فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

رابطه بین عملکرد محصول و انرژی های ورودی در تولید سیب زمینی در همدان

اختصاصی از فایلکو رابطه بین عملکرد محصول و انرژی های ورودی در تولید سیب زمینی در همدان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

رابطه بین عملکرد محصول و انرژی های ورودی در تولید سیب زمینی در همدان


رابطه بین عملکرد محصول و انرژی های ورودی در تولید سیب زمینی در همدان نویسند‌گان: سارا رجبی همدانی ، زینب شعبانی ، شاهین رفیعی
خلاصه مقاله:
در این تحقیق مصرف انرژی و رابطه بین انرژی های ورودی و عملکرد برای تولید سیب زمینی در استان همدان درمنطقه کبودرآهنگ بررسی شد. داده های مورد استفاده در این تحقیق بوسیله پرسشنامه حضوری جمع آوری شدند. نتایج نشان داد که کود ازت ( 39 %)، سوخت( 21 %)، بذر 14/9% آب7/8%و کود حیوانی 6/4%عمده انرژی را مصرف می کنند. در مزارع مورد بررسی عملکرد متوسط و انرژی مصرفی در حدود28613/7 کیلوگرم در هکتار و92296/3 مگاژول بر هکتار محاسبه شد. نتایج همچنین نشان داد که نسبت انرژی، انرژی ویژه و بهره وری انرژی به ترتیب 1/1 و3/2مگاژول بر کیلوگرم و 0/3کیلوگرم بر مگاژول بود. با استفاده از روش های پارامتری یک مدل اقتصادی برای تخمین اثر انرژی های ورودی بر عملکرد بدست آمد. برای این هدف عملکرد سیب زمینی یک متغیر وابسته فرض شد که تابعی از انرژی های ورودی: کود شیمیایی، کود حیوانی، سموم، ماشین، انسان، آب آبیاری، سوخت و بذر است. نتایج تجربی نشان داد که متغیرهای کود شیمیایی، سموم، بذر و انسانی از نظر آماری معنا دار هستند و برعملکرد تأثیر می گذارند. در بین متغیرهای مستقل معنادار بذر، آب آبیاری، سموم، انسانی و کود بر حسب حساسیتشان رتبه بندی شدند
کلمات کلیدی: سیب زمینی،انرژی ورودی،مدل پارامتری، کبودراهنگ

دانلود با لینک مستقیم


رابطه بین عملکرد محصول و انرژی های ورودی در تولید سیب زمینی در همدان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد