فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت روانشناسی در معماری

اختصاصی از فایلکو پاورپوینت روانشناسی در معماری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

دسته بندی : پاورپوینت 

نوع فایل:  ppt _ pptx

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از اسلاید پاورپوینت : 

 

تعداد اسلاید : 30 صفحه

به نام یگانه هستی بخش انسان، طبیعت، معماری موضوع: روانشناسی در معماری رابطه انسان، فضا ، معماری فضای معماری با زندگی رابطه ای نا گسستنی دارد .
انسان هنگامی که متولد می شود در فضایی جدید قرار میگیرد که همان فضای معماری است.
انسان در فضای معماری زندگی می کند، به فضا فکر میکند و فضا را خلق می نماید .
معماری هنر به نظم درآوردن فضاست و انسان نمی تواند قبل از آنکه افعال خود را منظم کرده و به زندگی خود نوعی سازمان بخشیده باشد فضا را به نظم درآورد. رابطه انسان با فضای معماری رابطه ای است روزمره که بخش مهمی از زندگی او را در بر می گیرد.
زیرا انسان این فضا را از درون نیز تجربه می کند .
از این رو بعد از قرن ها هنوز مساله اصلی معماری، فضا و زندگی و چگونگی ارتباط بین این دو است.
فضای معماری که اصلی ترین وجه معماری است، از طریق اصلی ترین وجه زندگی یعنی خلاقیت می تواند ایجاد شود.
عناصر خطی عمودی در معماری یک عنصر خطی قائم ، از قبیل ستون ، نقطه ای را در سطح زمین ایجاد و آن را در فضا قابل رویت می سازد.
یک ستون وقتی تنها قرار می گیرد جهت دار نیست مگر اینکه در انتهای مسیری باشد که به آن ختم می شود ، محورهای بیشماری می توانند از آن بگذرند. یک ستون وقتی درون حجم تعریف شده ای از فضا قرار می گیرد ، فضای اطراف خود را تفکیک و در بستن فضا دخالت می کند ، یک ستون می تواند به دیوار بچسبد و سطح آن را تفکیک نماید ، می تواند کنج فضا را تاکید و تلاقی دیوارهای آن را مخفی کند ، یک ستون وقتی به طور آزاد در فضا قرار می گیرد می تواند تقسیمات فضایی را در درون یک اتاق تعریف نماید. یک ستون وقتی در مرکز یک اتاق قرار می گیرد به عنوان مرکز آن فضا خودنمایی نموده ، تقسیمات فضایی مساوی را در فاصله خود و دیوارهای اطراف تعریف می کند.
فرم های الحاقی و برش یافته ترکیب جمعی : فرم الحاقی نوع نسبتا آسان زیبا ، پرتحرک با دسته بندی و ایجاد سلسله مراتب می تواند کاملا انتظام یابد. ترکیب های مکعب شکل : بسیار مشکل از نظر ارضای روان بسیار آسان از نظر راحتی در ترکیب فرم برش یافته : دارای امکانات بسیار از دید خارجی مقاصد معمارانه تامین می شود از نظر داخلی تمام نیازهای عملکردی برآورده می گردد(ورود نور ، تداوم فضایی ، سیرکولاسیون ) فرم های مجموعه ای در سازمان دهی مجموعه ای ، فرم ها بر حسب شرایط عملکردی اندازه ، شکل یا همجواری ، جمع بندی می شوند.
سازماندهی مجموعه ای فاقد کیفیت درونگرایی و نظم هندسی فرم های مرکزی است ، ولی انعطاف پذیری لازم برای شرکت فرم هایی با اندازه ها ، اشکال و جهت های مختلف را در ترکیب خود دارا می باشد. ضمن درنظرگیری انعطاف پذیری سازماندهی های مجموعه ای ، فرم ها در آن ها می توانند به طرق زیر سازماندهی شوند : آن ها می توانند به یک فضا یا فرم اصلی بزرگتر بچسبند. آن ها می توانند تنها به حالت همجواری به بکدیگر مربوط شوند و حجم خود را با شخصیتی مستقل متمایز و بیان کنند. احجام آن ها می توانند در هم تداخل کنند و به صورت ترکیبی با فرم واحد و نماهای متنوع درآیند. سازماندهی مجموعه ای همچنین می تواند از فرم هایی تشکیل شود که عموما در اندازه شکل و عملکرد مشابه هستند.
این فرم ها نه فقط به دلیل مجاورت نزدیک با یکدیگر بلکه بخاطر شباهتی که در مشخصات

  متن بالا فقط قسمتی از اسلاید پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل کامل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  توجه فرمایید.

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه کمک به سیستم آموزشی و یادگیری ، علم آموزان میهن عزیزمان میباشد. 


 

 

 « پرداخت آنلاین و دانلود در قسمت پایین »




دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت روانشناسی در معماری
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد