تعداد صفحات: 42 صفحه
فرمت اجرایی : Word قابل ویرایش
قابل اطمینان از جامع و کامل بودن پروژه کارآفرینی
فهرست فصل ها
فصل اول کلیات
فصل دوم روش انجام کار
فصل سوم امور مالی طرح
فصل چهارم جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات
در این طرح به بررسی تولید پارچه خود تمیز کن و ضد باکتری پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ... از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
1 مقدمه :
محصول مورد نظر طرح پارچه خود تمیز کن و ضد باکتری می باشد که که نانو ذرات تیتانیوم با پوشش نقره با قرار گرفتن بر روی پارچه و پوشاندن سطح آن ها مانع از کثیف شدن و همچنین آلوده شدن آن ها به باکتری می گردد . مخلوط این الیاف و نانو روکش های نقره موجود در این پارچه ها می تواند لکه ها ، کثیفی ، بو و باکتری و گازهای مضر را تجزیه و متلاشی کند .
این نوع پوشاک می تواند به طور چشمگیری منجر به کاهش فرآیند شست و شو شده و در نتیجه در محافظت محیط زیست نقش مهمی ایفا کند . علاوه بر این ، پارچه های مذکور دارای خاصیت محافظت کنندگی در برابر UV هستند . این فرآیند بدون اینکه نرمی و قابلیت تنفس پارچه را کاهش دهد باعث دوام بسیار عالی پارچه در برابر شست و شو و کارکرد معمولی آن می شود .
نانو نقره یکی از پرکاربردترین محصولات نانوتکنولوژی است که به داشتن خصوصیات آنتی میکروبیالی مشهور بوده و به عنوان یک کاتالیست قادر است بیش از 650 گونه باکتری ، ویروس و قارچ را از بین ببرد . نانو نقره در عین دارا بودن چنین خصوصیاتی در صورت تماس با پوست انسان ایجاد حساسیت نمی کند . با استفاده از نانو نقره می توان خصوصیات منحصر به فردی را به منسوجات بخشید که در نهایت علاوه بر بهبود کارایی ، کاهش هزینه تمام شده را نسبت به روش های متداول آنتی میکروبیال نمودن منسوجات خواهیم داشت . ناو نقره در قیاس با دیگر روش های آنتی میکروبیال (همچون استفاده از مواد شیمیایی در تکمیل کالا) از دوام و کارایی بالاتری برخوردار بوده و استفاده از آن در غالب فرآیندهای متداول در صنعت نساجی ، بدون نیاز به ماشین آلات و فرآیندهای جانبی خاص ، به سهولت امکان پذیر است . از نانو نقره می توان در بسیاری از کاربردهای خاص همچون پوشاک مورد استفاده در صنایع بهداشتی و پزشکی ، ورزشی ، نظامی و... استفاده نمود . علاوه براین به دلیل قابلیت از بین بردن میکروارگانیسم ها افزودن نانو نقره در محصولات روزمره در حال تبدیل شدن به یک برتری برای محصولات مختلف است .
کارآفرینی کارگاه تولید پارچه خود تمیز کن و ضد باکتری