فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت بیماری صرع

اختصاصی از فایلکو پاورپوینت بیماری صرع دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

نوع فایل:  ppt _ pptx ( پاورپوینت )

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از اسلاید : 

 

تعداد اسلاید : 27 صفحه

بسم الله الرحمن الرحیم در زمان های قدیم، صرع را به نام "بیماری مقدس" می شناختند. مردم آن زمان بر این عقیده بودند که فرد مصروع در حال جنگیدن با شیطان است و یا می گفتند که فرد مصروع، پیام آور ازطرف خداوند است. در رم، صرع را به نام "چند بیماری" می شناختند. مقدمه مقدمه نظریه‌های خرافی دیگری مانند این که بیماری به علت نفوذ ارواح خبیث و شیطانی به بدن افراد بروز می‌کند وجود داشت.
به همین دلیل برای بیرون راندن ارواح خبیث از جسم بیماران سعی می‌کردند به روش‌های خشونت ‌باری متوسل شوند که بسیاری از مواقع باعث صدمات جسمی و حتی مرگ بیمار می‌شد. بقراط اولین کسی بود که با این نظریه مخالفت کرد. این پزشک یونانی در حدود ٢٤٥٠ سال قبل معتقد بود، صرع یکی از انواع بیماری ها و با منشا اختلال مغزی است.
مقدمه معرفی بیماری صرع یک واژه یونانی به معنی مورد حمله قرار گرفته و یکی از اختلالات مزمن شایع نورولوژی است.
صرع رویداد مکرر تشنج است که در واقع خودنمایی فیزیکی تخلیه الکتریکی غیرطبیعی نورون های مغز است و با نوار مغزی تایید می شود. تشنج های منفرد می تواند در هر کسی که به هیپوکسی مغز مبتلا است یا در کودکان تبدار ایجاد شود.
صرع‌ عبارت‌ است‌ از طیف وسیعی از اختلالات‌ عملکرد قشر مغز با علایم گوناگون که‌ مشخصه‌ آن‌ عبارت‌ است‌ از حملات‌ صرعی‌ ناگهانی‌ و تکرارشونده ‌، حملاتی‌ کوتاه‌مدت‌ از رفتار غیرطبیعی‌ و نامناسب‌، تغییر در وضعیت‌ هوشیاری‌، یا حرکات‌ غیرطبیعی‌.
معرفی بیماری 30 تا 40 % مبتلایان به صرع همراه با آن اختلال های روانی نیز دارند که بیشتر اختلال های افسردگی و اضطرابی است.
خطر اقدام به خودکشی در بیماران مصروع بیش ازدیگر بیماری های عصبی حتی بیماری های خلقی ارگانیک و اختلالهای شناختی است. شیوع صرع در کودکان مبتلا به اوتیسم زیادتر است و شواهدی دال براین که صرع عامل خطر اوتیسم است نیز وجود دارد.
معرفی بیماری صرع معمولا با دارو کنترل می شود ولی درمان نمی شود و در موارد مشکل و عدم پاسخ به درمان دارویی جراحی نیز در نظر گرفته می شود. تمام سندرم های صرع برای همه عمر باقی نمی مانند بلکه برخی محدود به مراحل خاصی از کودکی است.
حدود 30 میلیون در آسیا و در کل50 میلیون نفر در کل دنیا مبتلا به صرع می باشند.
معرفی بیماری معرفی بیماری تحقیق های به عمل آمده نشان داده است که کودکان مبتلا به صرع برای ابتلا به مشکل های رفتاری و عاطفی مانند افسردگی، اضطراب، وسواس و اضطراب اجتماعی و هم چنین مشکل های اجتماعی و یادگیری در معرض خطر بالایی قرار دارند. بیماران صرعی اغلب گزارش می دهند که برچسب های پیش قضاوت گرایانه از سوی دیگران در مورد بیماریشان یکی از بزرگترین چالشهای آنان است.
مقدمه علل صرع گاه علت صرع وجود یک اختلال ساختمانی در مغز مانند تومور است اما در اغلب موارد هیچ علت خاصی یافت نمی‌شود. در برخی از کودکان مبتلا، حملات تشنج به دنبال یک محرک حسی مثل نورهای شدید بروز می‌کنند و گاه هیچ عامل شروع کننده‌ای وجود ندارد. از علل شناخته شده صرع تومورهای مغزی ، بیماری هایی که بر عروق مغز اثر می‌گذارند و انواع سموم می‌باشد. به غیراز صرع علل متعدد دیگری نیز برای تشنج وجود دارد که یکی از آنه

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  ................... توجه فرمایید !

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه جهت کمک به سیستم آموزشی برای دانشجویان و دانش آموزان میباشد .

 



 « پرداخت آنلاین »


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت بیماری صرع
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد