فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره استخراج قند از خلال چغندر

اختصاصی از فایلکو تحقیق درباره استخراج قند از خلال چغندر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره استخراج قند از خلال چغندر


تحقیق درباره استخراج قند از خلال چغندر

فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:9صفحه

 

 

 

 

 

 

اصول استخراج قند:

خروج قند از سلولهای خلال بر اساس تئوری انتشار یا دیفوزیون صورت می گیرد. ظرفی را در نظر بگیرید که به وسیله یک دیواره تراوا ( قابل نفوذ ) به دو قمست تقسیم شده باشد، در یک طرف دیواره، آب محتوی ماده رنگی محلول و در طرف دیگر آب خالص بریزید. ماده رنگی در اثر خاصیت انتشار و به علت اختلاف غلظت ماده رنگی در دو طرف دیواره که ایجاد فشار اسمزی می کند، بتدریج از دیواره عبور کرده و به طرف  دیگر می رود، این عمل آنقدر ادامه می یابد که غلظت ماده رنگی در دو طرف یکسان شود. عمل انتشار یا دیفوزیون در ابتدا سریع است اما بتدریج که اختلاف غلظت ماده رنگی در دو طرف دیواره کم می شود، سرعت آن کاهش می یابد. پس در واقع نیروی محرکه برای حرکت ذرات ماده رنگی اختلاف غلظت آن در دو طرف دیواره است.

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره استخراج قند از خلال چغندر
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد