لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه14
فهرست مطالب
نقش پروتئین ها در رژیم غذایی
ویژگیهای فیزیکو– شیمیایی پروتئین ها
مقدار مورد نیاز پروتئین برای یک ورزشکار
متابولیسم اسیدهای آمینه
منابع غذایی پروتئین ها
ویژگیهای خاص بعضی از گوشت های قرمز
3- ماهی ها
ی
4-تخم مرغ
پروتئین ها مواد مغذی اصلی هر سلول زنده هستند. در ساختمان آنها نه تنها کربن، هیدروژن و اکسیژن وجود دارد، بلکه ازت و گاهی گوگرد نیز موجود می باشد.
پروتئینها مسئول انجام اعمال گوناگونی هستند. نقش آنها از تشکیل ماده انقباضی عضلات گرفته تا ساختن بعضی از هورمون ها، آنزیم ها و آنتی کورها، تبدیل انرژی شیمیایی به کار و انتقال اکسیژن و هیدروژن
تحقیق در مورد نقش پروتئین ها در رژیم غذایی