فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله Rup

اختصاصی از فایلکو دانلود مقاله Rup دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله Rup


دانلود مقاله Rup

 

مشخصات این فایل
عنوان:Rup
فرمت فایل:word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات:56

این مقاله در مورد Rup می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات مقاله Rup

مقدمه
یک پروسه چابک، پروسه‌ای است که همیشه آماده در آغوش کشیدن درخواستهای جامعه بوده و  این درجه از سازگاری را دارا باشد.
بنابراین منظور از سرعت عمل، فقط کاستن از حجم پروسه تولید نرم‌افزار یا سرعت ارائه آن به بازار نیست؛ بلکه منظور، انعطاف‌پذیری و حفظ کیفیت است. مطلبی که در این مقاله قصد توضیح آن را داریم این است که RUP  ساختاری پروسه‌ای (چیو 2000) است که امکان انعطاف‌پذیری را برای تولید‌کنندگان نرم‌افزار فراهم می‌آورد....(ادامه دارد)

RUP چیست؟
با پیشرفت تکنولوژی‌های مرتبط با کامپیوتر، نیاز هر چه بیشتر به گسترش علم نرم‌افزاری نیز احساس می‌شد که با پیدایش متدولوژیهای همانند SSADM  و روش آبشاری (چیو 2000) ‎آغاز شد. در ابتدا، این روشها مناسب بود و جوابگوی نیازهای آن زمان بودند ولی با افزایش داده‌ها و پیدایش مفاهیمی همچون شبکه، وب و غیره دیگر کارآیی لازم را جهت پیاده‌سازی و هدایت پروژه‌های نرم‌افزاری نداشتند. پس مفاهیم برنامه‌نویسی شیءگرا پا به عرصه وجود گذاشتند و در سال 1991 بطور جدی مورد مطالعه و بحث قرار گرفتند....(ادامه دارد)

 فاز جزئیات یا تحلیل پیچیدگی (Elaboration)
  در این فاز تعریف محصول تصحیح می‌شود و معماری آن مشخص می‌گردد. همچنین خلاصه برنامه‌ی توسعه و گسترش محصول تدوین می‌گردد. در انتهای این فاز اهداف و نمای پروژه دقیقتر تعیین می‌شوند و انتخاب یک معماری و تبیین ریسک‌های عمده انجام می‌گیرد.  همچنین در این مرحله جزئیات بیشتری از نیازهای سیستم را جمع‌آوری شده و درک بهتری از پروژه صورت می‌پذیرد. بدین ترتیب تحلیل و طراحی سطح...(ادامه دارد)

اهداف فاز ساخت
هدف این فاز واضح سازی نیازمندی‌های باقیمانده و تکمیل تولید سیستم بر اساس معماری مبنا می‌باشد.
فاز ساخت به نوعی یک فرآیند ساخت است که در آن تأکید بر مدیریت منابع و کنترل عملیات به منظور بهینه‌سازی هزینه‌ها، زمان‌بندی‌ها و کیفیت است. در این حالت یک انتقال از تولید یک نمونه‌ی ذهنی در طی فازهای Inception و Elaboration به تولید محصولات قابل استقرار در طی Construction وTransition می‌شود.
کمینه‌کردن هزینه‌های توسعه با بهینه کردن منابع و اجتناب از ضایعات و دوباره‌کاری‌های غیرلازم...(ادامه دارد)

خصوصیات RUP چیست؟
RUP مبتنی بر نوعی معماری است که به اجزاء اصلی می‌پردازد ولی طراحی به جزئیات نیز وارد می‌شود. همچنین می‌توان گفت معماری یکسری اجزا و ارتباط بین آنها است که سیستم را می‌سازد و ما را به سمت توسعه مؤلفه‌محورراهنمایی می‌کند.
-ویژگی Usecase Driven:  یکی از مشکلات OOA این بود که می‌گفتند با هر روشی تبدیل و کار کنند و بعد بتوان آنرا به شیءگرا تبدیل کرد.
-نسخه‌های چندگانه
...(ادامه دارد)

 انعطاف‌پذیری RUP و انطباق با آن
RUP یک اصل عقیدتی یا یک آیین مذهبی نیست. ساختار RUP ساختار خشکی نیست که بخواهد همه چیز را برای تولید نرم‌افزار در قالب خود درآورد.
نیازی نیست که حداقل چهل نفر را برای تکمیل پروسه‌ای که چهل نقش در آن تعریف شده است، به خدمت بگیرید و نیازی ندارید که بیش از صد محصول مختلف را پرورش دهید. اگر سعی خود را به انجام این کار معطوف سازید، خیلی زود در معرض آشفتگی قرار خواهید گرفت....(ادامه دارد)

نتیجه گیری
از آنچه گذشت در می‌یابیم اولاً در حال حاضر تنها روش توسعه نرم‌افزاری که مورد پذیرش در عرصه جهانی است، RUP می‌باشد. ثانیاً این روش علاوه بر ساماندهی به فرایند تولید نرم‌افزار از دو بعد زمان و کیفیت، به لحاظ برخورداری از انعطاف‌پذیری بالا در صورت کاربرد و پیاده سازی صحیح می‌تواند سبب تسریع فرایند تولید و توسعه نرم‌افزار و تأمین کیفیت مورد نظر در نرم‌افزار گردد و نهایتاً این که یکی از مهم ترین ویژگی‌های RUP این...(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله Rup

چکیده  1
مقدمه 3
RUP چیست؟ 5
فازهای RUP 8
اهداف فاز آغاز 9
خروجی های فاز آغاز 9
فاز جزئیات یا تحلیل پیچیدگی 10
بررسی ریسک ها 10
ریسک های تکنولوژی 11
ریسک های منابع انسانی 12
ریسک های سیاسی 12
اهداف فاز جزئیات 13
خروجی های فاز جزئیات 14
فاز ساخت 15
اهداف فاز ساخت 16
خروجی های فاز ساخت 17
فاز انتقال17
اهداف فاز انتقال 18
خصوصیات RUP
مهمترین مزایای RUP
...(ادامه دارد)


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله Rup
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد