فرمت فایل ppt کامل 26 اسلاید
فرآیند دودی کردن فرآیندی است به منظور پختن و مزه دار کردن ونگهداری طولانی مدت ماده ی غذایی انجام می شود. اگرچه در گذشته عمل دود دادن به منظور حفظ و افزایش مدت ماندگاری گوشت وماهی استفاده می شده ولی امروزه اساساهدف از دودی کردن ایجاد طعم های خاص و مطلوب در مواد غذایی دودی است.
در این سمینار به موارد زیر پرداخته می شود :
دود دادن
فن آوری تولید دود(تجهیزات)
روش های دودی کردن
مواد و ترکیبات مورد استفاده به عنوان دود دادن
ترکیب شیمیایی دود
تجهیزات دودی کردن فرآورده های گوشتی صنایع غذایی