فرمت درس پژوهی: word و قابل ویرایش
تعداد صفحات این درس پژوهی: 25 صفحه
قسمتی از این درس پژوهی:
سلام و احوالپرسی- دقت در رفتارهای دانش آموزان- حضور و غیاب – بررسی تکالیف.
روش تدریس ← گروهی – پرسش و پاسخ – تخیل هدایت شده.
ایجاد انگیزه ←گام اول ←بعد از رفتارهای ورودی بچه هارا به حیاط می آوریم و بازی عمو زنجیر باف را می خوانیم و در قاب این بازی اسم حیوانات و صدای آنها را بچه ها تکرار می کنند و یک آمادگی برای درس ایجاد می شود.
ارائه درس← گام دوم ← با قرار دادن پازل هایی که از حیوانات طراحی شده در اختیار دانش آموزان از آنها می خواهیم قطعات پازل را به هم بچسبانند و شکل مورد نظر را با مشورت اعضای گروه بگویند و با تشویق گروه ها پازل های آماده شده را پای تابلو نصب شود و گروه ها با نام همان حیوانات نامگذاری می شوند و اسم حیوانات را نام ببرند.
گام سوم ← پس از دانش آموزان می خواهیم که به اتفاق همدیگر دوست دارید به یک سفر خیالی برویم. حالا چشم هابسته. فکر کنید حالا توی یک جنگل سرسبز هستید. چه درختهای زیبایی در حال تکان خوردن است. بچه ها می دانید چه چیزی این درختان را حرکت می دهند (باد) آفرین درست گفتید حالا بچه ها چه خرگوش نازی چه زیباست . بچه ها اون طرف چه می بینید. گوزن ها چه قدر زیبا هستند. شیر، پلنگ، آقا یک دفعه پیش ما نیایند و خطری برای ما نداشته باشد و گفتن آقا گرگ ، شیر، پلنگ حیوانات وحشی هستند ما می ترسیم دارد به طرف من می آید. شور خاصی در کلاس ایجاد می شود. خوش گذشت بچه ها حالا که سفر به شما خوش گذشت به سئوالات من پاسخ دهید چه حیواناتی را با هم دید گروه ها با هم مشورت کنید و به من بگویید. 1 دقیقه وقت دارید.
گام چهارم ← گروه ها اسم حیواناتی را که در جنگل دیده بودند.می گویند ومعلم پای تابلو مینویسد.
گرگ، شیر، پلنگ، کانگارو، گوزن
حالا بچه ها خوب نگاه کنید کدام یک از این کلمات ﮔ گ دارند و کدام اصلاً ندارند را مشخص کنید و درکاغذهایی که دارید ﮔ گ را بنویسید. سپس معلم با رنگ قرمز حروف ﮔ گ را در کلمات با رنگ قرمزمی نویسید و متذکر می شود که ( ﮔ ) غیر آخر را اول کلمه، وسط کلمه می آید ولی آخر کلمه نمی آید ولی (گ) آخر آخر میاد همیشه به غیر از این نمیشه.
درس پژوهی بخوانیم اول ابتدایی جنگل(گ)