فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 24 اسلاید
بهداشت مواد غذایی :
رعایت اصول و موازین بهداشتی در کلیه مراحل تهیه ، تولید ، حمل و نقل ، نگهداری ، فروش و عرضه مصرف مواد غذایی در جهت کاهش دادن آلودگی های فیزیکی ، شیمیایی ، بیولوژیکی را در حدی که برای سلامت انسان زیان آور نباشد .
بطور کلی عوامل که موجب فساد مواد غذایی می شوند عبارتند از :
الف ) عوامل میکروبیولوژی شامل : میکروبها ، انگلها ، حشرات و جوندگان
1 – از طریق تخریب ساختمان مواد غذایی و تجزیه ترکیبات مغذی موجود در آنها
2 – از طریق آلوده کردن مواد غذایی بر اثر ترشح سم یا آلودگی به خود میکروب
ب ) عوامل فیزیکی ، حرارت ، نور ، رطوبت ، زمان
ج ) عوامل شیمیایی و بیوشیمیایی
پاورپوینت درباره آشنایی با بهداشت مواد غذایی