مقاله کشاورزی با عنوان نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند در قالب ورد و شامل موارد زیر می باشد:
* مقدمه
* کاشت داشت و برداشت چغندر
* تحویل دادن چغندر قند به کارخانه
* تخلیه چغندر و نگهداری ان در سیلو
* انتقال چغندر به محل فرایند
* شستشو ی چغندر
* تهیه خلال چغندر
* استخراج قند از خلال
* خشک کردن تفاله
* تصفیه شربت خام
* تهیه شیر اهک و گاز کربنیک
* زدن شیر اهک به شربت یا دفکاسیون
* زدن گاز کربنیک به شربت
* صاف کردن
* سولفیتاسیون و رنگبری شرب
* تغلیظ شربت یا اواپراسیون
* خصوصیات پخت توسط آپارات
* سه روش در کریستالیزاسیون وجود دارد: ( روش های کریستالیزاسیون)
* آپارات پخت I
* سانتریفوژ
* آپارات II
* آپارات III
* مرحله قند سازی
* قند حبه
* قندکله
* شستشوی نیشکر
* عصاره گیری از نیشکر
* استفاده از فرایند انتشار برای عصاره گیری از نیشکر (Diffusion process)
* توزین شربت خام
* آهک زنی به شربت خام نیشکر (Liminig of cane juice)
* ته نشین سازی ناخالصیها و زلال سازی شربت نیشکر Clarification of cane juice)
* تغلیظ شربت
* طباخی برای تولید شکر خام
* تصفیه شکر خام
* آفیناسیون شکر خام (Affination of raw sugar)
* حل کردن شکر خام(Melting)
* تصفیه شربت شکر خام
* تصفیه با استفاده از ترکیبات فسفات دار و شیر آهک
* تصفیه شکر خام با شیر آهک و گاز کربنیک
* طباخی برای تولید شکر سفید
نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند