فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله طراحی مدل آموزشی املا براساس نظری های برنامه ریزی درسی

اختصاصی از فایلکو مقاله طراحی مدل آموزشی املا براساس نظری های برنامه ریزی درسی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله طراحی مدل آموزشی املا براساس نظری های برنامه ریزی درسی


مقاله طراحی مدل آموزشی املا براساس نظری های برنامه ریزی درسی

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

 فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحات:25

مقدمه

املا یکی از مواد درسی مهم در برنامه ی آموزش رسمی کشور بوده واز ارکان مهم زبان آموزی در دوره ی ابتدایی است ،و مهمترین هدف آن آموزش صحیح نوشتاری کلمه ها وجمله هاست.از آموخته های املا فراگیران در سراسر زندگی در قالب ارتباط نوشتاری استفاده می کنند. چنانچه ارتباط نوشتاری بین افراد با غلط املایی همراه باشد ارتباط زبانی  بین آنها به خوبی بر قرار نخواهد شد.

نظام نوشتاری فارسی به جهت ویژگی ها و خصوصیات خاص خود از جمله حروف مختلف در مقابل یک صدا،دندانه ،نقطه و اتصال و انفصال.... نیازمند توجه خاص برای آموزش نوشتن (املا) می باشد. املا نیز همانند درس های دیگر دارای دو بعد می باشد:

الف- بعد آموزشی             ب-   بعد آزمونی

بعد آموزشی املا در کلاس ها کمتر مورد توجه معلمان است وتاکید عمده آنها بر آزمون املا است. این مشکل از این ناشی می شود که به  روش های آموزشی املا در کتاب های مراکز تربیت معلم به صورت گذرا اشاره شده است، ودر دوره های آموزشی معلمان نیز به آموزش املا توجه نشده است. در این مقاله سعی بر این است که بااستفاده از نظریه های برنامه ریزی درسی  مدل های مؤثرآموزشی املا طاحی شود،تا از این طریق به معلمان در آموزش املا کمک گردد. 

چکیده

نظریه های برنامه ریزی در تجزیه و تحلیل برنامه های درسی و راهنمای کلی در تدوین برنامه های آموزشی به منظور کمک به یاد گیرندگان و مربیان مورد استفاده قرار

می گیرند. هر راهکار اجرایی، بر مبنای آنها می تواند معنا و مفهوم خاص خودرا پیدا کند .بدین معنی ، داشتن پشتوانه نظری برای هر برنامة اجرایی در نظام آموزشی آن راقابل دفاع می کند. توجه به نظریه ها ودیدگاه ها در نظام آموزشی یک مسأ له ضروری است و به عنوان یک تکلیف همیشگی است. زیرا بدون تکیه بر نظریه ها رسیدن به اهداف مطلوب تا حدی نا ممکن خواهد بود. چون دامنةو گسترة علم در حال گسترش است و به تبع آن فلسفة آموزش و پرورش نیز تغییر می کند ، بنابراین لازم است از هر چند گاهی به ارزیابی جایگاه خود در بین دیدگاهها بپردازیم تا از این طریق وفاق وهمسویی بین عملکردهای خود و نظریه ها ایجاد نماییم .در این مقاله کاربرد های آموزشی هفت نظریه مطرح در برنامه ریزی درسی به اختصار توضیح داده می شود ودر پایان ، نظریه ها را در حوزة یک درس مهم (املا) مورد بررسی قرار داده و الگوی آموزشی آن ارایه شده است .بکارگیری الگو می تواند معلمان و دانش آموزان را در یاد گیری و آموزش املا کمک نماید. بررسی دید گاههای مطرح شده در حیطه برنامه ریزی زمینه ی طراحی مدل آموزشی املا را فراهم می کند. دید گاهها مبنایی برای تدوین و شیوه ی اجرای برنامه هاست .

دیکته یکی ازمواد درسی مهم در مقطع ابتدایی است با این حال هیچ برنامه ا ی منسجم وعلمی به آن ارائه نشده است.مدل آموزشی املادراین مقاله عبارت از:

شنیدن             ادراک                 باز شناسی                       نوشتن

بررسی اجمالی نظریه های برنامه ریزی درسی

نظریه رفتاری:

نظریه رفتاری دردهه های گذشته تاثیرزیادی درآموزش وپرورش داشته است . معروفترین نظریه پردازاین دیدگاه اسکینر1است . این نظریه ازسه مؤلفة شرطی کنشگر2 ، شرطی متقابل3 وآموزش وپرورش قابلیت مدارتشکیل گردیده است،که به اختصار هریک توضیح داده می شود.

الف-شرطی کنشگر:

کاربردهای آموزشی شرطی کنشگر:

اهداف آموزش وپرورش :شکل دادن به رفتارمطلوب و کاستن از رفتارنا مطلوب

تلقی نسبت به فرآیند یادگیری:


1 –B.F.skinner

2  -operant conditioning

3 -counter  conditioning


دانلود با لینک مستقیم


مقاله طراحی مدل آموزشی املا براساس نظری های برنامه ریزی درسی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد