فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 9 صفحه
اجرای سیستم HACCPدر تولید مواد غذایی بسته بندی شده:
سیستم مرکز کنترل تحلیل های انتقادی تصادفی(HACCP)مطابق با مدل تغذیه ای قانونی (کدکس) که مراحل 5 مر حله ای و ازمایشات سخت امتحانی گسترده و 5 طرح فراتر از اوراق تغییر داده شده یل هدفمندی عمده در تماس بامواد غذایی و خوار وبار است این نمودار های تکثیر سیال حاصله از مراحل که نشان داده می شود هر مرحله شامل 40 -150 مرحله دوره ای است به طور معمول 3 نوع از 5 جلسه ای با گروههای HACCP و مذاکرات خصوصی زاید در ازمایش دشوار و یا طرح مورد نیاز است جهت گیری تصادفی مراکز کنترل انتقادی (CCPs) میکروبیولوژیکال( ذخیره کنترل /آب چ
رخشی .مرحله محیطی نشاسته (خشکی اهار) و فیزیکی (مراحل محیطی) در اززمایش های سخت و (ذخیره یا تولیدات یا بسته بندی محیطی )در طرح هارا شامل می شود دانشمندان محدودیت های بحرانی مثل انواع متفاوت گزارشات و دستورالعملهایی که اساس می شود باعث کنترل روشهای بیولوژیکی و مشاهدهای با بسامد ی از تعهدات و اعمال صحیح مراحل است که نشان داده می شود عمده اصلاحیه ها و بهبود ها رفع مراحل محیطی را مورد توجه قرار می دهد در 5 مورد علم بهداشت اموزشی شامل اجرای سیستم HACCP است .مجله میکرو بیولوژی صنعتی و بیو تکنو لوژی (2002)صفحه 28-22-23
کلمات کلیدی :سیستم اچ ای سی سی پی /سی ام پی : صنعتی شدن کاغذی . مواد بسته بندی و اوراق ازمایش
مقاله در مورد اجرای سیستم HACCP در تولید مواد غذایی بسته بندی شده