فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله:برنامه ریزی آموزشی

اختصاصی از فایلکو مقاله:برنامه ریزی آموزشی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله:برنامه ریزی آموزشی


مقاله:برنامه ریزی آموزشی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:18

                                                             

فهرست مطالب

 

- معادل سازی فعالیت های اعضای هیات علمی بر حسب واحد (فعالیت های آموزشی پژوهشی اجرایی و راهنمایی دانشجو)بر اساس مصوبات هیات رییسه دانشگاه

- ایجاد خط مشی از طریق تشکیل جلسات کمیته بررسی فعالیت های اعضای علمی رفع ابهامات آیین نامه های همامنگی لازم با معاونین آموزشی دانشکده ها به منظور تسهیل در امر معادل سازی ها

- تعیین میزان مشارکت اعضای هیات علمی در طرح محرومیت از مطب در هر نیمسال تحصیلی

- بر قراری حق محرومیت از مطب اعضای هیات علمی بر اساس ضوابط مکاتبات لازم با مراجع ذیصلاح دانشگاه و کنترل نهایی قراردادها قبل از پرداخت ها

- تعیین خط مشی و ابلاغ دستور العمل ها ی مربوط به آیین نامه های حق التدریس به دانشکده های تابعه

- برقرای حق محرومیت از مطب اعضای هیات علمی مراکز که دارای مطب نمی باشند

- نظارت بر قراردادها و امور حق التدریس دانشکده ها در دوره های شبانه و روزانه

- نگهداری فایل اطلاعاتی عوامل فوق الذکر از اعضای هیات علمی جهت دسترسی به آخرین تغییرات


دانلود با لینک مستقیم


مقاله:برنامه ریزی آموزشی

دانلود تحقیق نیشکر

اختصاصی از فایلکو دانلود تحقیق نیشکر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق نیشکر


دانلود تحقیق نیشکر

نیشکر گیاهی است گرمسیری. این گیاه بومی گیاه بومی گینه جدید بوده و قدمت آن به 1500 تا 8000 سال قبل از میلاد مسیح می رسد. و عمدتاً در حوالی خط استوا بین مدار 26 درجه جنوبی تا 34 درجه 45 دقیقه شمالی می روید. شناخت این نیات و پرورش اولیه آن در منطقه خلیج بنگال روی داده و متجاوز از 5 هزار سال پیش از آن در هند نیز در اواسط هزاره قبل از میلاد به چین و سپس به ایران آورده شده است که شاید ایرانیان اولین قومی بودند که با اندیشه خلاق خویش توانستند شکر متبلور سفید را توسط آسیابهای سنگی و تغییراتی که بر روی شیره نیشکر به وجود آوردند.
1-1    طبقه بندی گیاهی
نیشکر از خانواده Gramineae و جنس saccharum است، که دارای چهار قسمت اصلی ریشه، ساقه، برگ و گل یا خوشه می باشد. برگ های آن به صورت متناوب و گره ها اتصال دارند. ساقه نیشکر قسمتی از گیاه است که این ماده در آن ذخیره می شود و مانند سایر گیاهان تیره غلات بند بند گره دار است که ماده قندی معمولاً در فاصله بین گره ها و در قسمت تحتانی و وسط آنذخیره می شود، قسمتی از ساقه معمولاً در زیر زمین قرار دارد که به آن stubble  یا Root stock می گویند.
ریشه نیشکر: استوانه ای است که هر چه نقطه رویش نزدیکتر شود، باریکتر می شود. گل آذین این گیاه خوشه ای است که تحت شرایط آب و هوایی خاصی تولید می شود یعنی ترکیب ژنی، طول دوره نوری، درجه حرارت محیط، تغذیه و کم آبی همگی روی گل دهی و رشد خوشه های گلزار تاثیر گذراند.

فصل اول
1-1    طبقه بندی گیاهی
1-2    ترکیبات نیشکر
1-3    عملکرد نیشکر در جهان
1-4    عملکرد نیشکر در ایران
فصل دوم
2-1 کاشت
2-2 چگونگی انتخاب قلمه و تهیه آن
2-3 تهیه زمین
2-4 زمان کاشت در ایران
2-5 مراحل داشت
2-5-1 آبیاری
2-5-2 واکاری
2-5-3 کود دهی
2-5-4 علف های هرز
2-6 آفت ها
2-6-1 ساقه خواران
2-6-2 آفات مکنده
2-6-3 حمله کننده به قسمت های زیر زمینی گیاه
2-6-3-1 موسک ها
2-6-3-2 موریانه ها
2-6-3-3 آبدزدک
2-6-4 آفت برک خطر و برگ ریز
2-6-5 جانوران زیان آور
2-7 بیماریها
2-7-1 بیماریهای انگلی
2-7-2 بیماریهای غیر انگلی
2-7-3 کمبود مواد غذایی
فص سوم
3-1 مرحله برداشت
3-1-1رسیدن محصول
3-1-2 چگونگی برداشت نیشکر
3-2 فرآورده های جانبی شکر
3-2-1 باگاس
3-2-2 برگ ها و سر شاخه های نیشکر و گل صافی
3-2-3 تهیه کمپوست
فصل چهـارم
4-1 مراحل بازرویی نیشکر
4-1-1 سوزاندن برگ ها و سرنی ها توسط تراکتورهای آتش زنی
4-1-2 شیسار زنی سبک روی پشته ها توسط ×××× تریلرراتون
4-1-3 فرم دهی مجدد و ترسیم پشته ها توسط دیسک ها مخصوص
4-1-4 کود پاشی
4-1-5 سمپاشی بر علیه علف های هرز
4-1-6 خاکریزی اطراف مزرعه و تسطیح نهرها و آبیاری

 

شامل 22 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق نیشکر

دانلود مقاله نحوه عملکرد آنتی اکسیدانها

اختصاصی از فایلکو دانلود مقاله نحوه عملکرد آنتی اکسیدانها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله نحوه عملکرد آنتی اکسیدانها


دانلود مقاله نحوه عملکرد آنتی اکسیدانها

    آنتی اکسیدان ها شامل مواد مغذی (ویتامین ها و املاح معدنی) و آنزیم ها ( پروتئین های موجود در بدن که در واکنش های شیمیایی نقش کمکی دارند) هستند. بنظر می رسد این مواد در جلوگیری از ایجاد بیماری هایی مانند سرطان ، بیماری قلبی ، سکته مغزی ، آلزایمر ، آرتریت روماتوئید و کاتاراکت نقش دارند.    
همانطور که از نامشان پیداست ، آنتی اکسیدان ها موادی هستند که قادرند با اثرات مضر اما طبیعی فرآیند فیزیولوژیک اکسیداسیون در بافت ها مقابله کنند.
آنتی اکسیدان ها شامل مواد مغذی (ویتامین ها و املاح معدنی) و آنزیم ها ( پروتئین های موجود در بدن که در واکنش های شیمیایی نقش کمکی دارند) هستند. بنظر می رسد این مواد در جلوگیری از ایجاد بیماری هایی مانند سرطان ، بیماری قلبی ، سکته مغزی ، آلزایمر ، آرتریت روماتوئید و کاتاراکت نقش دارند.
استرس اکسیداتیو زمانی روی می دهد که تولید ملکول های مضر بنام رادیکال های آزاد بیش از ظرفیت حفاظت بخشی دفاع های آنتی اکسیدانی باشد. رادیکال های آزاد اتم های فعال یا قطعات ملکولی شیمیایی هستند که بر حسب الکترون هایی که دارند بار دار هستند. این رادیکال ها مانند آنیون سوپر اکسید ، رادیکال هیدروکسید ، و فلزاتی همچون آهن و مس هستند. رادیکال های آزاد حاوی اکسیژن که تحت عنوان گونه های واکنشگر اکسیژنی نامیده می شوند (ROS) مهم ترین رادیکال های آزاد بیولوژیک هستند. ROS شامل رادیکال های سوپر اکسید و رادیکال هیدروکسیل ، باضافه مشتقات اکسیژن با الکترون های نابرابر مانند پراکسید هیدروژن ، اکسیژن تنها ، و اسید هیپوکلروس هستند. بدلیل آنکه رادیکال های آزاد یک یا تعداد بیشتری الکترون نابرابر دارند بشدت نا پایدار هستند. این رادیکال ها در بدن دنبال می گردند تا الکترون بگیرند یا از دست بدهند. و در نتیجه به سلول ها ، پروتئین ها ، و DNA صدمه میزنند.

 

 

شامل 6 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله نحوه عملکرد آنتی اکسیدانها

دانلود تحقیق قیمت تمام شده

اختصاصی از فایلکو دانلود تحقیق قیمت تمام شده دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق قیمت تمام شده


دانلود تحقیق قیمت تمام شده

قیمت تمام شده یکی از ابعاد مهم در رقابت است. ایجاد تعادل این مؤلفه با سایر ابعاد رقابت یعنی کیفیت و زمان مستلزم اعمال مدیریت بر آن است. برای اینکه بتواند از قیمت تمام شده در رویکردها و تکنیکهای مختلف مدیریت استفاده نمود، لازم است ابتدا قیمت تمام شده را به شکل صحیح و مناسب محاسبه نمود. محاسبه قیمت تمام شده مستلزم تخصیص هزینه های انجام شده به انواع محصولات تولیدی شرکت است که به این فرآیند اصطلاحاً هزینه هابی گفته می شود. در این بخش ابتدا رویکردهای مختلف برای هزینه یابی ( محاسبه قیمت تمام شده) مورد بحث و بررسی و مقایسه قرار می گیرند. و در ادامه هزینه یابی بر مبنای فعالیت و مبانی آن تشریح می گردد.
اشکال جدیدی از اطلاعات بهای تمام شده تحت عنوان هزینه یابی برای تحقق اهداف مدیریت هزینه بکار برده می شوند که شناخت روشها و رویکردهای هزینه یابی در محاسبه، درک و تحلیل بهای تمام شده ضروری و سودمند است.
 
2- انواع رویکردهای هزینه یابی
1-    هزینه یابی چرخه عمر
بهای تمام شده و هزینه های یک محصول را از ابتدای تولد تا مرگ آن ( در چرخه عمر محصول) با استفاده از مراحل عمر یک محصول به عنوان هدف بهای تمام شده، تجمیع و تجزیه و تحلیل می نماید.
2- هزینه یابی زنجیره ارزش
در این رویکرد، اطلاعات بهای تمام شده مربوط به مرزهای سنتی سازمانی گسرترش یافته و عرضه کنندگان معامله گران و مشتریان را نیز در بر می‌گیرد. در این رویکرد برای محاسبه بهای تمام شده هدف و دستیابی به اهداف استراتژیک، بهای تمام شده و سهم هر یک از اعضای زنجیره ارزش مورد توجه و تأکید قرار می گیرد.

1- مقدمه1
2- انواع رویکردهای هزینه یابی2
3- اهداف و وظایف اصلی حسابداری مدیریت6
4- سیر تکامل فعالیتهای حسابداری مدیریت13
5- کمک به شناسایی فعالیتها به تفکیک دارای ارزش و فاقد ارزش16
6- مفهوم هزینه، اصطلاحات و طبقه بندی آن17
7- مدیریت هزینه24
8- انتخاب روش تخصیص بهای تما شده29
9- بهایابی مبتنی بر فعالیت30
10- کارکردهای ABC31
11- محدودیتهای روش هزینه یابی بر مبنای فعالیت37
12- مزایای سیستم ABC38
13- معایب سیستم ABC39
14- سیستم های هزینه یابی سنتی و نارسائیهای آن40

 

شامل 48 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق قیمت تمام شده

دانلود گزارش کارآموزی رشته طراحی صنعتی کارخانه الکترو استیل

اختصاصی از فایلکو دانلود گزارش کارآموزی رشته طراحی صنعتی کارخانه الکترو استیل دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود گزارش کارآموزی رشته طراحی صنعتی کارخانه الکترو استیل


دانلود گزارش کارآموزی رشته طراحی صنعتی  کارخانه الکترو استیل

نمونه متن:

شرکت الکترواستیل  قریب 30 سال قبل با مشارکت چند نفر فارغ التحصیل دانشگا ههای ایران و اروپا و امریکا فعالیت خود را در زمینه تولید انواع یخچال و فریزرهای تجاری برای مصارف سوپر مارکتها ، قنادیها ، مواد پروتئینی ف رستورانها ، هتلها و امثالهم در تهران آغاز نمود سپس برای انجام عملیات توسعه واحد مزبور به مشهد کیلومتر 4 بزرگراه آسیایی انتقال یافت در آغاز تعداد پرسنل شرکت قریب 30 نفر بود و زمین آن 12000 متر مربع و زیر بنای آن 4000 متر مربع بوده است و میزان تولید سالیانه 1500 دستگاه بوده است مراحل توسعه شرکت در تنوع تولید و نیز مقدار آن در چندین مرحله مختلف طی سالهای مزبور به شرح زیر صورت پذیرفته است .

- تولید انواع سرد خانه ثابت و متحرک برای نگهداری مواد غذایی به صورت بالای صفر و زیر صفر به تولیدات اضافه گردید .

- تولید انواع شیر سرد کن های مخزن دار در ظرفیت های 500 تا 6000 هزار لیتری به تولیدات اضافه گردید .

- تولید انواع سرد خانه های نگهداری جسد به تولیدات اضافه گردید .

- تولید انواع شیر سرد کن های سریع بدون مخزن (پلیتی) به تولیدات اضافه گردید .

- تولید انواع آبسرد کن در ظرفیتهای مختلف به تولیدات اضافه شد .

- تولید انواع ساندویچ پانل با عایق پلی اوریتال در ضخامت های مختلف به تولیدات اضافه شد.

- تولید انواع کندانسور و اواپراتور به تولیدات اضافه شد.

- تولید انواع یخچال و فریزر های فانتزی به انواع سنتی آن اضافه شد.

- تولید انواع یخچال و فریزر های اوپن به تولیدات اضافه شد.

- تولید سردخانه های زیر صفر و بالای صفر روی کامیونت، کامیون و تریلر به تولیدات اضافه شد.

- تولید قطعات پلاستیکی مصرفی در صنایع برودتی به تولیدات اضافه شد.

- تولید قطعات لاستیکی مصرفی در صنایع برودتی به تولیدات اضافه شد.

پس از طی مراحل فوق و تکمیل سبد محصولات خود در بخش یخچال و فریزر های تجاری این شرکت از قریب 10 سال قبل پس از تکمیل مطالعات و برسی های خود در این بخش را آغاز و انجام مراحل اولیه این طرح تقریبا" سه سال به طول انجامید و برای اولین بار در کشور ایران این شرکت توانست بدون دریافت هیچ گونه کمک فنی و مالی از داخل و یا خارخ کشور و به پشتوانه نیروهای متخصص و تلاشگر و علاقه مند خود موفق به تولید یخچال و فریزرهای بدون برفک گردد که تولیدات مزبور مراحل مراحل تکمیل و توسعه خود را به شرح زیر گذراندند .

- در ابتدا یخچال و فریزر 26 فوت تولید گردید.

- سپس یخچال فریزر 22 فوت به تولیدات مزبور اضافه گردید .

- پس از آن تولید یخچال و نیز فریزر 22 فوت به صورت دو قلو به تولیدات اضافه گردید .

- بعد از آن تولید یخچال و فریزر 30 فوت به تولیدات مزبور اضافه گردید .

- پس از آن تولید یخچال و فریزر 41 فوت (ساید بای ساید) به تولیدات اضافه گردید .

- پس از آن تولید یخچال و همچنین فریزر 23 فوت به صورت به صورت دو قلو به تولیدات اضافه گردید .

- بزودی تولید یخچال و فریزر 23 فوت به تولیدات اضافه خواهد شد .

- بزودی تولید یخچال و فریزر 28 فوت به تولیدات اضافه خواهد شد .

هم اکنون شرکت الکترو استیل دارای قسمت های مختلف اداری - تولیدی - فنی مهندسی - تحقیقاتی - آموزشی - دماتی و غیره ... بوده است با حدودا" 1000 نفر نیروهای همکار و تلاشگر خود در زمینی به مساحت 150000 متر مربع ودر زیر بنای به وسعت 75000 متر مربع به فعالیت خود ادامه می دهد و ظرفیت آن از انواع یخچال و فریزرهای صنعتی سالانه 15000 دستگاه و انواع خانگی روزانه 1000 دستگاه که ظرف چند ماه آینده به روزانه 1500 دستگاه افزایش خواهد یافت .

شرکت الکترو استیل طی سالهای فعالیت خود بارها به عنوان واحد نمونه کیفیت و واحد صنعتی نمونه کشور و نیز واحد رعایت حقوق مصرف کننده توسط وزارتخانه های ذیربط انتخاب گردیده است .

 

حوزه فعالیت های سازمان  اعم از کالا و خدمات :

 

کالای تولید شده   به طور اخص وسایل سرمایشی را شامل می شود. یخچال های خانگی و یخچال های صنعتی و همینطور آبسردکن ها  البته  یخچال فریزر های دو در نیز یخچال فریزر های ساید نیز شامل یخچال های خانگی می شود. یخچالهای صنعتی نیز شامل یخچالهای 26 ft  ونیز 30 ft میشود.

نحوه ی تولید کارخانه شامل 2 خط تولید کاملا مجزا است . که در مساحتی حدود 4 هکتار و به  صورت دو طبقه تولید می شود البته خط رنگ و نیز بخش قالبریزی  در سوله ای مجزا قرار دارد  که بخش رنگ شامل مکانیزه و دستی می باشد که قطعه اول به صورت مکانیزه   وارد چرخه رنگ شده و بعد به صورت دستی ایراد گیری و بتونه میخورد و با پیستوله دستی دوباره رنگ می شود.

در قسمت قالبگیری نیز چند نوع دستگاه وجود دارد:

قالب گیری وکیوم (برای وان ها)    قالب گیری فوم  (برای بدنه)  و قالب گیری پلاستیک (برای قطعات)   که در تمام قسمتها که فعالیت انجام شده زیر نظر مهندسین ناظر انجام می شود که تخصص آنها در زمینه های متالوژی و مواد ،مکانیک و برق می باشد که کمتر در محل حضور دارند و پس از آنها تکنسین های برق و مکانیک وهمین طور کارگران آموزش دیده و نیز کارگران ساده هستند .

بیشتر مواد و متریالهای موجود در کارخانه از قبیل انواع فوم ،پلاستیک مرغوب و نیز رنگها ی به کار برده شده که شامل رنگهای کریستالی وگرانول می باشد، ایرانی هستند البته غیر از نوعی پلاستیک که از آلمان تهیه می شود. در مورد قیمت  این کالاها کارخانه اطلاعاتی را در اختیار کار آموز قرار نمی دهد و جزو اطلاعات سری کارخانه می باشد .

 

_____________________

فهرست:

تاریخچه شرکت الکترواستیل                    

حوزه فعالیت های سازمان اعم از کالا و خدمات

محل کار

دستورالعمل ایجاد / تغییر در طرح محصول

نحوه تعامل

بررسی نقش و جایگاه طراحی صنعتی و تحلیل فرآیند های طراحی و تولید

فرایند طراحی و تولید

مشکلات فرآیند طراحی تولید

نحوه تامین مواد اولیه

تاریخچه یخچال

ذوب برفک در یخچال

اجزای مکانیکی یخچال

طرزکار موتور الکتریکی

برفک گیر خودکار یخچال

فرآیند قالبگیری

آیین نامه و نحوه همکاری نمایندگی های فروش و خدمات پس از فروش شرکت

آئین نامه نصب وراه اندازی

آئین نامه انجام تعمیرات

آئین نامه چگونگی استفاده از قطعات یدکی

آیین نامه تعویض دستگاه های معیوب

تصاویرموجود

اتودها

فهرست منابع و مآخذ

________________

شامل 45 صفحه فایل Word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود گزارش کارآموزی رشته طراحی صنعتی کارخانه الکترو استیل