![دانلود پروژه ارزیابی های گاوهای نر برای تولید شیر ، چربی ، پروتئین (دامداری ) word](../prod-images/1053610.jpg)
توضیحات بیشتر و دانلود فایل *پایین مطلب *, فرمت فایل: Word قابل ویرایش و آماده پرینت.
تعداد صفحه :41
قابل اطمینان ازجامع و کامل بودن پروژه
قسمتی از محتوای متن ...
1- هدف انتخابتان را مشخص نمایید .
تاثیر ژنتیک بر ترکیبات شیر
چگونه میتوان پروتئین شیر را بهینه نمود ؟
چه عواملی بر درصد چربی شیر تاثیر دارند ؟
برای بهبود درصد چربی شیر :
اهمیت اسیدهای آمینه
پروتئین عبوری و سطح پروتئین شیر
دستکاری ترکیب شیر
پروتئین شیر
- افزایش غلظت پروتئین شیر
منبع انرژی
نشاستهی جیره
وضعیت بدنی
اصلاح نژاد
اسیدهای آمینه محافظت شده
مدیریت گاو خشک
- کاهش پروتئین شیر
مکمل چربی
تولید بالای شیر
13-3. چربی شیر
13-3-1. افزایش غلظت چربی شیر
دفعات خوراک دادن
13-3-2. کاهش چربی شیر
میزان پایین الیاف
نشاسته و شکر زیاد
تولید بالای شیر
میزان پروتئین جیره
. نتیجهگیری
دانلود پروژه ارزیابی های گاوهای نر برای تولید شیر ، چربی ، پروتئین (دامداری ) ,فرمت فایل word شامل 41 صفحه. مناسب جهت انجام تحقیقات، پروژه های کارآموزی دانشجویی و دانش آموزی
دانلود پروژه ارزیابی های گاوهای نر برای تولید شیر ، چربی ، پروتئین (دامداری ) word