فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت بازکاوی تئوری های دستوری حسابداری

اختصاصی از فایلکو دانلود پاورپوینت بازکاوی تئوری های دستوری حسابداری دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت بازکاوی تئوری های دستوری حسابداری


دانلود پاورپوینت بازکاوی تئوری های دستوری حسابداری
درس تئوری حسابداری2
در این نوشتار،مطالعات انجام شده در رابطه با تئوری های  دستوری حسابداری ، مطالعات مک نیل(1939)،پــــی تن و  لیتلتن (1940)، لیتلتن(1953)، چامبرز (1964)و ایجیری(1975) ارایه می شود و در نهایت،برخی از عقاید نظریه  پردازان مذکور مطرح و براساس مقایسه تطبیقی بین کارهای انجام شده ،نحوه عمل جاری حسابداری برای درک این تئوری ها مورد بررسی قرار می گیرد.     
 از دهه 1960،تحقیقات حسابداری به طور فزاینده ای از جانب تئوری دستوری به سمت تئوری اثباتی حرکت کرده است.تئوری های اثباتی در  صدد تبیین و توصیف چرایی وچگونگی تهیه اطلاعات وگــــزارش    اطلاعات حسابداری به استفاده کنندگان می باشد.تئوری دستوری به   عنوان تئوری های هدف محور،با کمک استنتاج و فرضیات هدف،توصیف  می شوند،وچگونگی تهیه انتقال اطلاعات به مخاطبین می باشد واوضاع  جهان واقع را“نه آنگونه که هست ”بلکه “آنگونه که باید باشد ”بیان می کند.     
تئوری دستوری حسابداری به دنبال توصیف مبانی اندازه گیری در حسابداری ،به ویژه رویه های حسابداری و محتوای گزارش مالی می باشد
که تاکنون سه رویکرد در مورد تحقیقات دستوری حسابداری به کار  گرفته شده عبارت است از:مدل قیاسی-مدل استقرایی-رویکرد سودمندی   در تصمیم گیری تئوری های قیاسی با تعدادی از قضیه های اثبات شده حسابداری و اهداف فرضی شروع و به دنبال آن اصول و رویه های حسابداری استنتاج می گردد نظریه پردازان قیاسی در اجرای روش مزبور از کل به جز می رسند.  یک مدل استقرایی , از یک صورت کلی از مشاهدات و پدیده های تجربی و مفاهیم غیر تجربی  و شیوه های اجرایی و عملی حسابداری حاصل می شود .  در رویکرد سودمندی در تصمیم گیری,  اطلاعات مربوط به مدل یا معیار تصمیم جدا و با داده های مورد نیاز جهت پیاده سازی  مدل های تصمیم به طور فرضی  ,مقایسه می گردد . در رویکرد سودمندی در تصمیم گیری ,   تمرکز بر استفاده کنندگان گزارش های مالی و تصمیم ها ونیازمندی های اطلاعاتی و توان آنان برای تحلیل و بکار گیری اطلاعات می باشد . 
 پنج کوشش مهم مبتنی بر مدل های رایج قیاسی-استقرایی
1- مک نیل:با عنوان حقیقت در حسابداری
2- پی تن ولیتلتن:با عنوان مقدمه ای بر اصول حسابداری شرکت ها
3 - لیتلتن:با عنوان ساختار تئوری حسابداری
4- چامبرز:با عنوان حسابداری،ارزیابی و رفتار اقتصادی
5- ایجیری:با عنوان تئوری اندازه گیری در حسابداری
مک نیل-1939:
مک نیل با مخالفت های شدید در برابر عمل جاری حسابداری،اندیشه ای نو را در عرصه حسابداری به وجود آورد.اومعتقد بود که فعالیت اصلی    حسابداری،گزارش واقعیت های اقتصاد جاری می باشد وصورت های مالی این واقعیت ها را ارایه نمی کند.در نتیجه،اطلاعات آنها برای سرمایه گذاران  و اعتبار دهندگان گمراه کننده است. مک نیل با ارائه یک مدل استقرایی،حسابداری را ابزاری می داند که واقعیت  های اقتصادی کنونی را منعکس می کند. ارزش خروجی جاری نشان   دهنده مبلغی از پول نقد است که می توان بر ان اساس،یک قلم دارایی را   فروخت یا یک بدهی را دوباره تامین مالی کرد.
بهای تمام شده تاریخی ،ارزش یک دارایی ثابت با پذیرفتن فرض تداوم فعالیت می باشد که مک نیل از ان به عنوان تئوری ارزش جاری یاد میکند.باتوجه به اینکه قیمت خرید دارایی نمی تواند تغییر کند ،دارایی ثابت باید در ترازنامه حتی بعد از تاریخ خرید هم به بهای تمام شده نشان داده می شود.که مک نیل با این وضعیت مخالف است.
به نظر وی،ارزش دارایی همان ارزش اقتصادی می باشد که از عرضه وتقاضا برای ان دارایی در یک بازار آزاد و رقابتی پدید می آید.به عقیده وی بهای تمام شده تاریخی باید تنها در مورد دارایی هایی که بازار فعال داد وستد و امکان تولید مجدد انها وجود ندارد (از قبیل دارایی های نامشهود ومعادن و....)به کار گرفته شود.
برای محاسبه استهلاک،به جای بهای تمام شده تاریخی از ارزش جاری اقتصادی دارایی استفاده می کند. وی استهلاک را به عنوان زیان کاهش در ارزش دارایی به دلیل فرسودگی و کهنگی فیزیکی تعریف می کند.
سودمندی اطلاعات یکی از هدف های اصلی حسابداری است .انتقاد وارده بر طرح پیشنهادی مک نیل آن است که مقایسه  داده های  صورت های مالی در طول زمان کار ساده ای نمی باشد و اگر اطلاعات مقایسه ای جهت انعکاس ارزش های جاری در تاریخ ترازنامه  بازبینی  نشود اعتبار امر مقایسه مختل خواهد شد.
پی تن و لیتلتن-1940:
پی تن ولیتلتن فهرستی از اصول حسابداری را با تصور پیوستگی زمانی عملیات یا عمر نامحدود واحد انتفاعی  ارائه ،به چرایی تخصیص و تسهیم هزینه ها به همراه مفهوم کار ساز تطابق برای تعیین دوره به دوره سود  واحد انتفاعی پرداخته است.
در روش به کار گرفته شده توسط پی تن ولیتلتن به عنوان یک کار قیاسی ،از شش فرض بنیادی استفاده شده که بشرح زیر می باشد:

1-فرض تفکیک شخصیت واحد انتفاعی

2-فرض تداوم فعالیت

3-فرض ملاحظات اندازاه گیری

4-مفهوم ترکیب هزینه

5- مفهوم تلاش و دستاوردها

6-مفهوم شواهد عینی و قابلیت اثبات

شامل 25 اسلاید POWERPOINT


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت بازکاوی تئوری های دستوری حسابداری
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد