فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله درباره پست های فشار قوی و ترانسفورماتورهای جریان ولتاژ

اختصاصی از فایلکو مقاله درباره پست های فشار قوی و ترانسفورماتورهای جریان ولتاژ دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله درباره پست های فشار قوی و ترانسفورماتورهای جریان ولتاژ


مقاله درباره پست های فشار قوی  و ترانسفورماتورهای جریان ولتاژ

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

 فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحات:97

مقدمه

از دیر باز وظیفه توزیع نیروی برق در کشور تا سطح 63 کیلوولت به عهده شرکتهای برق منطقه ای بوده و بتدریج مسئولیت ولتاژ های بالاتر هم به آن افزوده شد و پس از چندی وظیفه تولید و انتقال نیز به این شرکتها محول گردید. که ا لبته به مرور زمان مشکلاتی در عمل بروز نمود که برای مقابله با آنها در ستاد صنعت برق مطالعاتی صورت گرفت و با توجه به قانون برنامه اول توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور و سیاست دولت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر واگذاری کارهای خدماتی به بخش خصوصی، فکر ایجاد شرکتهای مستقل و غیر دولتی که مسئولیت توزیع نیروی برق را عهده دار گردد ریشه گرفت و پس از فراهم کردن مقدمات کار و اخذ مجوزات لازم،شرکتهای توزیع نیروی برق به مدیریتهای مستقل واگذار گردید. شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در سال 1375 به هفت شرکت تفکیک شد و شرکت توزیع نیروی برق جنوبغرب از تاریخ 1/1/75 رسما فعالیت خود را آغاز نمود. ارتباط شرکتهای توزیع با شرکتهای برق منطقه ای بصورت پیمانکاری و بر اساس پنج قرارداد که در ابتدای هر سال مبادله می گردد برقرار می شود و از طرفی شرکتهای برق منطقه ای سهامدار ممتاز و رئیس مجمع عمومی این شرکتها می باشند.

  شرکت توزیع نیروی برق جنوب غرب ، بمنظور بهره برداری بهینه از تأسیسات موجود در امر توزیع نیروی برق و در راستای سیاست های اقتصادی دولت، با اهداف توزیع برق، ایجاد و توسعه و تأسیسات نیروی برق در راستای رشد و توسعه کیفی،درسالهای اخیر نتایج چشمگیر و قابل توجهی را بدست آورده است. به عنوان نمودی از ارتقاء کیفی خدمات، یادآوری می شود که در طی سال 1384 در نتیجه کلیه فعالیتهای نوسازی و بهینه سازی شبکه و... ،شرکت توانسته است انرژی تحویلی از شبکه فوق توزیع برق را توسط 4018 کیلومتر شبکه 20 کیلوولت، 6852کیلومتر شبکه فشار ضعیف، تعداد 7803 دستگاه پست 20 کیلوولت و در مجموع با ظرفیت 2535 مگاولت آمپر به تعداد 873941 مشترک برق رسانی نماید.

 

تاریخچه شرکت

.2.شرکت توزیع نیروی برق جنوب غرب تهران در تاریخ 1370/12/26 بنام شرکت بهره برداری از نیروگاه جنوب غرب تهران به ثبت رسیده و به استناد صورت جلسه  مجمع عمومی فوق العاده شرکت برق منطقه ای تهران در تاریخ 1373/08/07 و در راستای سیاستهای دولت مبنی بر واگذاری بخشی از مسئولیتهای خود به واحدهای غیردولتی همزمان با تشکیل شرکتهای توزیع برق در سطح کشور بنام شرکت توزیع نیروی برق جنوب غرب تهران تغییر نام  و فعالیت خود را رسما از تاریخ 1374/04/01 با هدف حذف تمرکز  و نزدیک شدن مراکز تصمیم گیری به واحدهای اجرایی، اعمال کنترل و نظارت بیشتر بر مناطق برق، افزایش انگیزه و واگذاری مسئولیت و مسئولیت خواهی از مدیران و سایر پرسنل از طریق مشارکت آنها درتصمیم گیریهای شرکت، کم کردن بوروکراسی و نهایتا تسریع و بهبود کیفی و کمی در ارائه خدمات به مشترکین در قالب سیاستهای کلی وزارت متبوع آغاز به کار کرد

شرکت توزیع نیروی برق جنوبغرب تهران درمحدوده ای به وسعت 855

کیلومتر مربع شامل قسمتی ازجنوبغرب شهرتهران و شهرستانهای اسلامشهر و رباط کریم درقالب پنج منطقه و یک اداره اقماری با 360987 مشترک و 700 نفر کارمند تشکیل و در پایان سال 1383 این شرکت در محدوده فوق دارای بیش از 708000 مشترک می باشد که با 476 نفر کارمند و تعداد 232فیدر 20 کیلوولت به طول 3630 کیلومتر ، 7150 دستگاه پست هوایی و زمینی و بیش از 25000 فیدر فشار ضعیف به طول7274 کیلومتر شبکه فشار ضعیف با اهداف و شاخصهای ذکرشده با6 منطقه ودو اداره اقماری به فعالیت خودادامه می دهد.

منطقه برق رودکی با 22 کیلومتر مربع وسعت و 365.5 کیلومتر شبکه فشار متوسط و 980 کیلومتر شبکه فشار ضعیف عهده دار خدمات رسانی به 135231 مشترک در محدوده تحت پوشش خود می باشد. این منطقه توسط 9 پست فوق توزیع که 5 پست آن مشترک با شرکتها و مناطق برق دیگر است و از طریق 52 فیدر KV 20 تعذیه می گردد

 

اهداف شرکت

1) ادامه روند مناسب موجود در اقدامات مربوط به عملیات سرویس و نگهداری به روش خط گرم.

2) ادامه روند استفاده از پستهای کیوسک کمپکت.

3) ادامه روند افزایش کیفیت روشنایی، معابر، بزرگراهها ،خیابانها و

کوچه ها

4) ادامه روند کاهش نرخ انر.ژی تأمین نشده در هزار.

5) ادامه روند کاهش زمان خاموشی به ازای هر مشترک در روز به ثانیه (28 ثانیه در سال 85).

6) استفاده بیشتر از تجهیزاتی که در افزایش پایداری و کاهش زمان خاموشی مؤثر می باشد(نشانگرهای خطا ، خازن گذاری ، مطالعه شده ، سکسیونرهای هوایی و...).

7) تقلیل بار فیدرهای 20 کیلو وات هوایی و زمینی.

8) توجه ویژه به IT.

9) پیاده سازی طرح تکریم.

10) توجه ویژه به مدیریت مصرف.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله درباره پست های فشار قوی و ترانسفورماتورهای جریان ولتاژ
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد