فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق و بررسی در مورد میوه ی انگور مبدا پیدایش و محل و تاریخ و نحوه و روشها و اهداف اصلاح مدرن و توسعه ی آن

اختصاصی از فایلکو تحقیق و بررسی در مورد میوه ی انگور مبدا پیدایش و محل و تاریخ و نحوه و روشها و اهداف اصلاح مدرن و توسعه ی آن دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق و بررسی در مورد میوه ی انگور مبدا پیدایش و محل و تاریخ و نحوه و روشها و اهداف اصلاح مدرن و توسعه ی آن


تحقیق و بررسی در مورد میوه ی انگور مبدا پیدایش و محل  و تاریخ  و نحوه  و روشها و اهداف اصلاح مدرن و توسعه ی آن

بسم الله الرحمن الرحیم

  فرمت فایل : ورد با قابلیت ویرایش تعداد صفحات 24 صفحه ـ       فهرست مطالب :

 

 

انگور                                           1 مبداء پیدایش و محل توسعه                            1 تاریخ توسعه                                     5 انگورهای محلی آمریکا                            5 توسعة انگورهای آمریکا در اروپا                      6 اهداف اصلاح مدرن                                 7 تکنیک های اصلاح                                  8

نمو گل                                      8

جمع آوری ، نگهداری و تست دانه گرده                       9

اخته کردن                                       10

جوانه زنی بذر                                   10

ریز ازدیادی                                     11

سیتمهای اصلاح نژادی                                  11

وراثت و ژنتیک متغیر در مو                           12

مقاومت به سفیدک دروغی                               12

مقاومت به سفیدک پودری                           13

مقاومت به Botrytis                                13

مقاومت به سایر بیماریهای قارچی                           14

مقاومت به بیماری حفره دار بودن (pierce)                    14

مقاومت به گال تاج و قسمتهای فوقانی گیاه                  15

منابع                                           16


انگور

تولید سالیانه انگور بالغ بر 65 میلیون تن می باشد . انگورها در حدود 9 میلیون هکتار از سطوح زیر کشت را به خود اختصاص می دهند. که بیشترین مصرف آن برای تولید نوشابه های الکلی است . همچنین برای تازه خوری و تولید کشمش نیز از آن استفاده می شود.

این متن بیشتر دربارة انگورهایی بحث می کند که vinifera Vitis خالص نیستند . Vitis قسمت کوچکی از تولید کل جهان را به خود اختصاص می دهد. اغلب برنامه ای اصلاحی کولتیوارهایی را تعقیب می کنند که توسط قلمه و پایه وژرم پلاسم ازدیاد می شوند.

منابع رژم پلاسمی که vinifera نیستند دارای مقاومت به حشرات ، بیماریها و تغییرات شدید محیطی هستند که در vinifera یافت نمی شود . گونه های nonvinifera همچنین بهترین منبع ژنی برای کلون های مولکولی و انتقال به کولیتوارهای vinifera هستند. بکارگیری هیبریدهای بین گونه ای نتایج خوبی در گسترش رشد انگور در مناطقی که کشت vinifera نا موفق بوده (بعلت آفات و یا تغییرات شدید دما) داشته است . در کل توسعة پایه خیلی فعال است و تماماً بستگی به رژم پلاسم nonvinifera دارد.

مبداء پیدایش و محل توسعه

کشت انگور یک هنر باستانی است . مدارک و اسناد نشان می دهد که کشت انگور و درست کردن شراب در مصر به 5000 تا 6000 سال پیش باز می گردد. قبل از شروع قرن اول ، انگور و شراب در نظر مردم خاورمیانه و مدیترانه مهم جلوه می کرد. انگور نه تنها از نقطه نظر تولید شراب اهمیت داشت ، بلکه از لحاظ تازه خوری نیز مدنظر بود. انگور دارای کالری زیاد و در حدود 20تا25 % قند است . انگور خشک شده در حدود 80% قند دارد و یکی از منابع متعدد قندی است که می توانند ذخیره و براحتی مصرف شوند.

مناطقی که تمدن انسان نخستین از آنجا صورت گرفته ، جایی بین دریای سیاه و دریای کاسپین است که انگورها هنوز بصورت وحشی یافت می شوند vinifera را نیز می توان از قدیمی ترین انگورهایی دانست که در آنجا رشد کرده است . محل پیدایش اولیه، منطقة مدیترانه بوده که بطرف نواحی ساحلی گسترش یافته است. در قرن 15 کشت انگور در جزایر قناری و Maderia پایه گذاری شد. سپس به آفریقا جنوبی ، استرالیا و آمریکای جنوبی کشده شد. اولین انگورهای شرابی در قرن 18 از مکزیکو به کالیفرنیا آورده شدند و در نیمه اول قرن 18، پرورش انگور و ساختن شراب ابتدا در کالیفرنیا انجام شد و بسرعت از سال 1860 تا1900 به سایر نقاط پراکنده شد.

خانوادة ویتاسه که خانوادة انگور بشمار می رود. شامل 14 جنس و بالغ بر 1000 گونه است و گستردگی زیادی از نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری گرفته تا مناطق معتدله را دارد. جنسی که اهمیت اقتصادی زیادی را دارد، Vitis است . دیگر گونه ها که شامل Cissus antartica , Ampelopsis, partheno cissus است بیشتر جنبه تزئینی دارند. Vitis دارای دو زیر جنسی است که Muscadinae و EuVitis نامیده می شوند که فقط از لحاظ تعداد کروموزوم با هم تفاوت دارند. در Muscadinae  40=n2 ودر EuVitis  38=n2 است و امکان هیبریداسیون بین آنها وجود ندارد. زیر جنس EuVitis برحسب منطقة پراکندگی به سه دسته تقسیم می شود . گونه های وحشی و بومی امریکا ، دارای ارزش زیادی برای اصلاح کنندگان هستند. ولی در مقابل آفت فیلوکرا، حساس بوده و نابود می شوند. از مهمترین آنها می توان به مواد زیر اشاره کرد.

.V.rapestris در مناطق شنی و سنگلاخی جنوب آمریکا و مکزیک پراکنده است و نیز جنوب میسوری ، ایلینویس ، آرکانزاس ، کنتاکی ، تنسی، اوکلاهما و تگزاس شرقی و مرکزی  مقاوم به فیلوکسرا و بیماریهای قارچی ریشه است .

ریشه ها دارای فعالیت بسیاری بوده و تا اعماق زمین فرو می روند. مقاوم به سفیدک پودری و خشکی و آهک بیش از حد خاک است .

V.ripria مناطق وسیعی از کانادا تا تگزاس و از غرب تا یوتا. دارای مقاومت بسیار به فیلوکسرا و اغلب بیماریهای قارچی است و متحمل سرمای زمستان و دارای قدرت سازگاری بسیار بالایی است . دارای ریشه های قوی است و به آسانی تکثیر می شود. حساس به آهک زیاد خاک است . زود گل بوده و دارای میوة زود رس است . میوه دارای قند واسید زیاد است.

V.monticola در کوههای تگزاس بسیار است . دارای مقاومت بسیار به آهک است . مقاوم بهفیلوکسراو اغلب بیماریهاست . رشد کمی داشته و ازدیاد آن مشکل است . بندرت در هیبریداسیون ها بکار می رود.

V.vulpina انگور زمستانی است . دارای محدوده ای از پراکندگی از دریاچه های بزرگ تا فلورید است . دارای قدرت زیاد، مقاوم به فیلوکسرا و حساس به آهک زیاد خاک است . از آن در فرانسه بندرت بعنوان پایه استفاده می شود. مقاوم به سفیدک داخلی و بیماریهای ریشه است .

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی در مورد میوه ی انگور مبدا پیدایش و محل و تاریخ و نحوه و روشها و اهداف اصلاح مدرن و توسعه ی آن
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد