فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پایان نامه رشته کشاورزی - ساخت و فرمولاسیون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه با فرمت ورد

اختصاصی از فایلکو دانلود پایان نامه رشته کشاورزی - ساخت و فرمولاسیون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه با فرمت ورد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه رشته کشاورزی - ساخت و فرمولاسیون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه با فرمت ورد


دانلود پایان نامه رشته کشاورزی - ساخت و فرمولاسیون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه با فرمت ورد

چکیده فارسی ............................................................................................................

چکیده انگلیسی ..........................................................................................................

پیش گفتار .................................................................................................................

بخش اول مباحث نظری

فصل اول اسفرزه

1-1 اسفرزه ..............................................................................................................

1-1-1- ریخت شناسی .............................................................................................

2-1-1- زمان جمع‌آوری .........................................................................................

3-1-1- خرده نگاری ...............................................................................................

4-1-1- طرز نگهداری .............................................................................................

5-1-1- دامنه انتشار ...............................................................................................

6-1-1- مواد متشکله ...............................................................................................

7-1-1- مواد مصرف گیاه .......................................................................................

8-1-1- مهم‌ترین اثرات گزارش شده اسفرزه .........................................................

1-8-1-1- بیماریهای قلبی – عروقی .......................................................................

9-1-1- نحوه مقدار مصرف به عنوان ملین گیاهی .................................................

10-1-1- مکانسیم اثر ..............................................................................................

11-1-1- موارد عدم مصرف ..................................................................................

12-1-1- در دوران بارداری و شیردهی ................................................................

13-1-1- تداخل دارویی ...........................................................................................

14-1-1- موارد احتیاط ............................................................................................

15-1-1- اشکال دارویی ..........................................................................................

2-1- کنترل کیفی و کمی شیمیایی پوسته دانه اسفرزه ............................................

فصل دوم یبوست

1-2- یبوست ............................................................................................................

2-2- اتیولوژی .........................................................................................................

3-2- درمان .............................................................................................................

1-3-2- درمان غیر دارویی .....................................................................................

2-3-2- درمان دارویی ............................................................................................

4-2- سوء مصرف ریلمین‌ها ....................................................................................

فصل سوم کلیات فرآورده‌ جوشان

1-3- مقدمه ..............................................................................................................

2-3- تعریف پودر ....................................................................................................

1-2-3- انواع پودرها ...............................................................................................

3-3- تعریف گرانول .................................................................................................

1-3-3- انواع گرانولها .............................................................................................

4-3- مزایای فرآورده‌های پودری و گرانولی ..........................................................

5-3- معایب پودرها و گرانولها ................................................................................

6-3- کلیاتی در مورد فرآورد‌ه‌های جوشان ............................................................

1-6-3- مکانسیم ایجاد جوش در فرآورده‌های جوشان .........................................

2-6-3- مواد بکار رفته در فرآورده‌های جوشان ...................................................

1-2-6-3- منابع اسیدی ...........................................................................................

2-2-6-3- منابع بازی .............................................................................................

3-2-6-3- چسباننده ................................................................................................

4-2-6-3- ترکیبات شیرین کننده .............................................................................

5-2-6-3- ترکیبات طعم دهنده ................................................................................

6-2-6-3- رنگ دهنده .............................................................................................

7-2-6-3- مواد افزایش دهنده محلولیت .................................................................

8-2-6-3- مواد پایدار کننده ....................................................................................

7-3- بسته‌‌بندی ........................................................................................................

8-3- انواع فرآورده‌های جوشان .............................................................................

1-8-3- پودرهای جوشان .......................................................................................

2-8-3- گرانولهای جوشان .....................................................................................

1-2-8-3- گرانولاسیون مرطوب ............................................................................

1-1-2-8-3- مزایای گرانولاسیون مرطوب ............................................................

2-2-8-3- گرانولاسیون خشک ...............................................................................

3-2-8-3- گرانولاسیون به روش ذوب ..................................................................

9-3- آزمایشات کنترل فیزیکوشیمیایی گرانولهای جوشان .....................................

1-9-3- خصوصیات ظاهری ...................................................................................

2-9-3- تعیین مقدار موثره دارویی .........................................................................

3-9-3- زمان جوشش و انحلال ..............................................................................

4-9-3- PH محلول .................................................................................................

5-9-3- تعیین مقدار رطوبت گرانولها ......................................................................

10-3- آزمایشات پایداری و تعیین غیر مفید دارو ...................................................

1-10-3- آزمایش پایداری تسریع شده ...................................................................

2-10-3- آزمایش پایداری ادواری ..........................................................................

3-10-3- عمر قفسه‌ای .............................................................................................

فصل چهارم کار تجربی

بخش دوم : مباحث تجربی

1-4- مقدمه ..............................................................................................................

2-4- وسایل و دستگاههای بکار رفته ......................................................................

3-4- مواد بکار رفته ................................................................................................

4-4- تهیه پودر پوسته دانه اسفرزه ........................................................................

1-4-4- کنترل‌های کیفی و کمی شیمیایی پوسته دانه اسفرزه .................................

5-4- تعیین ریزش پودر ...........................................................................................

6-4- تهیه گرانول جوشان .......................................................................................

7-4- آزمون‌های کنترل فیزیکوشیمیایی ...................................................................

1-7-4- بررسی خواص ظاهری ..............................................................................

2-7-4- تعیین ریزش گرانولها .................................................................................

3-7-4- آزمون تعیین PH محلول ...........................................................................

4-7-4- تعیین مدت زمان جوشش و چگونگی انحلال .............................................

5-7-4- آزمون تعیین مقدار موثر دارویی ...............................................................

6-7-4- آزمایش پایداری .........................................................................................

1-6-4- انتخاب مخلوط اسید و باز در حضور اسفرزه ..........................................

2-6-4- استفاده از سورفکتانت‌ها ............................................................................

3-6-4- اصلاح طعم فرمولاسیونهای منتخب ...........................................................

4-6-4- اصلاح طعم فرمولاسیون توسط شیرین کننده ...........................................

5-6-4- انتخاب فرمولاسیون نهایی .........................................................................

فصل پنجم نتایج و بحث

1-5- مقدمه ..............................................................................................................

2-5- نتایج و بحث مربوط به مطالعات انجام شده بر روی ریزش پودر اسفرزه ....

1-2-5- تابعیت ریزش پودر اسفرزه .......................................................................

2-2-5- نتایج حاصل از بررسی ریزش پودر اسفرزه توسط دستگاه ریزش سنج .

3-5- نتایج حاصل از بررسی ریزش پودر اسفرزه با محاسبه اندیس کار و ضریب هانسر         

4-5- بررسی فرمولاسیون‌های تهیه شده بررسی انتخاب منابع اسیدی و بازی .....

5-5- بررسی فرمولاسیونهای تهیه شده جهت دستیابی به PH مناسب ..................

6-5- بررسی فرمولاسیون‌های تهیه شده از سورفکتانتهای مختلف .......................

7-5- بررسی فرمولاسیون تهیه شده از منابع اسیدی و بازی، طعم دهنده و شیرین کننده

8-5- بررسی فرمولاسیون جدول (13-4) حاوی شکر و آسپارتام..........................

9-5- نتایج حاصل از نظر خواهی داوطلبین در مورد 3 فرمولاسیون .....................

10-5- آزمونهای پایداری تسریع شده ....................................................................

11-5- نتیجه‌گیری نهایی      


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه رشته کشاورزی - ساخت و فرمولاسیون گرانول جوشان پوسته دانه اسفرزه با فرمت ورد
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد