فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 6 صفحه
مقدمه تعریف :
تغییرات اجتماعی در کشور ایران و بسیاری از کشورهای منطقه، طی 30 سال اخیر، وضع سلامت مردم را مورد دستخوش و دگرگونی قرار داده است. تغییر سنتهای گذشته و شیوههای جدید زندگی به تغییر در الگوهای غذایی از جمله افزایش دریافت چربیهای اشباع و کاهش دریافت میوه و سبزی منجر شده، که این امر موجب افزایش شیوع بیماریهای غیرواگیر مانند بیماریهای قلبی عروقی، سرطان، دیابت و .... شده است. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت در سال 2007 میلادی؛ بیماریهای مزمن (بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، چاقی، انواع سرطان و بیماریهای تنفسی) علت 60 درصد از مرگها بوده و 35 میلیون مرگ در سال به دلیل این بیماریها رخ داده است.
همچنین 80 درصد از مرگهای فوق در کشورهای در حال توسعه کم درآمد مشاهده شده است. رژیم غذایی دستکم، 35 درصد از کل موارد سرطانها دخالت دارد که این رقم در زنان به 50 درصد میرسد. بر اساس پیشبینی سازمان جهانی بهداشت تا سال 2020 موارد جدید سرطانها به 15 میلیون میرسد.
تحقیق درباره اهمیت تغذیه در پیشگیری از سرطانها