مجوز تاسیس و بهره برداری از یک واحد صنعتی توسط سازمان صنعت ،معدن و تجارت هر استان صادر می گردد. در سال 1392فرایند اخذ مجور تاسیس از سازمان مذکور دچار تغییر اساسی شده است. که برای جلوگیری از هر گونه تاخیر در انجام کار این راهنما را مطالعه فرمائید.
مهم : با مطالعه این راهنما شما اطلاعات کاملی در خصوص اخذ پروانه تاسیس بدست می آوردید لذا از واگذاری این امر به سایر افراد ( که درخواست وجه برای اخذ پروانه تاسیس می نمایند) خودداری نمائید. زیرا در مراحل بعد خود باید اطلاعات شرکت را در سایت به روز نموده و محرنامه بودن اطلاعات خود را حفظ کنید.
جواز تاسیس : مجوزی است که پس از احراز شرایط لازم بر اساس این دستورالعمل به منظور سرمایه گذاری در انجام فعالیت صنعتی به نام متقاضی از سوی وزارت صنایع و معادن در دو گزینه صادر می گردد.
الف: سرمایه گذاری در طرحهای اولویت دار -- در رشته فعالیت های صنعتی که در چارچوپ اولویت های تعریف شده در اسناد بالا دست نظیر سند راهبرد توسعه صنعتی کشور بر پایه آمایش سرزمین صورت می گیرد، بر طیق ضوابط از حمایت ها و مشوق های خاص سرمایه گذاری دولت برخوردار می گردد. حمایت ها و مشوق های خاص سرمایه گذاری: شامل تسهیلات بانکی (ریالی- ارزی)، یارانه زمین در شهرکهای صنعتی، معافیت های حقوق ورودی ماشین آلات و یارانه های انرژی (آب، برق و گاز) می باشد( فقط شامل طرحهای اولویت دار) .
ب: سرمایه گذاری در طرحهای غیر اولویت دار - در رشته فعالیتهای صنعتی که خارج از چارچوپ گزینه الف باشد از مشوق های خاص سرمایه گذاری برخوردار نخواهد گردید. تبصره: مراتب مشمول بند "ب" به نحو مقتضی در جواز تاسیس درج می گردد.
برای اطلاع بیشتر سرمایه گذاران، این شرکت مجموعه ای را گردآوری نموده است که اطلاعات کاملی در خصوص اخذ مجوز تاسیس و بهره برداری یک واحد صنعتی را به سرمایه گذار ارائه نماید.
اطلاعات این راهنما بشرح ذیل می باشد :
1-روش کار و فرایند مراجعه به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان
2- فرایند صدور مجوز تاسیس در سامانه الکترونیکی سازمان صنعت و معدن ( بهینه یاب )
3- شرایط صدور جواز تاسیس و تغییر نام آن در دوره های بعد
4- هزینه صدور جواز تاسیس و زمان اعتبار آن
5- شرایط تغییر محل طرح صنعتی بعد از صدور جواز تاسیس
6- شرایط دریافت زمین از شرکت شهرکهای صنعتی
7- شرایط دریافت زمین از اراضی منابع طبیعی
8- شرایط صدور مجوز بر اساس زمین ملکی شخص سرمایه گذار
9- شرایط صدور مجوز برای اکتشاف و بهره برداری از معادن
10- ارائه بیش از 100 طرح توجیهی از طرحهای صنعتی و کشاورزی
11- دستورالعمل تهیه طرح توجیهی برای ارائه به بانک صنعت و معدن
12- ارائه توصیه های کارشناسی به سرمایه گذاران جهت اخذ مجوز تاسیس
13- شرایط دریافت تسهیلات سرمایه در گردش ( نرخ کارمزد در حال حاضر 16 درصد )
14- شرایط دریافت تسهیلات برای احداث واحد تولیدی
15- شرایط دریافت وام برای بازسازی و نوسازی واحد تولیدی
سایر اطلاعات لازم شامل طرحهای توجیهی نمونه ( تولید مقوا و...... )
حالا می خوام ببینم کی نمی تونه کارخانه بزنه با فایلی که من گذاشتم