فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله کامل درباره معرفی کارخانه سیمان خاش و مراحل تشکیل آن

اختصاصی از فایلکو دانلود مقاله کامل درباره معرفی کارخانه سیمان خاش و مراحل تشکیل آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 26

 

مـقـدمـه :

کارخانة سیمان خاش در استان س.ب و در فاصله 18 کیلومتری جنوب‌شرقی شهرستان خاش احداث گردیده است. بهره‌برداری از این کارخانه نشانة دیگری از تحقق شعار توسعه اقتصادی و تلاش نظام مقدس جمهوری اسلامی در رفع محرومیت از منطقة س.ب می‌باشد. کارخانة سیمان خاش با توجه به پُتانسیل‌های معدنی منطقه از جمله وجود کانیهای غیرفلزی ویژه مواد اولیه سیمان و اطمینان از وجود پوزولان بسیار غنی و مرغوب در دامنه‌های کوه تفتان واقع شده است. این کارخانه قادر است سالیانه 600 هزار تن کلینکر و 624 هزار تن انواع سیمان پرتلند و یا بالغ بر 750 هزار تن سیمان پوزولانی تولید نماید. سیمانهای تولیدی این کارخانه نمی‌تواند علاوه بر نیازهای استان سیستان و بلوچستان بخشی از نیازهای سایر استانهای کشور را تأمین نماید. شرکت سیمان خاش با سابقة درخشان در تولید انواع سیمانهای پرتلند و صارات آن به اقصی نقاط جهان از جمله کشورهای آفریقای ( خود آفریقا و جزایر کَمِر) کشورهای اروپایی ( پرتغال و اسپانیا) کشورهای آسیایی بویژه افغانستان و پاکستان تلاش خواهد نمود تا با عرضه سیمانی با کیفیت برتر سهم کوچک و افتخار آمیزی را در امر بازسازی کشور دوست و همسایه افغانستان بدست آورد.

شرکت سیمان خاش در سال 2003 موفق به اخذ گواهینامه سیستم‌های مدیریت یکپارچه شامل : ISO 9001-2000 , ISO 14001 , OHSAS18001 از شرکت IMQ ایتالیا گردیده و کلیه تولیدات آن دارای استانداردهای ملی ایران و مطابق با استاندارد ASTM آمریکایی می‌باشد به دلیل کیفیت برتر محصولات تولیدی عضو شبکه بین‌المللی کیفیت IQNET می‌باشد. ضمناً مجوز این کارخانه در سال 1365 توسط وزارت صنایع معادن صادر شده است.

 تاریخچه کشف سیمان :

در رم قدیم مخلوطى از خرده سنگ و آهک پخته درست مى کردند که از ترکیب این مخلوط با آب، بتن حاصل مى گردید و از این بتن براى کارهاى ساختمانى استفاده مى شد. این نوع ساختمانها را ( Opus Cdementitium ) مى نامیدند. به مرور کلمه Cementum به مخلوطهاى مورد استفاده در این نوع ساختمان سازى اطلاق گردید. منظور از Cementum نوع خاصى خرده سنگ بود که وقتى پودر آنها با آهک مخلوط مى گشت داراى خاصیت هیدرولیکى بیشتر و به مرور در مجاورت هوا و در زیر آب سخت مى گشت و داراى مقاومت قابل توجهى مى شد.

این خرده سنگ ها یا از باقیمانده هاى آتشفشان ( خاکستر آتشفشانى ) بودند و یا از خرده آجرهاى کوره آجرپزى.

با توجه به اشاره اى که به ریشه کلمه سیمان شد و با توجه به اینکه سابقه ساخت آهک به زمانه قدیم ( بیش از دو هزار سال پیش ) بر مى گردد، مى توان ریشه و سابقه تولید سیمان ( منظور سیمان طبیعى ) را چیزى در حد تاریخ تولید آهک دانست. در سیمان طبیعى از گرد حاصل از خاکستر آتشفشان و سنگهاى آتشفشانى ( Volcanic Tuff or Pozzolana ) و مخلوط کردن این گرد با آهک شکفته استفاده مى شود.

تا پایان نیمه اول قرن هجدهم، عواملى که ایجاد خاصیت هیدرولیکى و چسبندگى در برخى مواد مى کرد در پرده اسرار بود تا اینکه یک مهندس انگلیسى به نام جان اسمیتون به خواص مهم ترکیبات موجود در خاک رس و خاصیت سخت شدن این ترکیبات پى برد.

این اکتشاف در سال 1765 و در موقعى که نامبرده بدنبال پیدا کردن مصالحى بود که داراى چسبندگى و مقاومت کافى در مقابل آب باشند، حاصل ماده این مصالح براى تجدید بناى فانوس دریایى ( Eddystone ) در نزدیکى پلیموت بود.

جان اسمیتون

اسمیتون در ساختن ملاتهاى آزمایشى خود، چند جور آهک مصرف کرد و از هر یک نمونه هایى ساخت، پس از آنکه نمونه ها خود را گرفت، آنها را زیر آب گذاشت و با هم سنجید و به این نتیجه رسید که بهترین آهک از پختن نوعى سنگ آهک به نام Glamorgan بدست مى آید. از تجزیه این سنگ آهک روشن شد که حاوى مقدارى خاک رس است. این نکته سر نخ اکتشاف خواص هیدرولیکى ترکیبات خاک رس بود. در حقیقت علت کشف فوق این بود که اسمیتون در ضمن تجزیه انواع


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله کامل درباره معرفی کارخانه سیمان خاش و مراحل تشکیل آن
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد