فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق امار پیشینه سلامت عمومی

اختصاصی از فایلکو تحقیق امار پیشینه سلامت عمومی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 22

 

مقدمه

سلامت روان به عنوان یکی از دو رکن سلامتی، لازمه ی یک زندگی مفید، موثر، و رضایت بخش فردی است، و سلامت روان افراد یک جامعه، خصوصا اقشار موثر و سازنده ی آن، لازمه ی پویایی، بالندگی و اعتلای آن جامعه است. نقش برجسته و منحصر به فرد دانش آموزان به عنوان مدیران و سازندگان آینده ی هر جامعه، ضرورت تامین سلامت روانی آنها و نیز شناسایی و حذف عوامل منفی موثر بر سلامت روانی آنها را ضروری می نماید. هر ساله هزاران جوان ایرانی وارد مدارس می شوند و دوره ی تحصیلات مقطعی به واسطه ی حضور عوامل متعددی از جمله دوری از خانواده، سازگاری با شرایط تحصیل در مدارس ، سازگاری با محیط های اجتماعی ، ناکامی های تحصیلی، و ... یک دوره ی فشارزای روانی است.

با توجه به این که تحقیقات صورت پذیرفته در کشور در خصوص سلامت روانی دانش آموزان و بررسی آن با افت تحصیلی همان دانش اموزان عمدتاً معطوف به توصیف وضعیت روانی دانش آموزان یا شناسایی عوامل مرتبط با سلامت روانی دانش آموزان بوده و تا کنون تحقیقات تجربی جامعی در خصوص تاثیر مداخلات بر افزایش سلامت روانی انسان ها، خصوصا دانش آموزان صورت نپذیرفته است، به نظر می رسد جای تحقیقاتی که معطوف به تاثیر مداخلات بر سلامت روانی ,و افت تحصیلی است در سوابق تحقیقاتی مربوط به سلامت روانی خالی یا حداقل کمرنگ می باشد. در این تحقیق سعی گردید تا ضمن مقایسه ی سلامت روانی دانش آموزالن مدارس مختلف در شهرستان ایذه ، به بررسی نقش (spiritual concepts) مفاهیم معنوی (priming) دریک مطالعه ی تجربی با استفاده از فعال سازی ذهنی معنویت به عنوان یکی از عوامل احتمالی موثر بر سلامت روانی دانشجویان بپردازد.

زندگی افراد  هدف تحقیق: روانشناسی بهداشت، در سال های اخیر اهمیت زیادی برای نقش راهبردهای مقابله و سبک مقابله، تواناییهای شناختی و رفتاری ای  در چگونگی وضعیت سلامت جسمانی و روانی آنها قائل شده است. شیوه های هستند که فرد مضطرب به منظور کنترل نیازهای خاص درونی و بیرونی فشارآور به کار می گیرد. یکی از شیوه هایی که اخیراً روند رو به گسترشی پیدا کرده است، شیوه ی مقابله ی مذهبی و معنوی است. در شیوه ی مقابله ی مذهبی از منابع مذهبی برای مقابله با مشکلات استفاده می شود. رفتارهای مذهبی ارزش مثبتی در پرداختن به نکات معنی دار زندگی دارند.

به نگرش های مثبت، موجب آرامش  از قبیل توکل به خداوند، زیارت و.... می توانند از طریق ایجاد امید و تشویق  رفتارهایی مقابله ها هم منبع حمایت عاطفی و هم وسیله ای برای  درونی فرد شوند. یافته های اخیر نشان داده اند از آنجایی که این نو افراد،  می توانند مقابله های بعدی را تسهیل نمایند، بنابراین به کارگیری آنها برای اکثر ، تفسیر مثبت حوادث زندگی هستند سلامت ساز است آنچه که

محور اصلی و محل تمرکز این تحقیق می باشد بررسی نقش معنویت بر سلامت روانی می باشد.

با اندکی تسامح می توان معنویت را در ادبیات مذهبی و معنوی به عنوان مذهب درونی شده یا باطنی یا به عبارت بهتر به عنوان نتیجه ی مذهب درونی شده نام برد. وجه تمایز معنویت و مذهب ظاهری این است که معنویت نسبت به این نوع مذهب آگاهانه تر و در زندگی عملی فرد تاثیر گذارتر می باشد. در حقیقت سؤال اصلی این تحقیق این است که آیا با فعال سازی مفهوم معنویت در افراد برای یک دوره ی مشخص، می توان سلامت روانی آنها را بهبود بخشید.

ادبیات و پیشینه تحقیق

بررسی پیشینه تحقیقات (مک کنین (3)، 1968، مانسفید (4) و باس، 1981، کاتل (5) و بوچر 1968، نشان می دهد که پیروان اصالت ذات، خلاقیت را یک توانایی و وصفت بالقوه تلقی می کردند، ولی حتی متفکران پیشرو (ترمن ( 6)، 1925، کالکس (7 ) ، 1926 ، گالتن (8)، 1869) نیز بر این باور بودند که هر چند خلاقیت نیز مانند هوش، بعد ارثی دارد، باز هم عوامل محیطی می توانند بر این توانایی اثر بگذارند .

سندرز و سندرز (9)، در کتاب آموزش خلاقیت از طریق استعاره از طریق تاکید می کند که برای پرورش خلاقیت باید کودکان و نوجوانان امکان تفکر داد و آنان را از انجام دادن فعالیتهای قالبی و از پیش تعیین شده تا حد امکان بر حذر داشت. در رابطه با پرورش خلاقیت، پژوهشهای (آلبیرخ (10)، 1978، محمدی (11)، 1370) نشان داده اند که افراد خلاق به مراتب بیشتر از افراد غیر خلاق توانایی پرورش خلاقیت را در دیگران دارند .

بر این اساس در این مقاله به بررسی مفهوم خلاقیت و روند تفکر خلاق، ویژگیهای افراد خلاق، عوامل موثر در خلاقیت، نقش معلم در پرورش خلاقیت، راههای ایجاد و پرورش خلاقیت در دانش آموزان می پردازیم .

مفهوم خلاقیت و روند تفکر خلاق :

نگاهی به منابع معتبر مربوط به خلاقیت، نوآوری و تفکر خلاق نشان می دهد که ریشه این اصطلاح در نوع و روش فکری انسان نهفته است. در حقیقت فرد خلاق کسی است که از ذهنی جستجوگر و آفریننده برخوردار باشد .

درباره مفهوم خلاقیت تعاریف متعدد و گاه متضادی ارائه شده است ولی در مورد تعریف زیر یک اتفاق نظر کلی مشاهده شده است :

«خلاقیت توانایی فرد برای تولید ایده ها، نظریه ها، بینش ها یا اشیاء جدید و بدیع و بازسازی مجدد در علوم و سایر زمینه ها است که توسط متخصصان، اصیل واز نظر علمی، زیبا شناسی، تکنولوژی، اجتماعی با ارزش تلقی گردد.»(ورنون 1989،ص 94 )

در قرآن نیز از آفرینندگی گاهی بر معنی تسخیر تعبیر شده است و« تسخر لکم ما فی السموات فی الارض جمیعاً» (سوره جائیه- آیه 13) یعنی خداوند بر پدیده‌های طبیعی آنچنان نیرویی بخشید که انسان می‌تواند با قدرت تسلط و حاکمیتی که دارد در آن تصرف نموده و هر گونه دگرگونی و سازندگی در آن بوجود آورد .

«فردریک فروبل»، یکی از مشهورترین مربیان و پرورشکاران خلاق متوجه مساله خلاقیت بوده و می‌پرسید که آیا خلاقیت فرآیندی درونی است یا بیرونی؟ آیا مستلزم انضباط است یا خودانگیزی؟ او بر این عقیده بود که خلاقیت یکی از مهمترین نیازهای انسان است .

امروزه‏، چهارچوب روانشناسی به ما اجازه می‌دهد که بر این عقیده باشیم فرایند خلاقیت ذاتی نیست بلکه می‌تواند آموزش داده شود. ما از طریق آموزش می‌توانیم به کودکان یاد دهیم که به راههای غیر معمولی فکر کنند و از طریق تفکر واگرا به بررسی مشکلات پرداخته و به راه حلهای مناسب دست یابند. مساله این است که اجازه تفکر در این حیطه را به


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق امار پیشینه سلامت عمومی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد