پروژه طرح تاسیس واحد تولیدی ماکارونی
فرمت :word
تعداد صفحات :45
مقدمه :
شناخت ماکارونی :
تهیه و تولید ماکارونی ، ساختار ، خواص در رفتار آن امروز بصورت علمی پیچیده مطرح میباشد که بررسی هر یک از اجزاء موارد فوق مستلزم مطالعات و تحقیقات و آزمایشات طولانی میباشد . در دنیای امروز که اساس رقابت بر کیفیت محصول بنا شده است . تنها تولید کنندگانی موفق خواهند بود که کیفیت محصولاتشان بالاتر از حد استاندارد و جهانی باشد و طبق تحقیقات آماری در دنیا چنین کارخانجاتی خودبخود رشد کرده و برعکس کارخانجاتی که کیفیت نامطلوب دارند دربازار رقابت داخلی و جهانی ، بالاخره محو و ناپدید شده اند .
از سوی دیگر رشد کیفی ، تنها با برقراری یک روند تحقیقاتی صحیح میسر است و بس . هر چند که این روند بسیار آهسته باشد ، لیکن نکته مهم آن است که هر روزه و به نسبت روز قبل حرکت رو به جلو انجام پذیرد و در غیر اینصورت با مرور زمان ، در جای خود و با فاصله روزافزون نسبت به رقیبان متحرک با رشد شتابان ، ثابت باقی خواهد ماند .
این مسئله امروز در کشورمان بصورت حادتری آشکار می شود چه از یک سو انواع ماکارونیهای خارجی ، با کیفیت روز افزون بهتر و بهاء نازلتر (بعلت سیستمهای تولید پیشرفته) تولید داخلی را که بر مبنای تکنولوژی یک یا چند دوره قبل و به حالتی ایستا در حال کار است تهدید مینماید . و از سوی دیگر چنین نحقیقات و تحولاتی توسط واحدهای محدود تولید کننده ماشین آلات ماکارونی به هیچ عنوان اجرا نمیگردد . لذا در چنین شرایطی تنها خود تولیدکنندگان ماکارونی می توانند با تجهیز خود به علم روز تولید ماکارونی و تغییرات تدریجی در سیستم تولید خود که متکی بر علم و آزمایشات تجربی میباشد کیفیت محصولات خود را هر چه بیشتر بهبود بدهند .
پروژه طرح تاسیس واحد تولیدی ماکارونی