فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد مدیرکل شیلات گیلان گفت

اختصاصی از فایلکو تحقیق در مورد مدیرکل شیلات گیلان گفت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 4

 

/

مدیرکل شیلات گیلان گفت: نسل 5 گونه ماهی خاویاری دریای خزر در معرض انقراض قرار دارد و تنها راه نجات، حفاظت از دریا و پرورش مولدین است. علی نقی سرپناه در گفتگو با فارس افزود: نسل ماهیان ازون برون، چارواش، فیل ماهی، قره برون و شیب در معرض خطر انقراض قرار دارد و به همین دلیل تجارت خاویار ماهی شیب و فیل ماهی ممنوع است. وی در مورد توسعه ماهیان خاویاری پرورشی اظهار داشت: مجوز پرورش ماهیان خاویاری در ایران صادر شده و با توجه به این مسئله، امسال توانستیم بعد از 90 سال که از عمر شیلات می‌گذرد با استفاده از ماهی مولد، اولین فیل ماهی پرورشی توسط عمل سزارین را تکثیر کنیم ضمن اینکه تا پارسال امیدوار به تکثیر اینگونه نبودیم. وی اذعان داشت: علت تکثیر و پرورش این ماهی خاویاری به‌خاطر نگرانی است که در ذخایر دریای خزر وجود دارد. سرپناه در مورد تولید سایر ماهیان خاویاری تصریح کرد: در سال گذشته 5 میلیون و 900 هزار قطعه بچه ماهی از نوع قره برون تولید و رها سازی شد و حدود 100 هزار قطعه نیز برای فرهنگ سازی در اختیار بخش خصوصی به صورت رایگان قرار گرفت. مدیرکل شیلات گیلان اضافه کرد: بحث مولد ماهیان یکی از معضلات ما است که از سال 82 تاکنون با بحران کمبود آن مواجهیم و تنها راه نجات حفاظت از دریا و پرورش مولدین به صورت مصنوعی است. سرپناه ادامه داد: ماهیان خاویاری در خطر انقراض هستند و تاکنون توانستیم وضعیت انواع ماهی سوف و سیم را با تولید و رها سازی در شرایط بهتری قرار دهیم. وی ادامه داد: ماهیان شاه کولی و سیاه کولی نیز برای جلوگیری از انقراض نسل نیاز به توجه خاص دارند ضمن اینکه کاهش کولی محسوس و نشان دهنده کاهش ذخایر در دریای خزر است.

خاویار خزر ثروتی بزرگتر از نفت

(Sturgeon Data Bank)

امروزه ماهیان خاویاری بعنوان یکی از با ارزش‏ترین ماهیان جهان، با قدمت تاریخی 250 میلیون ساله به فسیل زنده شهرت دارند. دریای خزر زیستگاه اصلی آنان می‏باشد و بیشترین جمعیت این ماهیان را در دنیا به خود اختصاص می‎دهد. در حال حاضر 27 گونه ماهی خاویاری در دنیا وجود دارد که 6 گونه از آنان در دریای خزر و رودخانه‏های منتهی به آن زندگی می‏کنند.

انستیتو تحقیقات بین‏المللی ماهیان خاویاری دکتر دادمان اولین مؤسسه تخصصی تاسماهیان در جهان است که از سال 1374 فعالیت خود را در زمینه های مختلف تاسماهیان دریای خزر آغاز نمود. این موسسه بعنوان یک مرکز مرجع بین المللی تاسماهیان ، با هدف راه اندازی "بانک اطلاعات ماهیان خاویاری" تلاش دارد ،اسناد، مدارک، گزارشهای علمی و پژوهشی، نتایج و دستاوردهای تحقیقاتی ، پایان نامه های دانشجویی ،اخبار، عکس و فیلم را جمع آوری نماید، تا با راه اندازی بانک اطلاعاتی ماهیان خاویاری دریای خزر و جهان شرایط مناسبی را برای محققین و اندیشمندان جهت تبادل اطلاعات پژوهشی در زمینه تاسماهیان فراهم آورد و با ارائه راهکارهای علمی گام بسیار موثری جهت حفظ و بهره برداری پایدار از ذخایر ارزشمند تاسماهیان جهان بردارد.تحقق این امر مهم میسر نخواهد شد مگر اینکه همه شما بزرگواران با ارسال اخبار گزارشات و نتایج پروژه های تحقیقاتی خود ما را در این کار ارزشمند یاری فرمایید.

پنجمین سمپوزیوم بین‏المللی ماهیان خاویاری از سری سمپوزیوم‏های ادواری انجمن جهانی حفاظت ماهیان خاویاری می‏باشد که هر4 سال یکبار درجهان برگزار می‏گردد. . اولین سمپوزیوم بین‏المللی ماهیان خاویاری در سال 1989 در شهر بوردو (فرانسه)، دومین در سال 1993 در شهر مسکو (روسیه)، سومین در سال 1997 در شهر پیاچنزا (ایتالیا)، چهارمین در سال 2001 در شهر اوشکوش (آمریکا) برگزار شد و با توجه به جایگاه نخست جمهوری اسلامی ایران در تولید خاویار جهان و همچنین در امر حفاظت و بهره‏برداری پایدار ماهیان خاویاری دریای خزر و با تلاش و پیگیری فراوان، میزبانی پنجمین سمپوزیوم بین‏المللی ماهیان خاویاری از انجمن جهانی حفاظت تاسماهیان (WSCS) و مجامع بین‏المللی اخذ و طبق برنامه‏ریزی انجام شده سمپوزیوم از تاریخ 19 اردیبهشت با برگزاری مراسم افتتاحیه و قرائت پیام وزیر محترم جهادکشاورزی شروع و در تاریخ 23 اردیبهشت با مراسم اختتامیه و صدور بیانیه‏ای به نام بیانیه‏ رامسر برای حفاظت ماهیان خاویاری جهان به اتمام رسید. حدود 600 نفر شرکت‏کننده از 25 کشور جهان در این کنفرانس شرکت داشتند.

این سمپوزیوم به مسئولیت دبیرخانه‏ انستیتو تحقیقات بین‏المللی ماهیان خاویاری دکتر دادمان و با حمایت مالی مؤسسه تحقیقات شیلات ایران، سازمان شیلات ایران، شرکت بازرگانی شیلات ایران و شرکت Imperial Caviar در تاریخ 23-19 اردیبهشت 1384 در شهر رامسر برگزار  گردید.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد مدیرکل شیلات گیلان گفت
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد