فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پایان نامه رشته کشاورزی - تنوع ژنتیکی جمعیت های رازیانه (Foeniculum vulgare Miller) براساس صفات مرفولوژیکی و اسانس

اختصاصی از فایلکو دانلود پایان نامه رشته کشاورزی - تنوع ژنتیکی جمعیت های رازیانه (Foeniculum vulgare Miller) براساس صفات مرفولوژیکی و اسانس دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پایان نامه رشته کشاورزی - تنوع ژنتیکی جمعیت های رازیانه (Foeniculum vulgare Miller) براساس صفات مرفولوژیکی و اسانس


دانلود پایان نامه رشته کشاورزی - تنوع ژنتیکی جمعیت های رازیانه (Foeniculum vulgare Miller) براساس صفات مرفولوژیکی و اسانس

عنوان انگلیسی پایان نامه:

Evaluation of genetic diversity of fennel (Foeniculum vulgare Miller) population using agronomic traits, protein markers and essential oil.

 

این پایان نامه شامل 87 صفحه می باشد و سر فصل مطالب آن به شرح زیر است.

 

مقدمه........................................................................................................................... 1

فصل اول: بررسی منابع

1-1- تاریخچه و اهمیت گیاهان دارویی.......................................................................... 4

1-2- رازیانه................................................................................................................. 5

1-2-1- گیاه شناسی...................................................................................................... 5

1-2-2- خاستگاه و پراکنش........................................................................................... 6

1-2-3- نیازهای اکولوژیکی........................................................................................... 7

1-2-4- مراحل فنولوژی................................................................................................ 8

1-3- مواد موثره دارویی................................................................................................ 9

1-3-1- اسانس......................................................................................................... 10

1-3-1-1- اسانس رازیانه...................................................................................... 12

1-3-1-2- روش­های استخراج اسانس................................................................... 15

1-4- اهمیت تنوع ژنتیکی.............................................................................................. 16

فصل دوم: مواد و روش­ها

2-1- مواد گیاهی و محل اجرا آزمایش........................................................................... 23

2-2- طرح آزمایشی..................................................................................................... 24

2-3- صفات مورد اندازه­گیری........................................................................................ 24

2-4- استخراج اسانس................................................................................................... 26

2-5- تجزیه­های آماری.................................................................................................. 27

فصل سوم: نتایج و بحث

3-1- تجزیه واریانس صفات مورد ارزیابی...................................................................... 30

3-2- وراثت پذیری صفات مورد ارزیابی در جمیعت­های رازیانه...................................... 33

3-3- مقایسه میانگین..................................................................................................... 36

3-4- همبستگی بین صفات مورد ارزیابی........................................................................ 41

3-5- رگرسیون چندگانه................................................................................................ 44

3-5-1- عملکرد اسانس............................................................................................ 44

3-5-2- عملکرد دانه................................................................................................. 45

3-6- تجزیه علیت دو مرحله­ای عملکرد اسانس ودانه با صفات وابسته.............................. 47

3-7- تجزیه خوشه­ای جمعیت­های مورد مطالعه............................................................... 51

3-7-1- تجزیه خوشه­ای بر اساس کلیه صفات مورد ارزیابی......................................... 51

3-7-2- تجزیه خوشه­ای بر اساس عملکرد دانه و اسانس و صفات مرتبط با آن ............. 58

نتیجه­گیری کلی ............................................................................................................ 63

پیشنهادات.................................................................................................................... 64

منابع مورد استفاده ........................................................................................................ 65

جدول 2-1- جمعیت­های مورد مطالعه............................................................................ 23

جدول 3-1- تجزیه واریانس چند متغیره صفات مورد ارزیابی برای جمعیت­های مورد مطالعه

رازیانه......................................................................................................................... 30

جدول 3-2- تجزیه واریانس صفات مورد ارزیابی در جمعیت­های رازیانه.......................... 31

جدول 3-3- مقادیر واریانس ژنتیکی و فنوتیپی و وراثت پذیری صفات مورد ارزیابی......... 34

جدول 3-4- مقایسه میانگین جمعیت­های رازیانه از نظر صفات مورد ارزیابی با آزمون دانکن                  39

جدول 3-5- ضرایب همبستگی بین صفات مورد ارزیابی در 20 جمعیت رازیانه................. 43

جدول 3-6- تجزیه رگرسیون عملکرد اسانس با صفات انداه­گیری شده در 20 جمعیت رازیانه                  44

جدول 3-7- ضرایب رگرسیون و خطای استاندارد صفات مرتبط با عملکرد اسانس در 20 جمعیت رازیانه    45

جدول 3-8- تجزیه رگرسیون عملکرد دانه با صفات انداه­گیری شده در 20 جمعیت رازیانه.. ........... 46

جدول 3-9- ضرایب رگرسیون و خطای استاندارد صفات مرتبط با عملکرد دانه در 20 جمعیت رازیانه       46

جدول 3-10- تجزیه علیت عملکرد اسانس با صفات مرتبط در 20 جمیعت رازیانه............ 49

جدول 3-11- تجزیه علیت عملکرد دانه با صفات مرتبط در 20 جمعیت­ رازیانه................. 50

جدول3-12- تجزیه تابع تشخیص براساس کلیه صفات مورد ارزیابی................................ 51

جدول 3-13- میانگین و درصد انحراف از میانگین کل هر گروه از جمعیت­های رازیانه در تجزیه خوشه­ای بر اساس کلیه صفات................................................................................................................................... 54

جدول3-14- تجزیه تابع تشخیص براساس عملکرد دانه و اسانس و صفات مرتبط با آنها... 58

جدول 3-15- میانگین و درصد انحراف از میانگین کل جمعیت­های رازیانه بر اساس عملکرد دانه و اسانس و صفات مرتبط با آنها................................................................................................................................... 60


شکل3-1- دیاگرام علیت دو مرحله­ای برای عملکرد دانه و اسانس در 20 جمعیت رازیانه... 48

شکل3-2- دندروگرام حاصل از تجزیه خوشه‌ای جمعیت­های رازیانه به روش Ward براساس تمامی صفات          53

شکل3-3- دندروگرام حاصل از تجزیه خوشه‌ای جمعیت­های رازیانه به روش Ward براساس عملکرد دانه واسانس صفات مرتبط با آنها................................................................................................................. 59

فایل اصلی پایان نامه هم به صورت ورد و هم پی دی اف می باشد. ما هر دو نسخه را برایتان آپلود نموده ایم. هم چنین برای راحتی دانلود می توانید هر دو نسخه را در یک فایل دانلود نمائید.

در ضمن هزینه هر صفحه پایان نامه در ایران داک 800 تومان می باشد.


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پایان نامه رشته کشاورزی - تنوع ژنتیکی جمعیت های رازیانه (Foeniculum vulgare Miller) براساس صفات مرفولوژیکی و اسانس
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد