![تحقیق در مورد شیمی در منزل](../prod-images/476558.jpg)
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه62
فهرست مطالب
اثر آنزیمها بر مواد غذایی
اثر گرما بر خوراکیها:
قهوه ای شدن غذاها:
آرد، خمیر مایه و نانوایی:
نگهداری غذاها:
مواد افزودنی به غذاها چه چیزهایی هستند؟
بعضی از روشهای مهم نگهداری غذا در جدول زیر
آیا افزودنیها به سلامتی آسیب می رسانند؟
شیمی، میوه های نارس را به میوه های رسیده تبدیل می کند:
پاک کننده ها
2-پاک کننده های غیر صابونی (دترجنت):از
شیمی در منزل
1- مواد غذایی
همه کس با اهمتی غذا در زندگی آشنا هستند. در سرتاسر جهان، میلیونها کودک با غذایی کمتر از مقدار لازم زندگی می کنند. جسم و روح این کودکان آن طور که باید و شاید رشد نمی کنند. استخوانهای کودکانی که به اندازة کافی غذا مصرف نکرده اند (فقر غذایی) تغییر شکل می دهند. دندانها فاسد و کج می شوند. دچار ضعف قوای عقلانی اند و وزن کافی ندارند. متأسفانه، آسیبهای ناشی از فقر غذایی را نمی توان به آسانی جبران کرد. کوکانی که به علت فقر غذایی در سالهای ابتدایی عمر خود دچار آسیب شده اند، نتایج حاصل از آن را برای بقیة عمر خود همراه خواهند داشت.
راستی غذا چیست؟ مواد غذایی در بدن مصرف می شوند تا بدن رشد کند و خرابیها ترمیم شوند، مواد غذایی مصرف می شوند تا برای حرکتهای ما انرژی تولید کنند و بدن را گرم نگهدارند. فرآورده های شیمیایی بدن ما
تحقیق در مورد شیمی در منزل