فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره آشنایی با سطوح و مواد آنتی باکتریال و کاربرد آن در ساختمان

اختصاصی از فایلکو تحقیق درباره آشنایی با سطوح و مواد آنتی باکتریال و کاربرد آن در ساختمان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره آشنایی با سطوح و مواد آنتی باکتریال و کاربرد آن در ساختمان


تحقیق درباره آشنایی با سطوح و مواد آنتی باکتریال و کاربرد آن در ساختمان

فرمت فایل word: (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات : 17 صفحه

 

 

 

 

 

 

 

چکیده
به دلیل گسترش روز افزون جمعیت ساکن بر روی کره زمین و در پی آن رشد بسیار سریع بیماری ها و باکتری های بیماری زا، محققان بر آن شدند تا با استفاده از راهبردهای پیشگیرانه مانع از بروز بیماری شوند. چرا که در صورت بروز یک بیماری کنترل آن و جلوگیری از شیوع آن کاری بسیار سخت و گاهی غیرممکن خواهد بود. دراین تحقیق بر آنیم ضمن شناسایی ترکیبات فلزی با استفاده از فن آوری نانو، به شناسائی خاصیت آنتی باکتریال و خود تمیز شوندگی و کاربرد این مواد در ساختمان و از جمله ، استفاده از آن ها در ترکیبات لعاب کاشی و سرامیک های بهداشتی و استفاده از فناوری نانو در جهت رفع آلودگی فضای محیط زندگی وکار بپردازیم.

 

مقدمه :

صنعت ساختمان ارتباط بسیار نزدیکی با سلامت جامعه دارد. از نانو ذرات نقره و نانو ذرات مس با توجه به خاصیت آنتی-باکتریال آنها می توان در صنعت ساختمان سازی استفاده نمود و خصوصیات منحصر بفردی به سطوح ساختمانی بخشید. این ماده در مقایسه با دیگر روشهای آنتی باکتریال کردن دیگر مثل استفاده از مواد شیمیایی و شوینده بسیار موثر تر عمل می کند. فرآیندهای فعلی گندزدایی عوامل زیستی پیچیده، طاقت فرسا، و گران هستند. برای فرار از انجام این فرآیندها روکش های جدیدی ساخته شده که به صورت مداوم می تواند سطوحی را که در معرض عوامل زیستی همانند هاگ ها قرار دارند را ضدعفونی کند. می توان از این روکش ها در محدوده وسیعی از کاربردهای نظامی و امنیتی نیز استفاده کرد. این روکش ها با استفاده از روش های معمول، روی سطح اعمال می شود.
افزودنی های روکش ها در مقیاس نانومتری طراحی می شوند، تا اجزای ضد میکروبی در سطح تماس هوا قرار گرفته و بهترین برهمکنش را با عوامل بیماری زا داشته باشند. این افزودنی ها حاوی مقدار بسیار کمی اجزای ضدمیکروبی هستند. میزان تاثیر این مواد به میزان سطح تماس آنها با محیط وابسته است. در این حالت آلودگی و مواد روغنی روی سطح، با تابش نور خورشید به سطح تجزیه شده و از بین می رود. این ماده می تواند دی اکسید تیتانیوم باشد .

سطوحی با پوشش آنتی باکتریال، آنتی میکروبیال و خودتمیزشونده به دلیل گسترش روز افزون جمعیت ساکن بر روی کره زمین و در پی آن رشد بسیار سریع بیماری ها و باکتری های بیماری زا، محققان بر آن شدند تا با استفاده از راهبردهای پیشگیرانه مانع از بروز بیماری شوند. چرا که در صورت بروز یک بیماری کنترل آن و جلوگیری از شیوع آن کاری بسیار سخت و گاهی غیرممکن خواهد بود. در سالیان اخیر محققان موفق به شناسایی ترکیباتی فلزی با خاصیت آنتی باکتریال شده اند که این ترکیبات می توانند از رشد و نمو باکتری ها و قارچ ها و دیگر عوامل بیماری زا جلوگیری کنند. از جمله روش های به کارگیری این مواد، استفاده از آن ها در ترکیبات لعاب کاشی و سرامیک های بهداشتی است. چرا که پوشش های سرامیکی اغلب با غذا و نوشیدنی ها و مایعات و مواد زائد آلوده در تماس هستند که از عوامل مهم در ایجاد باکتری های مختلف به شمار می روند. 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره آشنایی با سطوح و مواد آنتی باکتریال و کاربرد آن در ساختمان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد