فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک

اختصاصی از فایلکو تحقیق در مورد اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک


تحقیق در مورد اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:12

 

  

 فهرست مطالب

 

 

اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک

 

w       بازدارنده‌های پروتئینی :

 

w       بازدارنده‌های معدنی :

 

w       بازدارنده‌ها در چربی  :

 

w       بازدارنده‌ها  در کربوهیدراتها  :            

 

w       محدودکننده تریپسین و کیموتریپسین :

 

مکانیسم اثر منفی محصول جنبی تریپسین در تحریک فعالیت پانکراس:

 

بازدارنده‌های پروتئینی  -  لکتین‌ها

 

چگونگی عمل لکتین ها

 

 بازدارنده‌های پروتئینی - تانن ها

 

خواص ضد تغذیه ای تانن ها

 

 بازدازنده های پروتئینی - ساپونین‌‌ها

 

 عوارض ناشی از مصرف منابع ساپونین دار

 

–کاهش تولید تخم مرغ در مرغ های تخم‌گذار

 

کاناوانین

 

 روش های خنثی سازی اثر بازدارنده‌های ضد آنزیمی پروتئاز

 

  قهوه ای شدن

 

اثر تغذیه یا جیره حاوی اسید چرب سیکلوپیروئید:

 

 بازدارنده های چربی - اروسیک اسید

 

بازدارنده های چربی - فساد و اکسیداسیون چربی

 

 

 

 

 

 

اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک:

–      70% هزینه های پرورشی مربوط به غذاست. بسیاری از غذا ها بطور طبیعی حاوی این ترکیبات هستند.

w       بازدارنده‌های پروتئینی :

- بازدارنده‌های پروتئاز                                               

1-     لکتین‌ها 2- تانن‌ها 3- ساپونین‌‌ها 4- اسیدهای آمینه غیر پروتئینی  5- مواد ضد مغذی در منابع پروتئین حیوانی                      

w       بازدارنده‌های معدنی :

1-     کیلاتها (اسید فایتیک , اسید اکسالیک) 2- گوسیپول 3- گلوکوزینولات ها                                          

w       بازدارنده‌های ویتامینه

w       بازدارنده‌ها در چربی  :

1-     اسید اروسیک 2- اسیدهای چرب حلقوی                                                          

w       بازدارنده‌ها  در کربوهیدراتها  :            

   پلی ساکاریدهای غیرنشاسته ای                                   

 بازدارنده‌های پروتئازها

w       محدودکننده تریپسین و کیموتریپسین :

–  محدود کنندهای تریپسین به نامهای محدود کننده سویا (اولین بار در این منبع غذایی کشف گردید) و یا  محدود کننده کنیتز (اولین کسی این ماده ضد مغذی را کشف کرد) خوانده می شوند. در لگوم ها خصوصا سویا ، باقلا و لوبیا خام وجود دارند. مصرف سویای خام باعث کاهش رشد در حیوان می شود که علت آن وجود عناصر ضد مغذی است که موجب اختلالاتی در هضم و جذب منابع پروتئینی می شود. عدم تعادل در الگوی اسید های آمینه که جذب می شوند بعلت کند شدن روند آزاد سازی اسیدهای آمینه ضروری نظیر متیونین و یا دفع اسید آمینه گوگرد دار سیستئن به موجب دفع آنزیم های تریپسینوژن وکیموتریپسینوژن.

 

 

 

مکانیسم اثر منفی محصول جنبی تریپسین در تحریک فعالیت پانکراس:

 

w   بطور کلی چگونگی ترشحات پانکراس توسط یک مکانیزم اثر منفی محصول جنبی منفی (Negative feedback mechanism) کنترل می شود که در آن ترشحات حاصله از پانکراس توسط سطح تریپسین در روده مشخص می گردد. با کاهش سطح تریپسین در دئودنیوم (Dudenum) به علت تشکیل ترکیبات پیچیده حاصله از ترکیب تریپسین با بازدارنده ها، پانکراس مجبور به ترشح بیشتر آنزیم می گردد. هورمون کوله سیستوکینین (Cholcystokinin)که از موکوس روده ترشح می شود به عنوان یک واسطه عمل می نماید.

 

   کوله سیستوکینین (موکوس)

 

 

 

تریپسین (پانکراس)

 

 

 

تریپسین (روده)

 

 

 

بازدارنده پروتئینی

 

 

 

منبع پروتئینی

 

 

 

پروتئولایسیز

 

 

 

تریپسین- بازدارنده تریپسین

 ایجاد ترکیبات پیچیده با تریپسین و بازدارندگی از فعالیت آن

 

 

 

آهسته کردن روند رها سازی اسید‌های آمینه

 

 

 

جلوگیری از هضم منابع پروتئینی

 

 

 

دفع مواد مغذی پروتئینی

 

 

 

عدم تعادل در الگوی اسید‌های آمینه

 

 

 

تجزیه ناقص پروتئین ها

 

 

 

کاهش جذب نیتروژن

 

 

 

کاهش وزن

 

 

 

بزرگ شدن لوزالمعده

 

 

 

افزایش بی رویه نسبت وزن لوزالمعده به وزن بدن

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد اهمیت بررسی عناصر ضد مغذی و بازدارنده ها درخوراک
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد