فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله قرصهای ضد بارداری 22 ص

اختصاصی از فایلکو دانلود مقاله قرصهای ضد بارداری 22 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 23

 

قرصهای ضد بارداری

قرصهای خوراکی ضد بارداری در انواع مختلفی وجود دارند که عبارتند از: قرصهای اچ دی HD قرصهای ترکیبی قرصهای ال دی LD قرصهای ترکیبی قرصهای چند مرحله ای (قرصهای ترکیبی)* قرصهای فقط دارای پروژسترون (قرصهای شیردهی یا مینی پیل Mini Pill ، قرصهای اچ دی HD و قرصهای ال دی LD دارای هورمونهای استروژن و پروژسترون می باشند اما مقدار این هورمونها در قرصهای اچ دی HD بسیار بیشتر از قرصهای ال دی LD است . قرصهای ال دی LD دارای عوارض جانبی کمتری می باشند . به همین دلیل توصیه می شود که از قرصهای ال دی برای جلوگیری از بارداری استفاده شود .قرصهای چند مرحله ای نیز دارای هورمونهای استروژن و پروژسترون می باشند اما میزان هورمون در این قرصها همانند سیکل قاعدگی طبیعی تغییر می کند و مقدار استروژن و پروژسترون آن در هر روز متفاوت می باشد .قرصهای اچ دی HD ، ال دی LD و قرصهای چند مرحله ای در بسته هایی قرار دارند .

به این سه قرص معمولا قرصهای ترکیبی (The Combined Pill ) گفته می شود .قرصهای مینی پیل Mini Pill که به قرصهای شیردهی معروف هستند فقط دارای هورمون پروژسترون هستند و معمولا بعد از زایمان و در زمان شیردهی مصرف شوند .

قرصهای ترکیبی :

سه نوع قرصهای اچ دی HD ، ال دی LD و چند مرحله ای را اصطلاحا قرصهای ترکیبی می نامند زیرا در این قرصها ترکیبی از هورمونهای استروژن و پروژسترون وجود دارد .

نحوه استفاده از قرصهای ترکیبی :

اگر اولین روز خونریزی قاعدگی را اولین روز عادت ماهانه فرض نماییم ، مصرف قرصهای ترکیبی را باید از روز پنجم عادت ماهیانه شروع نماییم و هر روز در ساعت معینی اقدام به خوردن این قرصها نماییم . این قرصها ، مصرف آنها به مدت هفت روز متوقف می گردد و از روز هشتم شروع به مصرف یک بسته جدید می نماییم .

چه افرادی نباید از قرصهای ترکیبی ضد بارداری استفاده نمایند:

خانمهای بالای سن 50 سال که سیگاری بوده و یا دارای سابقه سکته قلبی ، سکته مغزی ، لخته شدن خون در رگها ، خونریزی های نامشخص از مهبل ، سرطان و بیماری کبدی می باشند نباید از قرصهای ترکیبی ضد بارداری استفاده کنند . همچنین خانمهای دارای سن کمتر از 25 سال که سیگاری بوده و دچار مشکلاتی مثل میگرن ، بیماریهای کیسه صفرا ، فشار خون ، مرض قند (دیابت) ، صرع ، لخته شدن خون در رگها ویا بیماریهای کبدی یا قلبی هستند نباید از این قرصها استفاده نمایند .خانمهایی که از قرصهای ترکیبی استفاده می کنند در خطر بیشتری برای ابتلا به سکته قلبی و یا سکته مغزی هستند . اثرات مصرف قرصهای ترکیبی باعث کاهش احتمال ابتلا خانمها به سرطا تخمدان ، سرطان آندومتر و بیماریهای التهابی لگن می شوند .

عوارض جانبی قرصهای ترکیبی ضدبارداری :

تا هنگامی که بدن به تغییرات هورمونی که بر اثر مصرف قرصها ایجاد میگردند عادت نماید ، بعضی از خانمها ممکن است دچار عوارض زیر شوند :* خونریزیهای نامنظم و لکه بینی* تهوع* حساس شدن پستانها* افزایش وزن یا احتباس آب در بدن* بروز لکه های تیره رنگ در پوست* تغییر خلق و خویاین عوارض جانبی معمولا بعد از دو یا سه ماه از بین می روند . با این حال اگر بعد از دو یا سه هنوز دچار این عوارض هستید و یا اینکه دچار خونریزی های شدید شده اید ، به پزشک مراجعه فرمایید.

تداخل با داروهای دیگر:

بعضی از داروها می توانند اثر قرصهای ضد بارداری را کم نمایند . این داروها عبارتند از : آنتی بیوتیک ها ، داروهای ضد تشنج و ضد صرع ، داروهای ضد سل و داروهای ضد میگرن .

فراموشی در خوردن قرصهای اچ دی HD و یا ال دی LD :


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله قرصهای ضد بارداری 22 ص
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد