فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت زیبایی شناسی در معماری

اختصاصی از فایلکو دانلود پاورپوینت زیبایی شناسی در معماری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

نوع فایل:  ppt _ pptx ( پاورپوینت )

( قابلیت ویرایش )

 


 قسمتی از اسلاید : 

 

تعداد اسلاید : 22 صفحه

زیبایی شناسی در معماری چکیده مقدمه حس زیبائی شناسی در انسان بررسی دو نوع زیبایی فرمال و سمبولیک تعریف زیبایی نتیجه گیری منابع زیبایی شناسی درک زیبایی موهبتی است الهی هنر بدون آن کالبدی است بی روح و بدون جاذبه زیبایی جاذبه ای است که هنر پل ارتباط بین آن وانسان است .
درک کامل مفهوم زیبایی شناسی مشکل است ، ولی فهم اولیه عوامل موثر در ادراک خوشایند بودن محیط امکان پذیر است از چنین منظری در معماری و فضاهای ساخته شده برای انسان نگریسته می شود .
که تجلی روح زیبایی آن فرایندی معنوی و جلوه ای ظاهری دارد .
چکیده مقدمه تا قبل از قرن هفده میلادی موضوعی به نام زیبایی بطور مستقل وجود نداشته است .
آنچه در جستجوی آن بوده اند ، کمال ، حقیقت و رسیدن به حداکثر توان و کارایی هر چیز بوده است پس از قرن هفدهم که موضوع هنر ، هنرمند و خلاقیت در نظام فردگرای جامعه غربی مطرح شده ، زیبایی نیز بطور مستقل از پدیده ها مطرح می شود پس از قرن هفدهم مفهوم زیبائی شناسی بیشتر جنبه ی روان شناسانه بخود گرفت و زیبایی در ارتباط با ناظر دیده شد زیبایی شناسی واژه زیبائی شناسی را در سال 1750 الکساندر بام گارتن برای بیان مفهوم سلیقه در هنرهای زیبا ابداع کرد .
از قرن ها پیش به موازات پرداختن به زیبائی شناسی در مباحث فلسفه ، هنرمندان و معماران ،جستجو برای تدوین علم اثباتی زیبائی شناسی نیز جریان داشته است .
تعریف زیبایی افلاطون زیبائی را هماهنگی اجزابا کل می داند علامه جعفری می گوید زیبائی مجموعه ای نگارین است که هر یک از اجزای آن کمال وجود خود را بدون تزاحم با اجزای دیگر نمودار می سازد گاستالا زیبائی را بیان آنچه نا گفتنی است و کشف انچه نشدنی است معرفی می کند .
حس زیبایی شناسی در انسان مجموعه ی عواملی که در ادراک زیبائی دخیل هستند را حس زیبائی شناسی می نامند .
سیبلی دو قابلیت را برای ادراک زیبایی ضروری می داند : قابلیت عمومی که همگانی است و قابلیت های ویژه که در افراد گوناگون متفاوت است سانتایانا اصل و نسب ،ویژگی های شخصیتی و محیط زندگی را در ادراک زیبائی موثر می داند .
هنفلینگ آموزش را در نوع نگرش زیبائی شناختی بسیار موثر می داند .
چهار ویژگی اصلی حس زیبایی شناسی 1-تربیت پذیری (تکامل حس) 2-تاثیر پذیری خصوصیات شخصییتی پیش زمینه های ذهنی شرایط موقت ذهنی و روانی فرهنگ تجربه 3-خطا پذیری تلقین (انس) تعصب خواستن حب و بغض مالکیت 4-شدت پذیری بداعت تکرار شلوغی بررسی دو نوع زیبایی فرمال و سمبولیک زیبایی صوری یا فرمال اولین گروهی که با دیدگاه علمی و روان شناسی به بررسی عوامل موثر در ادراک زیبایی فرمال پرداخته اند ، روان شناسان گشتالت هستند و نظریه آنها به نام نظریه گشتالت معروف است .
حاصل نظریه ی این مکتب در ادراک شکل :((یک شکل سازمان متشکلی است که نمی توان آن را مانند مجموعه ای از عناصر کنار هم قرار گرفته دانست زیرا دارای کیفیتی است که در هیچ کدام از عناصر تشکیل دهنده آن وجود ندارد و تغییر در یکی از این عناصر کافی است که شکل کلی آنرا تغییر دهد)) روانشناسان گشتالت درباره عوامل خارجی به این نتیجه رسیده اند که ذهن با توجه به اصولی این کار را انجام می دهد که به شرح زیر است: عوامل خارجی اصل تقرب اصل انسداد اصل تشابه اصل استمرار اصل هم جهتی

  متن بالا فقط قسمتی از محتوی متن پاورپوینت میباشد،شما بعد از پرداخت آنلاین ، فایل را فورا دانلود نمایید 

 


  لطفا به نکات زیر در هنگام خرید دانلود پاورپوینت:  ................... توجه فرمایید !

  • در این مطلب، متن اسلاید های اولیه قرار داده شده است.
  • به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
  • پس از پرداخت هزینه ،ارسال آنی پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما و لینک دانلود فایل برای شما نمایش داده خواهد شد
  • در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون بالا ،دلیل آن کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
  • در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون پاورپوینت قرار نخواهند گرفت.
  • هدف فروشگاه جهت کمک به سیستم آموزشی برای دانشجویان و دانش آموزان میباشد .

 



 « پرداخت آنلاین »


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت زیبایی شناسی در معماری
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد