سمینار کامل
فرمت pptx
تعداد اسلاید 36
مقدمه :
لیپوزوم ها یا وزیکول های لیپیدی، توده های تشکیل شده از دیسپرسیون های آبی، مولکول های آمفی فیل نظیر لیپیدهای قطبی هستند که تمایل به تشکیل ساختارهای دو لایه دارند. لیپوزوم ها شکلی کروی داشته و به همین دلیل به آن ها اسفرولیت گفته می شود.مکانیسم تشکیل لیپوزوم بدین صورت است که وقتی مولکول های آمفی فیل مثل فسفولیپیدها در محیط آبی قرار می گیرند، تشکیل کمپلکس های توده ای می دهند تا بخش های هیدروفوب خود را از مولکول های آب حفظ کنند در حالی که هنوز از طریق سرهای هیدورفیل در تماس با فاز آبی هستند.
کلمات کلیدی : نانو لیپوزوم , سیستم غذایی , وزیکول , لیپید , فسفولیپید , انکپسولاسیون
نانولیپوزوم ها در سیستم های غذایی