کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس
فرمت فایل: ورد
تعداد صفحات:31
فهرست مطالب
فصل اول
جدول نتایج چکیده طرح
فصل دوم
کلیات در راستای شناسائی محصول و
مقدمه
1-2 تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی و....
2-2 چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای
3-2 ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش
فصل سوم
بررسی و برآوردهای فنی
1-3 ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه
2-3 تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید
3-3 مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد
4-3 بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت
5-3 تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد
6-3 ذکر نام اصلی و تجاریهمراه با مشخصات فنی منابع تامین و ...
7-3 بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید
8-3 تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی
9-3 تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی
10-3 محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و ...
فصل چهارم
بررسی های مالی و اقتصادی
1-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد
2-4 تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد
3-4 برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری
4-4 هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی
5-4 برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید
6-4 محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار
7-4 تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و ...
کارآفرینی طرح تولید سوسیس و کالباس