فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 31 صفحه
گندم مهمترین محصول کشاورزی ایران و جهان و نان حاصل ازگندم غذای اصلی مردم است.
لیزین اسیدآمینه محدود کننده غلات و متیونین اسیدآمینه محدودکننده حبوبات و دانه های روغنی است در نتیجه با اصلاح غلات با حبوبات و دانه های روغنی می توان کمبود و لیزین را برطرف کرد.
برجسته ترین منبع پروتئین از میان حبوبات و دانه های روغنی سویا می باشد که
سویا با دارا بودن 52-40% پروتئین و است.Bغنی از ویتامین های گروه
- 6% فیبر، یک مکمل غذایی ارزشمند و مؤثر در به تاُ خیر انداختن بیاتی نان می باشد.
هدف از این تحقیق ، بررسی برطرف کردن کمبود بعضی اسید آمینه ها(لیزین) در غلات با استفاده از سویای اصلاح شده با ترکیبات احیا کننده ،اکسید کننده و امولسیفایرها و سپس بررسی تاَثیر آرد سویای اصلاح شده بر حلالیت پروتئین های گندم، خواص رئولوژیک ، رنگ ، طعم ،بافت و بیاتی نان می باشد.
اهداف اصلاح پروتئین های غذایی:
* به تأخیر انداختن واکنشهای مخرب مانند واکنش میلارد
* افزایش حلالیت مانند نوشابه ها و آشامیدنی ها
* تأمین ظرفیت کواگولاسیون و کف کنندگی مواد کف کننده در محصولات نانوایی
* تأمین ظرفیت امولسیون کنندگی در مایونز
* برطرف کردن ترکیبات سمی و بازدارنده در لوبیا و نخود
* اتصال اسیدهای آمینه به مواد غذایی
پاورپوینت در مورد بررسی تاُثیر کاربرد پروتئین های اصلاح شده سویا بر حلالیت پروتئین ها، خواص فارینوگرافی و بیاتی نان