فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پروژه نرخ بیکاری

اختصاصی از فایلکو پروژه نرخ بیکاری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پروژه نرخ بیکاری


پروژه نرخ بیکاری

تعداد صفحات : 160

فرمت فایل : word (قابل ویرایش)

فهرست مطالب :

بیکار کیست؟

علل بی‌کاری

انواع بی‌کاری

آثار بی‌کاری

بیکاری بلند مدت

نرخ بیکاری بلند مدت و نرخ جابجایی بیکاری  

برخلاف تصور خانواده ها، لفظ بیکار صرفا به معنای داشتن یا نداشتن کار نیست!

اما تعریف بیکاری:

بیکاری چیست؟

بیکار کیست؟

خواست و مطالبه بیمه بیکاری و راههای تحقق آن

تعریف سازمان های بین المللی از بیکاری و اشتغال

معضلی به نام بیکاری برای جوانان

آمار ارائه شده در زمینه ی بیکاران وشاغلان در ایران باابهام

معضل آمار بیکاری ودلایل ابهام در آن

رفع بیکاری، نیازمند پیگیری سیاست های کم هزینه

عملکرد بنگاه‌های زودبازده در ایجاد اشتغال

اشتغال گروه اقتصادی:

رد پای بیکاری در وجود تورم

دیدگاه

پاسخ :

گسترش فقر با رشد بیکاری و تورم

وزیر کار و امور اجتماعی

توزیع بیکاری بر حسب جنس

توزیع بیکاری در شهرهای مختلف          

توزیع بیکاری بر حسب تحصیلات

بحران افزایش بیکاری در ایران Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift:

سیاست‌های دولت نهم علت افزایش بیکاری؟ 

 نرخ بیکاری در ایران

نرخ بیکاری در ایران ۲/۱۱ درصد است

خبرگزاری فارس: واحد اطلاعات اقتصادی آمریکا در تازه ترین گزارش خود نرخ بیکاری

در ایران را ۲/۱۱ درصد اعلام کرده است.

نرخ بیکاری در ایران به ٩/١٢ درصد افزایش یافت          

دلایل و نرخ بیکاری در شهرهای ایران

شاخص‌های نیروی کارـ بهار ١٣٨۴

شاخص‌های نیروی کارـ تابستان ١٣٨۴

شاخص‌های نیروی کارـ پاییز ١٣٨۴

شاخص‌های نیروی کارـ زمستان  ١٣٨۴

نرخ بیکاری در جهان به رقم بی سابقه رسید

گزارش بانک جهانی

افزایش نرخ بیکاری در ایران

ایران در گروه دو رقمی‌های بیکاری

تک رقمی‌های بیکاری جهان در قاره ها
و...

در بین کشورهای اروپایی، لهستان، آلمان و اسپانیا دارای بیشترین نرخ بیکاری می‌باشند. نرخ بیکاری در این کشورها در سال ۲۰۰۵ به ترتیب برابر با ۷/۱۷ درصد، ۱/۱۱ درصد و ۲/۹ درصد می‌باشد.

بطور کلی می‌توان نتیجه گرفت که ایران در بین کشورهایی که در جدول های شماره ۱ و ۲ آمده است دارای یکی از کمترین نرخ‌های فعالیت و یکی از بیشترین نرخ‌های بیکاری بوده است. وضعیت زنان از نظر اشتغال بسیار بدتر از وضعیت در کل جامعه است. بطور کلی نرخ فعالیت زنان در ایران بسیار پائین و نرخ بیکاری آنها بسیار بالا می‌باشد.

با توجه به اینکه نرخ فعالیت زنان در کشور در حال افزایش است و همچنین سطح تحصیلات در نزد جوانان و زنان افزایش زیاد یافته است و بیش از نیمی از جمعیت فعال کشور در سنین جوانی می‌باشند، ضروری است که برنامه‌ریزی جامعی برای اشتغال این گروه از افراد جامعه و گروه‌های ماهر در جامعه انجام گیرد.

مهمترین مشکلات موجود در سر راه این برنامه‌ریزی‌ها، ۱ ـ عدم آگاهی کامل در نزد تصمیم‌گیرندگان جهت ایجاد اشتغال، ۲ ـ عدم حمایت کامل از کارآفرینان و ۳ ـ وجود انحصارات و عدم وجود رقابت سالم جهت تولید کالا و خدمات با کیفیت بالا می‌باشد.

با توجه به تغییرات سریعی که در تکنولوژی در جهان صورت می‌گیرد، ضروری است که با جذب سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی و کاهش ریسک سرمایه‌گذاری در کشور و بکارگیری نیروی جوان و ماهر هم در جهت مبارزه با بیکاری و هم در جهت استفاده از نیروی کار جوان در جهت پیشبرد توسعه اقتصادی پایدار و مبارزه با فقر، استفاده گردد.

بدیهی است که بیکاری در هر جامعی در زمان‌های مختلف کم و بیش وجود داشته است. ایجاد یک نظام تأمین اجتماعی جامع برای بیکاران و اطلاع از خصوصیات بیکاران در کشور جهت برنامه‌ریزی اشتغال برای آنها و رفع معضل بیکاری و مشکلات اجتماعی، ضرورت تام دارد.

چکیده

در این گزارش که بر مبنـای آخرین نتایج منتشر شده از طرف سازمان بین‌المللی کار( ILO) ۱  تهیه شده است، نرخ فعالیت و نرخ بیکاری در برخی از کشورهای آسیایی، اروپایی و دیگرکشورها، با هم مقایسه گردیده است. این مقایسه از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ آخرین اطلاعات در دسترس صورت گرفته است
.

نرخ فعالیت در برخی از کشورها در سال ۲۰۰۵ را نشان می‌دهد. ایران دارای یکی از کمترین نرخ‌های فعالیت در میان این ۲۸۲ کشور می‌باشد. نرخ فعالیت در ایران در سال ۲۰۰۵ برابر ۶/۴۶ درصد است که کمی بیشتر از نرخ فعالیت در کشور آذربایجان که دارای کمترین نرخ فعالیت است، می‌باشد. در بین کشورهای اروپایی در این جدول، ترکیه و ایتالیا با نرخ فعالیت به ترتیب برابر با ۳/۴۸ درصد و ۲/۴۹ درصد دارای کمترین نرخ فعالیت می‌باشند. در بین کشورهای آسیایی در این جدول، قطر، تایلند و اندونزی به ترتیب با ۱/۷۷ درصد، ۷/۷۳ درصد و ۰/۶۸ درصد، دارای بیشترین نرخ فعالیت می‌باشند.

نرخ فعالیت مردان در ایران (۸/۷۳ درصد) در مقایسه با دیگر کشورها در حد متوسط قرار دارد. در بین کشورهای آسیایی در این جدول قطر با ۷/۹۱ درصد و اندونزی با ۶/۸۵ دارای بیشترین نرخ فعالیت مردان و آذربایجان با ۲/۴۹ درصد و بحرین با ۵/۶۴ درصد دارای کمترین نرخ فعالیت مردان هستند. نرخ فعالیت مردان در دیگر کشورها که در این جدول آمده است اکثراً بین ۶۰ درصد تا ۷۰ درصد می‌باشد.

نرخ فعالیت زنان در ایران برابر ۲/۱۹ درصد است که پس از پاکستان دارای کمترین نرخ فعالیت در بین این کشورها در سال ۲۰۰۵ می‌باشد. در بین کشورهای اروپایی ترکیه با ۸/۲۴ درصد دارای کمترین نرخ فعالیت زنان و دانمارک با ۹/۷۳ درصد دارای بیشترین نرخ فعالیت زنان می‌باشند.

در جدول شماره ۲، نرخ بیکاری در ۳۳ کشور از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۵ در کل، مرد و زن آمده است. در بین کشورهای آسیایی که در این جدول آمده است، ایران پس از فلسطین دارای بالاترین نرخ بیکاری است. در سال ۲۰۰۵ این نرخ به ۵/۱۱ درصد رسیده است. کویت، آذربایجان و مالزی دارای کمترین نرخ بیکاری در میان کشورهای آسیایی که در این جدول آمده است، می‌باشند. در گروه مردان و زنان هم نرخ بیکاری در ایران در بین این کشورها بسیار بالاست.


دانلود با لینک مستقیم


پروژه نرخ بیکاری
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد