مشخصات این فایل
عنوان: نگهداری میوه ها و سبزیها
فرمت فایل : word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 19
این مقاله در مورد نگهداری میوه ها و سبزیها می باشد.
بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر ازمقاله نگهداری میوه ها و سبزیها
نقاط سرد و گرم یک سردخانه
نقاط سرد : نقاطی است از فضای انبار که حرارت در آنجا حداقل است
یادآوری : در انبارهایی که دارای پنکه هستند نقاط سرد غالبأ نزدیک کولر و در منطقهای که هوا از کولر خارج میشود قرار دارند .
نقاط گرم : نقاطی از فضای انبار هستند که حرارت در آنجا حداکثر ...(ادامه دارد)
کنترل دماسنجها
کنترل دماسنجها عمل بسیار حساسی بوده و احتیاج به دقت زیادی دارد و باید حداقل یک بار در سال انجام گیرد این کنترل باید به طور متناوب و در شرایط و فاصله حرارتی مورد استفاده انجام گیرد . همچنین برای اینکه حتیالامکان کلیه اشتباهاتی که ممکن است در اثر اختلاف کیفیت دماسنجها به وجود آید در کنترل اندازهگیری مؤثر نباشد اندازه گیری ...(ادامه دارد)
رطوبت نسبی
کلیات
اندازه گیری رطوبت نسبی بسیار حساس ولی دقت آن کمتر از اندازهگیری حرارت است رطوبت نسبی سردخانه به عواملی بستگی دارد که از میان آنها میتوان نکات زیر را نام برد . 3 ـ 1 ـ 1 جنس فرآورده و بسته بندی ...(ادامه دارد)
اساس اندازه گیری
برای نگهداریهای طولانی میوهها و سبزیها هدف اینست که رطوبت نسبی را به نحوی تنظیم کرد که تا حد امکان ثابت باشد عملا به وجود آوردن چنین رطوبت نسبی در سردخانه احتیاج به زمان دارد و اندازهگیری آن باید هنگامی ...(ادامه دارد)
میزان تعویض هوا
میزان تعویض هوا عبارتست از حجم هوای وارد شده در مدت یک ساعت در سردخانه به حجم سرد خانه خالی میباشد تعویض هوا میتواند به طور مداوم و یا متناوب انجام گیرد در صورتی که به طور متناوب انجام گیرد میزان آن بستگی به تعداد دفعات تعویض هوا که بر اساس مقدار بار انبار و نوع میوه و سبزی انجام میگیرد دارد انتخاب شرایط تعویض ...(ادامه دارد)
فهرست مطالب مقاله نگهداری میوه ها و سبزیها
تعاریف عوامل فیزیکی نگهداری میوهها و سبزیها در سردخانه و روش اندازه گیری آنها
مقدمه
هدف و دامنه کاربرد
درجه حرارت
رطوبت نسبی
جریان هوا
دانلود مقاله نگهداری میوه ها و سبزیها