فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت معماری مساجد در دوره سلجوقی

اختصاصی از فایلکو دانلود پاورپوینت معماری مساجد در دوره سلجوقی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

دسته بندی : پاورپوینت 

نوع فایل:  ppt _ pptx

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از اسلاید پاورپوینت : 

 

تعداد اسلاید : 82 صفحه

معماری مساجد در دوره سلجوقی مقدمه درک هنر بدون آگاهی از شرایط تاریخی آفرینش آن محال است.
هیچ هنرمند مسلمانی از میراث پیشینیان بی‌بهره نمانده است و اگر او الگوهایی را که سنّت در اختیارش قرار می‌دهد نادیده بگیرد، خود به خود بی‌خبری و جهل خویش را نسبت به معنای باطنی و ارزش معنوی آن‌ها به اثبات رسانده‌است و با این بی‌خبری، نمی‌تواند روحش را در آن فرم‌ها و قالب‌ها متجلّی سازد.
این دقیقاً عارضه‌‌ای است که برخی محققین اروپایی، هنر اسلامی را به دلیل آن ملامت می‌کنند. هنر ایرانی، میراثی افسانه‌ای از خود باقی نهاده است.
قوم ایرانی با استعداد عظیم خود هنری آفریده که در آن واحد هم حسّی و هم معنوی است، در عین آن که طبیعت گذرا و فانی جهان را یادآور می‌شود، زیبایی آن را جلوه‌گر می‌سازد، تجلّی الهی را در صور و اشکال جمیل نمود می‌بخشد و در عین حال، ذات برتر و ماورایی منشأ این جلوات را متذکّر می‌گردد.
در این شرایط ، ایرانی باید به حکم وظیفه این هنر و مبانی آن را بشناسد و به دیگران معرفی کند.
ایران در طول تاریخ اسلام همواره یکی از مراکز اصلی هنر اسلامی بوده است و معماری سلجوقی و ایلخانی از جمله غنی‌ترین زمینه‌های تجلّی آن.
از نظر توسعة هنرها به ویژه معماری، عهد سلجوقیان یکی از دوره‌های درخشان هنری است.
معماری عهد سلجوقیان از استحکام و زیبایی خاصّی برخوردار است.
گرچه حدود یک هزار سال از آن دوره می‌گذرد ولی بناهای باقی مانده از آن دوران نشانگر استادی و مهارت هنرمندان، معماران و طرّاحان و آگاهی آنان از شیوه‌های مختلف معماری است.
شکوفایی هنرها در این دوره همچنین مدیون آرامش و ثبات سیاسی قلمرو سلجوقیان است که در آن هنرمندان توانستند آثار متعددی به وجود آورند. آثار ساختمانی دورة ایلخانان نیز مرحله‌ای از تاریخ پیوستة معماری اسلامی ایران است و اشکال (فرم‌های) دوره‌ای قبل و خصوصیّات طرح و جزییات آن‌ها را منعکس می‌کند. سبک  معماری دورة ایلخانان مستقیماً از سبک آثار ساختمانی دورة سلجوقی اقتباس شده است که خود در رشتة معماری از ایجاد سبک‌ها و بناهای قبل از اسلام و قبل از دورة خود پیروی کرده و هنرشان ادامه‌ای بود از نقش‌های آغازشده در دوران بویهیان که در آن ایران کهن مندرج گشته بود.
باز این هنر هم به دست ترکان به آناتولی و شام برده شد و نفوذ ایرانی در غرب جهان اسلام شایع گشت. می‌توان گفت که معماری دورة ایلخانی با اندک تفاوت ادامة معماری دورة سلجوقی است و ایلخانان در حقیقت سبک جدیدی در معماری ایران به وجود نیاوردند. یادآوری این مطلب خالی از فایده نیست که ارتباط میان دو سبک ایلخانی و سلجوقی چنان نزدیک است که در برخی موارد، عقاید در مورد سلجوقی یا ایلخانی بودن بنا متفاوت است.
ولی به طور کلّی، معماری ایلخانی دارای یک خصلت ویژة خود بود و در بسیاری جنبه‌ها با کارهای سلجوقی تفاوت داشت   - از نظر توسعة هنرها به ویژه معماری ،عهد سلجوقیان یکی از دوره های درخشان هنری است.   - معماری سلجوقی شکل ابتدایی سبک ایلخانی است و در طی یک دورة سیصد سالة معماری در ایران سیر منظم تکامل را طی کرده است. - ایوان های دورة سلجوقی پهن و بزرگ است. ـ هنر سلجوقیان ادامه‌ای بود از نقش‌های آغاز‌شده در دوران بویهیان که در آن ایران ک

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  توجه فرمایید.

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه پاورپوینت کمک به سیستم آموزشی و رفاه دانشجویان و علم آموزان میهن عزیزمان میباشد. 



دانلود فایل  پرداخت آنلاین 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت معماری مساجد در دوره سلجوقی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد