موضوع طرح : تولید و بسته بندی آبلیمو
ظرفیت : ٨٠٠ تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استانهای جنوبی
اشتغالزایی : بیست نفر
فرمت:PDF
تعداد صفحات:20
...طرح حاضر نیز در همین راستا به تولید آبلیمو و بسته بندی آن اختصاص دارد. ذیلا اشاره
مختصری به فرایند تولید آبلیمو خواهد آمد:
به منظور تولید آبلیمو در مقیاس صنعتی ، از لیمو های سبز نارس استفاده می شود زیرا با
رسانده شدن این میوه در انبار با کاهش ضخامت لایه سفید رنگ داخلی لیمو و پوست جداره های
داخلی، کیفیت بهتری از لحاظ عصاره گیری حاصل می گردد. انبار مورد استفاده برای رساندن لیمو
١٣ درجه سانتی گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار کردن، - ٨٦ % رطوبت و دمای ١٤ - باید دارای ٨٨
لیمو ها را خارج نموده و شستشو می دهند ، این شستشو باعث ضدعفونی محصول نیز شده و مانع
می گردد. Alternaria از آلودگی های مختلف مانند
طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولید و بسته بندی آبلیمو