![دانلود پروژه ی اصول تقطیر و تفکیک](../prod-images/318725.jpg)
نوع فایل : word
تعداد صفحات : 108
فصل اول: فرآیند تقطیر
1
1-1- مقدمه
2
1-1-1- نقطه جوش
2
2-1-1- فشار بخار
3
3-1-1- مخلوط دو جزئی
3
4-1-1- مخلوط چند جزئی
3
2-1- فرآیند تقطیر
3
3-1- فراریت نسبی
4
4-1- مخلوط آزئوتروپ
5
5-1- انواع تقطیر
5
1-5-1- تقطیر جزئی یا تقطیر ساده
5
2-5-1- تقطیر ناپیوسته
7
3-5-1- تقطیر استخراجی
8
4-5-1- تقطیر در خلاء
8
5-5-1- تقطیر مخلوطهای آزئوتروپ
9
فصل دوم: فرایند جذب (Absorption)
11
1-2- مقدمه
12
1-1-2- محلولهای ایده آل
14
2-2- روند کلی طراحی سیستم جذب
16
1-2-2- انتخاب حلال
17
2-2-2- انتخاب دادههای حلالیت
18
3-2-2- محاسبه نسبت مایع به گاز
20
4-2-2- انتخاب دستگاه
22
5-2-2- قطر برج وافت فشار
22
6-2-2- محاسبه ارتفاع برج
23
7-2-2- انتخاب و اعمال شرایط حاکم بر stripper
24
8-2-2- طراحی سیستمهای جذب – دفع
25
3-2- اثرات حرارتی در فرآیند جذب گاز
27
4-2- تاثیر پارامترهای عملیاتی روی فرآیند جذب
28
1-4-2- ملاحظات انتخاب دستگاه
30
فصل سوم: انواع برج از دیدگاه ساختمانی و اجرای عملیات تقطیر
32
1-3- برجهای سینیدار
33
1-1-3- مشخصات کلی و نحوه عمل برجهای سینیدار
33
2-1-3- اجزاء داخلی
34
3-1-3- سینیها و انواع آن
34
1-3-1-3- سینی کلاهکی (Bubble Cup)
34
2-3-1-3- سینی غربالی (Sieve)
35
3-3-1-3- سینیهای دریچهای(Valve tray)
36
4-3-1-3- سینیهای دودکشی (Chimney tray)
36
5-3-1-3- سینیهای بارانزا (Shower tray)
37
6-3-1-3- ناودان
37
7-3-1-3- بند های خارجی و داخلی
39
8-3-1-3- سینی با یک یا چندگذر
39
4-1-3- پارامترهایطراحی
40
1-4-1-3- قطر برج
40
2-4-1-3- فاصله سینیها
40
3-4-1-3- انتخاب نوع سینیها
41
4-4-1-3- بازده سینی
42
5-4-1-3- بازده برج
42
6-4-1-3- بازده مورفری
42
5-1-3- عیوب و مشکلات
42
1-5-1-3- طغیان
42
2-5-1-3- ریزش
43
3-5-1-3- پدیده ماندگی
43
4-5-1-3- رسوب سینیها
44
2-3- برجهای آکنده
45
1-2-3- مشخصات کلی
45
2-2-3- Structured packing
46
3-2-3- Random packing
47
4-2-3- اجزاء داخلی
48
1-4-2-3- انواع packing
48
2-4-2-3- صفحات نگهدارنده
49
3-4-2-3- توزیعکنندهها
49
4-4-2-3- Packing restrainer
50
5-4-2-3- Mist eliminator
51
5-2-3- عیوب و مشکلات
51
1-5-2-3- Channeling
51
3-3- دستگاههای در ارتباط با برج در یک واحد
53
1-3-3- مقدمه
53
2-3-3- ریبویلر
53
3-3-3- کندانسور
55
4-3-3- رفلاکس درام
56
5-3-3- شیرهای صنعتی
58
6-3-3- ترمومتر(دماسنج)
60
7-3-3- فشارسنج
61
8-3-3- اجکتور (Ejector)
62
9-3-3- فیلتر
63
10-3-3- سیستمهای نمونهگیری
64
4-3- عملیات در برج
65
1-4-3- مقدمه (مفهوم کنترل فرایند)
65
2-4-3- چک و ثبت متغیرهای عملیاتی در فرایند تقطیر
67
3-4-3- متغیرها و موارد مهم ریبویلر
69
4-4-3- متغیرها و موارد مهم کندانسور و رفلاکس درام
70
5-4-3- در سرویس آوردن سیستم تقطیر
71
6-4-3- Level گیری برج
72
7-4-3- پیش گرمایش ریبویلر
73
8-4-3- برقراری سیال خنککننده کندانسور
74
9-4-3- آمادهسازی مخزن رفلاکس و تنظیم لولسنج آن
74
10-4-3- رساندن به فشار و دمای مطلوب و تنظیم نهایی کنترلرهای برج
75
فصل چهارم: Case Study
77
1-4- Weeping violation
78
2-4- Flooding violation
79
3-4- Condensing violation
80
4-4- Vessel pressure violation
81
5-4- Safety
82
6-4- Environmental protection
83
7-4- Equipment protection
84
8-4-Smooth operation and production rates
84
9-4- Product quality
85
10-4-Exploding conditions
86
ضمیمه الف
88
تعادلات مایع- بخار
88
نمودار حالت بر حسب فشار، درجه حرارت، و غلظت برای مخلوطهای دو جزئی
88
نمودار تعادل در فشار ثابت
90
فراریت نسبی
93
اثر فشار بر نمودار تعادل بخار- مایع در فشار ثابت
94
تعادل بخار- مایع در درجه حرارت ثابت
95
محلولهای ایده آل- قانون رائولت
97
انحرافات مثبت از حالت ایده آل
99
مخلوط آزئوتروپ
100
نقطه جوش حداقل در مخلوطهای آزئوتروپ
100
انحلال جزئی
102
مایعات نامحلول درهم؛ تقطیر بکمک بخار آب
104
انحراف منفی از حالت ایدهآل
107
نقطه جوش ماکزیمم در مخلوطهای آزئوتروپ
108
نمودارهای آنتالپی – غلظت
109
عمل یک مرحله ای- تبخیر ناگهانی
مراجع
111
114
دانلود پروژه ی اصول تقطیر و تفکیک