فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق درمورد پژوهشگران یک شرکت داخلی از دستیابی به فن

اختصاصی از فایلکو دانلود تحقیق درمورد پژوهشگران یک شرکت داخلی از دستیابی به فن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 17

 

مقدمه:

لایحه مقاوم سازی مدارس بدون استحکام

بسمه تعالی

با صلوات بر محمد وآل محمد جناب آقای دکتر حدادعادل رییس محترم مجلس شورای اسلامی

لایحه " اصلاح ماده (1) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برای مقاوم سازی مدارس بدون استحکام – مصوب 1385 –" که بنا به پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش در جلسه مورخ 1/11/1385 هیئت وزیران با قید دو فوریت به تصویب رسیده است ، برای طی تشریفات قانونی به پیوست تقدیم می گردد.محمود احمدی نژادرییس جمهور مقدمه توجیهی :با توجه به تکلیف قانونی ماده واحده قانون اصلاح ماده (1) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برای مقاوم سازی مدارس بدون استحکام – مصوب 1385- مبنی بر نوسازی و مقاوم سازی مدارس بدون استحکام و با عنایت به محدودیت زمانی موجود و به منظور تسریع در فرآیند بررسی و تایید استانداردها و ضوابط فنی حاکم بر اجرای طرح های عمرانی ،لایحه زیر برای طی تشریفات قانونی تقدیم می شود :لایحه اصلاح ماده واحده قانون اصلاح ماده (1) قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برای مقاوم سازی مد ارس بدون استحکام – مصوب1385-    ماده واحده – متن زیر به عنوان تبصره های (2) و (3) جایگزین تبصره های (2و3) ماده واحده قانون اصلاح ماده (1) قانون برنامه چهارم توسعه برای مقاوم سازی مدارس بدون استحکام – مصوب 1385- می گردد :     " تبصره 2- مسئولیت کامل رعایت مقررات ملی  ساختمان و کلیه استانداردها و ضوابط فنی حاکم بر اجرای ساختمان ( به ویژه آیین نامه 2800 و اصلاحیه های بعدی آن ) در کیفیت بخشی و استحکام پروژه های موضوع این قانون بر عهده وزارت آموزش و پرورش ( سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور ) می باشد . سازمان مذکور موظف است کلیه نقشه های ساختمانی مربوط به مراحل مختلف ساخت وساز ( اعم از طراحی ، محاسبات ، نظارت و اجرا) را ممهور به مهر وامضای مدیر کل سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس استان محل احداث بنا به عنوان گواهی صحت انجام امور مذکور و رعایت اصول ایمنی و مقاوم سازی مدارس نگهداری نماید تا در صورت لزوم به مراجع مربوط ارایه شود .    تبصره 3- در صورتی که هزینه های مقاوم سازی کلاسهای موضوع ماده واحده بیش از سی درصد (30%) هزینه احداث آنها باشد ، سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور مجازاست نسبت به تخریب و نوسازی آنها اقدام نماید .

الیاف کربن موادی که برای افزایش مقاوم سازی ساختمان‌ها و دیگر سطوح :

پژوهشگران یک شرکت داخلی از دستیابی به فن‌آوری تولید الیاف کربن برای نخستین بار در خاورمیانه خبر دادند. مهندس مازیار زند، مدیر پژوهش و مهندسی شرکت گسترش الیاف پیشرفته وابسته به شرکت گسترش مواد پیشرفته در گفت‌وگو با خبرنگار «پژوهشی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: الیاف کربن موادی هستند که برای افزایش مقاوم سازی ساختمان‌ها و دیگر سطوح مورد استفاده قرار می‌گیرند و با هزینه‌های زیادی از کشورهای دیگر وارد می‌شوند اما با تلاش پژوهشگران ایرانی موفق به تولید آن در داخل کشور شدیم. وی افزود: این مواد با وجود وزن کم، استحکام زیادی حدود سه تا بیست برابر استحکام فولاد دارند و نسبت به کارایی بالایی که دارند با هزینه مناسبی تولید می‌شوند. زند در بیان کاربرد الیاف کربن گفت: الیاف کربن در ساخت قطعات بدنه هواپیما، موشک، راکت تنیس و تور ماهیگیری، مقاوم سازی ساختمان‌ها و ساخت مخازن CNG نوع سوم به کار می‌روند. برای مقاوم سازی ساختمان الیاف کربن را در قسمت پی ساختمان یا ستون‌های اصلی به صورت کاغذ دیواری به دور ستون پیچانده و یا روی بادبندها می‌زنند تا ساختمان در برابر زلزله مقاومت بیشتری داشته باشد. مهندس زند ادامه داد: روی بدنه آلومینیومی مخازن CNG نوع سوم را با الیاف کربن پوشانده و مقاوم می‌کنند که این الیاف وزن کمتری نسبت به مخازن فولادی دارد به طوری که مخازن سواری وزنی معادل 130 کیلوگرم اما مخازن نوع دوم 30 تا 40 کیلوگرم وزن دارند. وی در گفت‌و‌گو با ایسنا خاطر نشان کرد: مواد اولیه الیاف پن از نوع پلی آکریلونیتریل هستند که در کشور وجود دارد و ایران قابلیت تولید 120 تن الیاف کربن را در سال دارد و تکنولوژی تولید این الیاف وارد و در کشور بومی شده است. این پژوهشگر در پایان با اشاره به این که یکی از هتل‌های بزرگ تهران به عنوان اولین ساختمان در کشور با استفاده ازالیاف کربن وارداتی به مقاوم سازی پایه‌های ساختمان اقدام کرده است، بر اهمیت و کارایی بالای این الیاف در مقاوم‌سازی ساختمانهای کشور تاکید و تصریح کرد: تولید انبوه الیاف کربن در این شرکت با همکاری بنیاد مسکن و سازمان گسترش صنایع طی یک تا یک و نیم سال آینده آغاز می‌شود

با توجه به مسائل مطرح شده بالا هم اکنون ایران نیز در جهت مقاوم سازی ساختمان گامهایی برداشته است که برنامه ها و روشهای و... را در زیر ذکر می نمائیم.

پروژه های تحقیقاتی

پروژه های تحقیقاتی بر دو دسته اند:

1- پروژه های طرح مطالعات 2- پروژه های خدمات تحقیقات

1 - پروژه های طرح مطالعات:

مشتمل بر پروژه هایی است که منابع مالی آنها توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی و در قالب طرح مطالعات کاربردی کشور تامین می گردند.

این پروژه ها خود بر دو دسته اند:

الف - پروژه های جاری

2 - پروژه های خدمات تحقیقات:

مشتمل بر کلیة پروژه های تحقیقاتی است که بنا به درخواست افراد حقیقی و حقوقی و با حمایت مالی کامل آنان انجام شده و نتایج حاصل عمدتاً در راستای رفع نیازهای علمی آنان قابل استفاده خواهند بود. البته این امر به معنای نقض عمومیت پذیری نتایج این دسته از تحقیقات نیست. مهم ترین پروژه های خدمات تحقیقاتی که تاکنون به انجام رسیده و نتایج آنها قابلیت تعمیم در مقیاس ملی را دارا می باشند، پروژه های تحقیقاتی اجرا شده در باب صرفه جویی در مصرف انرژی در ساختمان و بنابر درخواست سازمان بهینه سازی مصرف سوخت کشور بوده اند.

این پروژه ها نیز بر دو دسته اند:

ج - پروژه های جاری

د - پروژه های خاتمه یافته

تعیین ارتفاع کف تا سقف در ساختمانهای مسکونی متعارف - بر اساس ارزیابی نمونه ها در فضاهای آزمایشگاهی کنترل شده

تدوین آئین نامه و راهنمای محافظت ساختمان ها در برابر آتش ( با در نظر گرفتن دستور العمل شمارة 112 سازمان مدیریت و برنامه ریزی )

تأثیر جداکننده های پی از سازه در طرح لرزه ای ساختمانها و ساخت یک نمونة پیشنهادی

توسعة روش اجزاء محدود غیر خطی برای تحلیل و طراحی سازه های بتنی معمولی، مقاومت بالا و سبک

تعیین اندیس خرابی ستون های بتن آرمه در اثر خوردگی الکتروشیمیایی در معرض یون کلرید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق درمورد پژوهشگران یک شرکت داخلی از دستیابی به فن
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد