لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 23
موضوع:
دبیر ارجمند:
جناب آقای اعظمی
تهیه کننده:
امین ولی پور
بهار 85فهرست
مقدمه 1
تهیه پروانه تاسیس 2
اسند و مدارک 3
اهداف اموزشگاه 4
توصیف کسب و کار 5
گزارش مختصر و بازدید از واحد های مشابه 6
روشهای تامین منابع مالی 7
محل اموزشگاه 8
روشهای تبلیغاتی 9
فهرست تجهیزات 10
نقشه استقرار تجهیزات 11
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز 12
فهرست مواد مصرفی 13
شهریه 14
درامد 15
صورتحصاب هزینه ها 16
هزینه های دستمزد 17
صورتحصاب سود و زیان 18
نمودار ها 19
برنامه زمانبندی اجرای پروژه 20
محاصبات و جدول صورت وضعیت 21
مقدمه
آنچه که رایانه را اهمیتی بیش از این می بخشد نقش آن در ارتباطات وانتقال دریای عظیمی از اطلاعات گوناگون است .هر چه زمان میگذرد حجم اطلاعاتی که انسان با آن سر و کار دارد بیشتر و بیشتر می شود و کمبود رایانه در زندگی و جامعه نیز بیشتر می شود.
روند تفسیر و تحولات در جامعه امروزی آنچنان سریع و شتابان شده است که پیش بینی آینده مقدور نیست یکی از بارزترین ویژگیهای عصر حاضرحضور گسترده کامپیوتر در کلیه عرصه های فعالیت انسان است . به گونه ای که انجام برخی از کارها بدون استفا ده ازکامپیوتر غیرقابل تصور نمی باشد .
کامپیوتر به عنوان ابزاری قدرتمند سرعت و دقت کارها را فوق العاده افزایش داده و گذر گاهها ی صعب العبور علم را به شاهراههای هموار مبدل ساخته است به همین دلیل در جریان کنونی اموزش ویادگیری علوم کامپیوتریک ضرورت اجتناب ناپذیر میباشد.
تهیه پروانه تأسیس
ابتدا از طریق سازمان فنی وحرفه ای شهرستان تحت عنوان اگهی برای متقاضیان تاسیس اموزشگاه اعلام می نماید وفرم درخواست متقاضی از طریق روزنامه کثیر الانتشار را پر می نمائیم وبرای امتحان در یک روز جمعه در میدان فردوسی به صورت صبح وعصر که یک شیفت برای خانمها وشیفت دیگر برای اقایان برای متقاضیان تآسیس فرم پر می کنیم به اضافه تعداد چهار قطعه عکس ودوعدد فتوکپی شناسنامه از تمام صفحات و فتوکپی اخرین مدرک تحصیلی به اضافه فرم تقاضا و همچنین مبلغ 000/40 ریال وجه نقد در حساب بانک ملی به حساب سازمان فنی و حرفه ای در یک پاکت وبه آدرس : مشهد یا رضا شهر- سازمان فنی وحرفه ای اداره کل استان خراسان ارسال می کنیم ودر ضمن وقت امتحان آن قبلا در روزنامه تعیین شده است. در وقت معین در میدان فردوسی آماده جهت امتحان شده و شیفت صبح جهت تآسیس و مدیریت و شیفت بعدازظهر جهت مربی گری. سؤالات به صورت تستی و چند سؤال جزعی تشریحی دارد. معمولا در امتحان تآسیس و مدیریت حدود 90% قبولی و در امتحان مربی گری حدود شاید 20% قبولی اعلام نمایند . بعد از امتحان دریافت کارت و پذیرایی در جلسه امتحان و سپس بعد از چندی اعلام نتیجه از طریق سازمان فنی وحرفه ای و در صورت قبولی سایر مدارک باید جهت گزینش وامتحان عملی به نام آموزش- گاه و محل آموزشگاه تعیین شده بعد از بازدید و تآیید کلیه لوازم و ملزومات و...
یک سری مربی تعیین می نماید ویک سری ملزومات را دریافت می نماییم و مربی که دارای کارت مربیگری هست را انتخاب کرده و معرفی می نماییم . ودر پایان اجاره ثبت نام جهت پذیرش داده می شود.
حسابداری پروژه تاسیس آموزشگاه 22ص