فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله اسهال چیست

اختصاصی از فایلکو دانلود مقاله اسهال چیست دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله اسهال چیست


دانلود مقاله اسهال چیست

اسهال چیست؟
مدفوع شل وآبکی که بیش از سه بار در روز دفع شود، مشکل رایجی است که معمولا یک یا دو روز طول می کشد و اکثرا بخودی خود بدون هیچ درمان خاصی از بین می رود. اسهال می تواند علامت بیماریهای دیگری نیز باشد . اسهال می تواند باعث کمبود آب بدن شود به این معنی که مایع کافی برای عملکرد درست بدن در اختیار نباشد. کمبود آب مخصوصا در بچه ها و سالمندان بسیار خطرناک است. پس باید به سرعت درمان شود تا از مشکلات جدی بعدی پیشگیری گردد.

علل اسهال چیست ؟
اسهال می تواند بدلیل مشکلات موقتی مثل عفونت ها و یا یک مشکل حاد مثل بیماری روده باشد.موارد زیر از علل متداول اسهال هستند:
عفونتها : باکتریهای آلوده کننده آب و غذا ، انگلها و ویروسها  می توانند باعث اسهال شوند .
عدم تحمل مواد غذایی: تعدادی از مردم قادر نیستند بعضی ترکیبات غذایی را هضم کنند مثل لاکتوز (قند موجود درشیر )
عکس العمل به داروها : مثل آنتی بیوتیکها و داروهای فشارخون
بیماریهای روده : مثل بیماری التهابی روده و بیماری سلیاک
بی نظمی در عملکرد روده : مثل  سندرم روده تحریک پذیر (جلد سوم )
تعدادی از مردم بعد از جراحی معده یا برداشتن کیسه صفرا  مستعد اسهال می شوند. تغییر در حرکات سریع غذا از سیستم گوارش ، بعد از جراحی معده یا افزایش میزان صفرا در روده بزرگ که بعد از عمل کیسه صفرا می تواند اتفاق بیفتد، از دلایل آن می باشد.
در بسیاری از موارد دلایل اسهال قابل شناسایی نیست.
مردمی که به کشورهای دیگر سفر می کنند در خطر اسهالهای مسافرتی هستند که علت آن خوردن غذا یا نوشیدن آبهایی است که بوسیله باکتریها ، ویروسها یا گاهی اوقات انگلها آلوده شده اند.

علائم اسهال چیست؟
اسهال ممکن است با دردشکم ، نفخ ، تهوع یا نیاز فوری به استفاده از توالت همراه باشد. ممکن است تب یا مدفوع خونی نیز دیده شود.
اسهال می تواند مزمن یا حاد باشد. اسهال حاد کمتر از 4 هفته طول می کشد و معمولا با باکتری ها ، ویروسها یا عفونت های انگلی مرتبط است. اسهال مزمن بیشتر از 4 هفته طول می کشد و معمولا با اختلالات دستگاه گوارش مثل بیماری التهابی روده (رجوع به جزوه شماره 3 از همین مجموعه) یا بیماری سلیاک (رجوع به جزوه شماره 4 از همین مجموعه)  مرتبط است.

 

شامل 9 صفحه Word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله اسهال چیست

دانلود مقاله اثرات محیط بر باکتریها

اختصاصی از فایلکو دانلود مقاله اثرات محیط بر باکتریها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله اثرات محیط بر باکتریها


دانلود مقاله اثرات محیط بر باکتریها

اثرات محیط بر باکتریها     
همه میکروارگانیسمها از جمله باکتریها تحت تاثیر عوامل محیطی قرار دارند. عوامل محیطی بر رشد ، تکثیر و مرگ باکتریها تاثیر  می‌گذارند. بعضی از باکتریها حرارت بالا و برخی حرارت پایین را دوست دارند. تغییرات PH یعنی تغییر غلظت یون هیدروژن در
محیط زندگی باکتریها ، بر روند زندگی باکتریها موثر است. بطور کلی هر باکتری خواهان یکسری شرایط اپتیمم برای زندگانی است که در صورت عدم تامین آن شرایط ، زیست آن با مشکل مواجه شده و به زودی از بین خواهد رفت.
گرما
میدان حرارتی که در آن باکتریها رشد می‌کنند از چند درجه زیر صفر تا حدود 80 درجه می‌باشد. گاهی باکتریها را از روی این میدان حرارتی به سه گروه تقسیم بندی می‌کنند. باکتریهای سرما دوست فراوان هستند. صفت اصلی که باکتری سرما دوست را مشخص می‌کند توانایی رشد آن در صفر درجه است. اکثر باکتریهایی که مورد مطالعه بیشتر دانشمندان قرار گرفته‌اند از انواعی هستند که در گرمای متوسط بیشتر رشد می‌کنند درجه حرارت برای رشد این گروه بین 52 - 10 درجه است. باکتریهای گرما دوست  درجه حرارتی را ترجیح می‌دهند که برای اکثر جانوران غیر قابل تحمل است.
از باکتریهای مقاوم به حرارت می‌توان مایکوباکتریوم ، میکروکوکها ، استرپتوکوکها و برخی لاکتو باسیلها را نام برد. تاثیر درجه حرارت بر روی رشد باکتریها مکانیسم پیچیده‌ای دارد. سرعت واکنشهای آنزیمی با گرما تغییر می‌کند. این سرعت در گرمای
 پایین کند بوده و با بالا رفتن درجه حرارت افزایش می‌یابد. با استفاده از درجه حرارت بالا می‌توان اقدام به کشتن باکتریها کرد.
 هر قدر درجه حرارت بالاتر باشد زمان مرگ کوتاه‌تر است، باسیل سل در 58 درجه در مدت 30 دقیقه ، در 59 درجه در مدت 20 دقیقه  و در 65 درجه در مدت 2 دقیقه کشته می‌شود. مقاومت گونه‌های مختلف در مقابل حرارت متفاوت است.

 

شامل 47 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله اثرات محیط بر باکتریها

دانلود مقاله آلرژی غذایی

اختصاصی از فایلکو دانلود مقاله آلرژی غذایی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله آلرژی غذایی


دانلود مقاله آلرژی غذایی

علل‌
هرگونه‌ غذا یا ماده‌ای‌ که‌ بلعیده‌ می‌شود می‌تواند باعث‌ بروز واکنش‌ آلرژیک‌ شود. غذاهایی‌ که‌ بیشتر باعث‌ این‌ حالت‌ می‌شوند عبارتند از: شیر گاو، زرده‌ تخم‌مرغ‌، گندم‌، سویا، بادام‌ کوهی‌ یا همان‌ پسته‌ شامی‌، ماهی‌، آجیل‌های‌ درختی‌ (مثل‌ گردوی‌ معمولی‌)، صدف‌ دریایی‌، خربزه‌، کنجد، تخم‌ آفتاب‌ گردان‌، و شکلات‌.
عوامل‌ افزایش‌دهنده‌ خطر
خطر برای‌ کسانی‌ که‌ مشکلات‌ آلرژی‌ دیگری‌ نیز دارند بیشتر است‌.
اگر در یکی‌ از اعضای‌ خانواده‌ سابقه‌ آلرژی‌ غذایی‌ وجود داشته‌ باشد.
پیشگیری‌
غذاهای‌ مسؤول‌ ایجاد آلرژیی‌ در خود را شناسایی‌ نمایید و از آنها پرهیز کنید.
معلوم‌ شده‌ است‌ که‌ شیرخورانی‌ که‌ غذای‌ جامد برای‌ آنها دیرتر شروع‌ می‌شود کمتر به‌ آلرژی‌ غذایی‌ دچار می‌شوند.
عواقب‌ مورد انتظار
آلرژی‌ غذایی‌ در شیرخواران‌ معمولاً بعد از 4-2 سالگی‌ برطرف‌ می‌شود.
بزرگسالانی‌ که‌ به‌ بعضی‌ از غذاها (به‌ خصوص‌ شیر، ماهی‌، صدف‌ دریایی‌، یا آجیل‌) آلرژی‌ دارند با احتمال‌ بیشتری‌ این‌ آلرژی‌ را برای‌ سال‌ها حفظ‌ می‌نمایند.
عوارض‌ احتمالی‌
آنافیلاکسی‌ (یک‌ نوع‌ آلرژی‌ حاد و خطرناک‌ که‌ حین‌ آن‌ تنفس‌ دچار مشکل‌ شده‌، ضربان‌ قلب‌ نیر نامنظم‌ شده‌، و فشارخون‌ کاهش‌ می‌یابد)
واکنش‌ شبیه‌ کهیر
آسم‌ برونشیال‌
التهاب‌ روده‌ها
ضایعات‌ شبیه‌ اگزما

 

شامل 3 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله آلرژی غذایی

دانلود مقاله همانندی DNA

اختصاصی از فایلکو دانلود مقاله همانندی DNA دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله همانندی DNA


دانلود مقاله همانندی DNA

نقشه ی ژنتیکی انسان یا همان رشته DNA در حقیقت دستور ساختن یک انسان با تمام جزئیات است . یعنی یک دستور المعل کامل برای ساختن گونه انسانی ژنی های موجود در هر یک از 23 کروموزم انسانی می‌تواند تاریخ نوع بشر و اجدادش را از ابتدا تا انتها باز گو کنند اولموس داروین ، دانشمند و پزشک بزرگ ( پدر بزرگ چارز داروین که نظریه تکامل را ارائه کرده است ) در سال 1794 گفته بود :
((‌آیا امکان دارد که تنها یک نوع رشته زنده سبب تمام گونه های حیات آلی باشد ؟ ))
وجود چنین نظریه‌ای در آن زمان تکان دهنده است نه تنها به خاطر این گونه که می گوید
همه ی جانداران از یک چیز سرچمه گرفته اند . بلکه به خاطر استفاده خارق العاده اش از لغت (( رشته )) چرا که تازه در قرن بیستم دانشمندان رمز حیات جانداران یعنی رشته DNA   را کشف کردند .
دانشمندانی که DNA  را کشف کردند و روش هایی را که به کار بردند و نحوه‌ی همانند سازی DNA :
 پیش از آن که جیمز واتسن و فرانسس کریک در سال 1953 ساختار مارپیچ دو رشته DNA  را شناسایی  کنند و ماهیت اسید نوکلئیکی ماده‌ی ژنتیک مسلم شود یکی از مسائل بغرنج زیست شناسی این بود که ماده‌ی ژنتیک چگونه عینا تا حدود زیادی تکثیر می‌یابد .

 

شامل 9 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله همانندی DNA

دانلود مقاله گیاهان مرتعی

اختصاصی از فایلکو دانلود مقاله گیاهان مرتعی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله گیاهان مرتعی


دانلود مقاله گیاهان مرتعی

ماشکها ازخانواده لگومنیوز بوده و از گیاهان علوفه ای مرغوب می باشند. در این جنس حدود 150 گونه وجود دارد که تنها تعداد محدودی از آنها زراعی هستند. ماشکها می توانند به صورت مختلف از جمله چرا، علوفه خشک، سیلو و همچنین به عنوان کد سبز استفاده گردند. در مراتع میتوانآنها را به صورت خالص و یا مخلوط با غلات دانه ریزی نظیر ری گراس (علف چمنی) کشت نمود و علوفه ان در اوائل بهار چرا گردد. به طور کلی ماشکها به لگدمالی مقاوم هستند. با شبدرها، یونچه و سایر گیاهان خانواده لگومنیتوز ارزش غذایی یکسانی دارند. پروتئین آنها با توچه به مرحله ای از رشد که برداشت می شوند بین 12 تا 20 درصد متغیر است. علاوه بر آن به علت تثبیت ازت هوا در خاک سبب حاصلخیری وبهبود خاک نیز می گردد.

خصوصیات مرفولوژیکی

ماشکها گیاهانی یکساله و برخی دوساله و به ندرت چند ساله هستند. دارای فرم رویشی کم و بیشت خوابیده و بالارونده، ساقه ضعیف که ارتفاع آن بین 20 تا 200 سانتیمتر با توجه به گونه و شرایط محیطی متغیر است. باقلا (vicia faba) تنها گونه از این جنس است که به مصرف تغذیه انسان می رسد . و دارای رشد ایستاده است . در مجموع مقاومت زیادی به سرمای زمستان ندارد و در مناطق سرد به عنوان گیاهی یکساله تابستانه و در مناطق گرمتر در پاییز قابل کشت است. البته برخی از گونه ها از جمله vicia villosa مقاومت زیادی به سرمای زمستان داشته و تا حدود 18 درجه سانتیگراد زیر صفر را تحمل میکند برای کشت پاییزه مناسب است.

در ماشکها از هر بوته 4 تا 5 ساقه اصلی خارج می شود و در هر ساقه اصلی انشعابات فرعی وجود دارد . برگها متقابل و یا متناوب اما به هر صورت شانه ای هستند. درانتها برگ مرکب اغلب پیچکهای ساده ویا چند شاخه ای وجود دارد. که بوته ها توسط آنها به یکدیگر می چسبند. البته برخی از گونه ها از جمله vicia fabaو vicia ervilia فاقد پیچک بوده و یا دارای پیچک کوچکی می باشند. برگچه ها که به اشکال مختلف مستطیلی، تخم مرغی، نوک تیز و یا نوک فرو رفته هستند و شناسایی گونه نقش دارند. ساقه گل دهنده از قاعده به دمبرگ اصلی متصل است و معمولا 15 ساقه گل دهنده در هر بوته وجود دارد. گلها به صورت خوشه ای بوده و در محل انشعاب برگ ظاهر می شود و به رنگ سفید تا بنفش و صورتی هستند . میوه، نیام کرک دار و یا بدون کرک می باشد و دارای 1 تا 10 دانه می باشد. خصوصیات دانه و غلاف در گونه ها متفاوت است خصوصیات دانه و غلاف در گونه ها متفاوت است اما به طور کلی دانه ها تا حدودی گرد و یا بیضی شکل و غلافها طویل و فشرده هستند. روی دانه ناف وجود دارد. و وضعیتآن مشخص کننده گونه است. وزن هزار دانه به طور متوسط 28 گرم است. تشخیص برخی از گونه های موشک در مرحله رشد رویشی از یکدیگر بسیار مشکل است و تنها در مرحله زایشی توسط دانه و غلاف قابل تمیز هستند. دانه ها در گونه های مختلف دارای رنگهای مختلفی است. ماشکها دارای ریشه های عمیق و افشان می باشد.


 شامل 10 صفحه فایل word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله گیاهان مرتعی