نویسندگان: معین کمالی ، امین اله معصومی ، سیدجلیل رضوی
خلاصه مقاله:
خیساندن دانه ها در فرآیند پوسته گیری و پخت آنها بهمنظور نرم شدن پوسته و هسته آنها وجذب رطوبت معمول می باشد. مقدار آب جذب شده توسط دانه های مختلف در مدت زمان غوطه وری در آب متفاوت است. هم چنین دمای آب در میزان رطوبت جذب شده تأثیر دارد. کاربرد مدل M(t)=Mo+t/(K1+K2t) ،Peleg به منظور تعیین مقدار رطوبتجذب شده سه نوع جو (ریحان 03 ، فجر و 862MB در خلال غوطه وری آنها در آب با دماهای مختلف بررسی گردیدند. آزمایشات در سه سطح درجه حرارت 10 20 و 45 سانتیگراد و در سه تکرار انجام گردید. از رویه رگرسیون نرم افزارSASبرای تعیین ضرایبK1 و 2 K در مدل Peleg برای هر نمونه جو در حرارت های مختلف استفاده گردید آزمایشات نشان دادند که با افزایش درجه حرارت ضریبK1بصورت خطی کاهش داشته است در حالیکه تغییراتضریبK2جزئی بود.
کلمات کلیدی: جو، غوطه وری، مدل Peleg
خلاصه مقاله:
خیساندن دانه ها در فرآیند پوسته گیری و پخت آنها بهمنظور نرم شدن پوسته و هسته آنها وجذب رطوبت معمول می باشد. مقدار آب جذب شده توسط دانه های مختلف در مدت زمان غوطه وری در آب متفاوت است. هم چنین دمای آب در میزان رطوبت جذب شده تأثیر دارد. کاربرد مدل M(t)=Mo+t/(K1+K2t) ،Peleg به منظور تعیین مقدار رطوبتجذب شده سه نوع جو (ریحان 03 ، فجر و 862MB در خلال غوطه وری آنها در آب با دماهای مختلف بررسی گردیدند. آزمایشات در سه سطح درجه حرارت 10 20 و 45 سانتیگراد و در سه تکرار انجام گردید. از رویه رگرسیون نرم افزارSASبرای تعیین ضرایبK1 و 2 K در مدل Peleg برای هر نمونه جو در حرارت های مختلف استفاده گردید آزمایشات نشان دادند که با افزایش درجه حرارت ضریبK1بصورت خطی کاهش داشته است در حالیکه تغییراتضریبK2جزئی بود.
کلمات کلیدی: جو، غوطه وری، مدل Peleg
مدل کردن جذب آب توسط جو در خلال غوطه وری