ذرت با نام انگلیسی (corn) و اسم علمی zea mays از خانواده غلات (poaceae) و یکی از چهار غله عمده جهان بوده و بعد از گندم و برنج تولید آن در دنیا مقام سوم را داراست .
ذرت گیاه مناطق گرمسیری است اما در مناطق نیمه گرمسیری و معتدل عملکرد خوبی خواهد داشت. کشورهای عمده کشت و تولید آن در جهان آمریکا، آرژانتین، برزیل، کلمبیا، مکزیک، رومانی و فرانسه و مناطق عمده تولید آن در ایران استانهای فارس، خوزستان، گلستان، مازندران، آذربایجان شرقی و ... می باشند.
برای کشت و دستیابی به عملکرد مطلوب آن باید نیازهای اکولوژیکی، مراحل مختلف رشدی و عملیات به زراعی موثر در تولید آن را بشناسیم.
گیاه ذرت از کاشت تا برداشت (پاورپوینت 45 اسلاید)