

فناوری اطلاعات

واژه‌نامة آکسفورد در برابر واژة انقلاب می‌نویسد: یک دگرگونی کامل، واژگونی اوضاع (مانند نمونة) انقلاب صنعتی، تردیدی نیست که انقلاب صنعتی اثرات عمیقی روی انسان، خانوادة‌ او، و محیط کار، لباس، غذا، و حتی نحوة تولد و مرگ او به جای گذاشته است. اثرات اجتماعی کامپیوترها کمتر از اثرات انقلاب صنعتی نبوده است.

اگر «مارشال مک لوهان»‌ امروز زنده بود، حتماً‌ می‌گفت: بله، این همان دهکده‌ای است که می‌گفتیم، دهکدة ‌جهانی. کامپیوتر، ‌اینترنت، ماهواره، شبکه‌های کامپیوتری، و تلفن همراه و فناوریهای مانند آنها دهکدة‌ جهانی را عملاً ‌به وجود آورده‌اند. ساکنان هر خانه‌ای که این فناوریها را در اختیار داشته باشند که در حال حاضر بسیاری از خانه‌ها (همین خانه‌های خودمان در ایران) آنها را در اختیار دارند ‌در این دهکده زندگی می‌کنند و از کوچکترین خبر در دوردست‌ترین نقاط دنیا بلافاصله آگاه می‌شوند اگر خبر را یک رویداد شگفت‌انگیز بدانیم.

بسیاری از شرکتها و مؤسسات کشور عزیزمان ایران هم وارد این دهکده شده‌اند. به عنوان نمونه، به نحوة ابلاغ دعوتنامة‌ یکی از کارخانجات خودروسازی کشور به یک مشتری ـ‌ که خودرویی را پیش خرید کرده است توجه کنید:

مشتری از طریق پایگاه وب و شماره‌ای که به او داده‌اند می‌تواند دریابد که قرارداد او در چه مرحله‌ای است. هر وضعیت جدیدی در قرارداد، مثلاً‌ خبر ارسال دعوتنامه،‌ در شبکه کامپیوتری شرکت ثبت می‌شود. خودروساز بلافاصله پس از ارسال دعوتنامه، خبر ارسال آن را در پایگاه وب خود قرار می‌دهد. مشتری همواره می‌تواند با مراجعه به پایگاه وب خودروساز از وضعیت قرارداد خود آگاه شود.

خودروساز دو بار از طریق SMS به مشتری خود ارسال دعوتنامه به نمایندگی را ابلاغ می‌کند.

نمایندگی از طریق تلفن رسیدن دعوتنامه را به مشتری اطلاع می‌دهد.

گویی مشتری در کارخانه حضور دارد و متوجه اتفاقاتی که در مورد قرارداد او رخ می‌دهد می‌شود. بله آنها در یک دهکده زندگی می‌کنند.

بدیهی است که این شرکت خودروسازی کار فوق‌العاده‌ای انجام نداده است و صرفاً ‌از فناوریهای اطلاعات ـ ‌که در حال حاضر بهره‌گیری از آنها کم هزینه است ـ ‌برای مشتری مداری (یکی از شعارهای همان شرکت)‌ استفاده کرده است.

شبکه‌های کامپیوتری و اداره‌ مالیاتی

سه سال از بررسی یک اعتراض در «ادارة‌ امور مالیاتی شمال تهران گذشته است. مالیات‌دهنده به طور اتفاقی برای پیگیری پرونده به ادارة ‌امور مالیاتی شمال تهران تلفن می‌زند و متوجه می‌شود که برگة‌ رأی صادر شده است و ادعا می‌شود که دوبار (به فاصلة ‌15 روز) ‌برای ابلاغ مراجعه شده است و کسی در محل ابلاغ حضور نداشته است.

(در صورت عدم حضور مؤدی، این برگه باید الصاق می‌شد) ‌مهلت 30 روزة‌ اعتراض بعدی رو به پایان است.

مالیات‌دهنده که سالها انواع قبضهای آب و برق و گاز و تلفن را دریافت کرده است و به ندرت با گم شدن آنها برخورد کرده است به اداره ‌مالیاتی مراجعه می‌کند و مسئله را با رئیس اداره در میان می‌گذارد؛ پاسخ او این بود «بروید شکایت کنید» این پاسخ شاید ده سال قبل یا صد سال قبل پاسخ درستی بود، ول در عصر اطلاعات و در دهکدة ‌جهانی پذیرفتنی نیست. اتفاقاً‌ یک هدف فناوریهای اطلاعات آن است که دیگر مردم به دلیل چنین موضوعاتی به دادگاه مراجعه نکنند.

حق اعتراض این مؤدی و بسیاری از مؤدیان دیگر همواره می‌تواند به دلیل قوانین ابلاغ کاملاً ‌قدیمی و حتی باستانی نقض شود. آیا مأمور ابلاغ نمی‌تواند نامه را دور انداخته باشد؟

امروزه فناوریهای فراوانی برای ابلاغ و اطلاع‌رسانی دربارة‌آنها به کسانی که ذینفع هستند وجود دارد؛ تلفن ثابت، تلفن همراه، SMS،‌ ایمیل، وب، ماهواره، شبکة‌ کامپیوتر و فکس نمونه‌هایی از آنهاست.

رسیدگی به اعتراض مؤدی در کمیسیون بدوی 3 سال به درازا کشیده است. اگر ادارة ‌امور مالیاتی شمال تهران از شبکة‌ کامپیوتری بهره می‌گرفت، می‌توانست در کمتر از یک ماه به پرونده رسیدگی کند. اگر سازمان مالیاتی در ادارات خود از شبکة‌ کامپیوتری بهره می‌گرفت، استعلام از یک حوزة‌ دیگر مالیاتی و یک ادارة‌دیگر مالیاتی به سه سال وقت نیاز نداشت. کافی بود که رسیدگی‌کننده با موش خود یک یا چند کلیک کند. نظر به این که هزینة‌ برپایی یک شبکة‌ کامپیوتری چندان زیاد نیست، ‌این پرسش به صورتی جدی مطرح می‌شود که آیا ادارة مالیاتی شمال تهران و سازمان مالیاتی به عمد از مزایای کامپیوتر و فناوریهای نوین اطلاعاتی استفاده نمی‌کنند و دلیل خاصی برای آن دارند؟

(کمیسیون بدوی 3 سال طول کشیده است، ‌اگر مسئله در کمیسیون تجدید نظر نیز سه سال و در شورای عالی مالیاتی نیز سه سال طول بکشد،


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درمورد فناوری اطلاعات (2)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد