لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 20
فهرست
عنوان صفحه
مقدمه............................................................. 2
آشنایی جزیی در مورد کار کارخانه................................ 5
نمودار مراحل مختلف تولید نوشابه غیر گازدار با استفاده از انواع................ 10
محاسبه اجزاء و میزان دارایی های ثابت............................................... 12
مساحت زمین و برآورد قیمت آن........................................12
مساحت و هزینه های ساختمانی........................................................... 13
هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید........................................ 14
سرمایه ثابت مورد نیاز کارخانه........................................................... 16
هزینه های تولید سرمایه در گردش........................................................................... 18
محاسبه کل سرمایه گذاری......................................................... 20
نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی........................................................ 20
سودآوری و چگونگی برگشت سرمایه......................................... 21
مقدمه
- نوع محصول:
نوع محصول کارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت 14-10 درجه بریکس که از کنسانتره به غلظت 70-60 درجه بریکس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت 285 سی سی و با درب طشتکی بسته بندی خواهد شد.
بطری مذبور دارای ارتفاع 240 میلیمتر و قطر 57 میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد 80*200 میلیمتر چشبانده خواهد شد.
آبمیوه تولیدی با استفاده از کنسانتره پرتقال، سیب و انگور و به صورت آب این میوه جات تهیه می گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع کنسانتره مصرفی تهیه آن تا بریکس 7 نیز معمول است.
- ظرفیت تولیدی و مدت زمان کار کارخانه:
ظرفیت تولید سالانه کارخانه در حدود 2000 تن آبمیوه و معادل 2000000 لیتر است که با توجه به ظرفیت بطری ها و با در نظر گرفتن ضایعات و غیره کلاً در حدود 7 میلیون بطری 285 سی سی آب میوه خواهد شد که شامل موارد زیر است:
نام محصول
تعداد بطری
ظرفیت(سی سی)
ظرفیت(لیتر)
آب پرتقال
3.000.000
285
857.000
آب سیب
2.500.000
285
713.000
آب انگور
1.500.000
285
430.000
مدت زمان کار کارخانه با توجه به تعطیات و غیره عملاً 250 روز کاری و در یک شیفت کار 8 ساعته در نظر گرفته می شود.
به این ترتیب ظرفیت تولید روزانه کارخانه 28000 بطری که معادل 4000 بطری در ساعت و بالاخره 68 بطری در دقیقه می باشد.
- میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه:
مواد اولیه مورد نیاز کارخانه شامل کنسانتره پرتقال، سیب و انگور، شکر، بطری، کارتن و برچسب مربوطه می باشد.
با توجه به نسبت اختلاط کنسانتره و آب به نسبت یک قسمت کنسانتره و 5 قسمت آب در مورد سیب و انگور و یک قسمت کنسانتره و 6 قسمت آب در مورد کنسانتره پرتقال، عملاً میزان کنسانتره مورد نیاز جهت تولید به شرح زیر است:
ردیف
نام ماده مورد نیاز
مقدار
1
کنسانتره پرتقال
143 تن
2
کنسانتره سیب
143 تن
3
کنسانتره انگور
86 تن
4
شکر بر مبنای 10-5% در صورت مصرف برای آب پرتقال
50 تن
5
بطری 285 سی سی
7 میلیون بطری
6
برچسب
7 میلیون عدد
7
کارتن 24 عددی
300.000عدد
آشنایی جزیی در مورد کار کارخانه
روش کار و نحوه فرآیند:
عملیات بازسازی یا Reconstitution جهت تولید آبمیوه با فزودن آب به کنسانتره و رساندن بریکس کنسانتره از حدود 65 درجه به 12 درجه انجام می شود و در این سیستم چنانچه کنسانتره در شرایط استاندارد تهیه شده باشد عملاً نیازی به اضافه کردن مواد افزودنی برای بهبود طعم و شیرینی آبمیوه نیست. لیکن با توجه به نوع پرتقال ایران و ترشی مربوطه افزودن شکر به آب پرتقال تا میزان 10% جهت بعبود طعم و مزه قابل انجام است. این عملیات شامل مراحل زیر است:
طرح کارآفرینی نوشابه بدون گاز