فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله نقض های مرتبط با سن در آنتی ژن ویژه سلول CD4

اختصاصی از فایلکو مقاله نقض های مرتبط با سن در آنتی ژن ویژه سلول CD4 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله نقض های مرتبط با سن در آنتی ژن ویژه سلول CD4


مقاله نقض های مرتبط با سن در آنتی ژن ویژه سلول CD4

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 4

 

نقض های مرتبط با سن در آنتی ژن ویژه سلول CD4

چکیده : بیماری های عفونی به عنوان علت بیماری و مرگ و میر زیاد در جمعیت های پیر نسبت داده می شود . یکی از فاکتورهای اصلی که به این امر نسبت داده شده کاهش عملکرد سیستم ایمنی است که پاسخ به هر دوی عفونت ها و واکسیناسیون را کاهش میدهد . به منظور درک چگونگی تغییرات ویژه در سیستم ایمنی و تاثیر آن در ایجاد ایمنی در افراد پیرتر ، ایمنولوژیست ها از موش های پیر استفاده کردند که به آنها اجازه میداد آزمایشاتی را با دستکاری های ویژه ای در بخش های سیستم ایمنی انجام دهند . این الگوها نشان دادند که تغییرات دراماتیک مرتبط به سن در عملکرد سلول CD4T وجود دارد که پتانسیل تاثیر روی پاسخ های ایمنی دارد . در این بررسی ، ما این یافته ها را روی تغییرات مشخص در عملکرد سلول CD4T خلاصه کرده و چگونگی تاثیر این تغییرات روی ایمنی را بحث می کنیم .

با افزایش سن ، کاهش سیستم ایمنی منجر به افزایش زمینه ابتلا به بیماری عفونی در افراد پیرتر می شود . به همین دلیل ، فرد مسن اغلب برای جلوگیری از بیماری جدی ، مورد واکسیناسیون قرار می گیرند . اشکال این روش این است که به دلیل تغییرات مرتبط با سن در سیستم ایمنی ، واکسن ها به طور برجسته ای از کاهش کارآیی در فرد پیر جلوگیری می کنند . کاهش پاسخ های ایمنی در افراد پیر که در برابر کزاز و استرپتوکوس مشاهده شده است . و این امر به طور ویژه ای هنگامی که با یک واکسن جدید مثل هپاتیت B واکسینه می شود بیشتر مشهود است . در این مورد ، 96 درصد از بزرگسالان جوان از sero conversion به دنبال واکسیناسیون جلوگیری می کند ، در حالی که 44 درصد از بزرگسالان در سنین 71 تا 80 سالگی sero conversion مشابهی را نشان می دهد . درصد مشابهی از جمعیت جهانی به سن پیری رسیدند ، که همراه با تهدید ایجاد بیماری هایی هستند که میتواند تا حد زیادی تحت تاثیر سن باشد ، مثل آنفولانزا Pandemic ، ویروس West Wile و سندرم اختلال تنفسی حاد (SARS) ، این حیاتی است که ما واکسیناسیون و درمان های ویژه افراد پیر را برای افزایش ایمنی در این جمعیت بهبود بخشیم .

اگرچه به منظور دستیابی به این امر ، لازم است درک کاملی از کاهش ایمنی مرتبط با افزایش سن داشته باشیم .

در حالیکه هر دوی پاسخ های ذاتی و ایمنی اختصاصی تحت تاثیر سن است ، پاسخ ایمنی اختصاصی برای ایجاد حفاظت به دنبال واکسیناسیون اهمیت بیشتری دارد . حافظه ایمونولوژ یکی ایجاد شده به دنبال واکسیناسیون میتواند به طور ذاتی قوی باشد و میتواند در دوره ای از زمان توسعه یابد . بیشتر واکسن های مورد استفاده با هدف ایجاد آنتی بادی های محافظ است می تواند پاتوژن ها را متعادل کند و از توسعه بیماری های جدی جلوگیری کند . به منظور ایجاد آنتی بادی های محافظ در هر دو سلول های B و T است که نیازمند عملکرد مناسب است . سلول های CD4T سلول های هم ریشه را برای کمک به سلول های B تحویل می دهد که منجر به ایجاد آنتی باید هایی با وابستگی بالا و توسعه هر دو حافظه سلولی B و سلول CD4T می شود .

همان چنان که افراد پیر می شوند ، توانایی ایجاد این آنتی بادی هایی با خویشاوند بالا که می تواند از ایجاد عفونت ها حفاظت کند ، کاهش می یابد . نه تنها در افراد پیر آنتی بادی های کمتری تولید می شود ، آنها آنتی بادی هایی را تولید می کنند که کاهش عملکرد را نشان می دهد مثل فعالیت های طبیعی سازی و opsonizing .

جدول 1: خلاصه ای از تغییرات مربوط به سن در عملکرد سلول CD4T و چگونگی توانایی آنها برای غلبه شدن .

تغییرات در عملکرد سلول CD4T پیر در آزمایشگاه

کاهش شکل گیری سیناپس ایمنی

کاهش سیگنال دهی TCR

کاهش تولید IL-2 و بسط

کاهش تمایز و تفاوت

تغییرات عملکرد سلول CD4T پیر در محیط طبیعی

کاهش تولید IL-2 و بسط تولید مثل غیر جنسی

کاهش فعالیت هم ریشه کمک کننده

کاهش عملکرد حافظه سلولی T

افزایش عملکرد سلول CD4T پیر :

در آزمایشگاه : اضافه کردن سینوکینز IL-2 یا Proinflammatory

در طبیعت : ارائه سیتوکنیزهای Proinflammatory یا کمک کننده مجرد TLR

ایجاد سلول های CD4T جدید در گیرنده مسن


دانلود با لینک مستقیم


مقاله نقض های مرتبط با سن در آنتی ژن ویژه سلول CD4
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد