فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

فایلکو

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد ماندگاری و بقای میکروارگانیزم ها در روغن زیتون تصفیه نشده

اختصاصی از فایلکو تحقیق در مورد ماندگاری و بقای میکروارگانیزم ها در روغن زیتون تصفیه نشده دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد ماندگاری و بقای میکروارگانیزم ها در روغن زیتون تصفیه نشده


تحقیق در مورد ماندگاری و بقای  میکروارگانیزم ها در روغن زیتون تصفیه نشده

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه20

 

فهرست مطالب

  مواد و روشها

تجزیه های میکروبیولوژی

تلقیح روغن زیتون با مخمرها

اندازه گیری کل پلی فنول موجود در بخش

 

مقدمه:

روغن زیتون از خرد شدن کامل میوه در طی فرآیندهای جداسازی متوالی از بخش روغنی آن طی عمل سانتریفوژ بدست می آید. روغن زیتون تصفیه‌نشده (virgin) تازه دارای مواد جامد معلق ومقداری ازشیره گیاهی است که میزان آن براساس گونه های مختلف و میزان تکامل و رسیده بودن میوه و روش‌های  فرآوری روغن متفاوت است. با این وجود، کیفیت روغن زیتون در حین نگهداری بهبود می‌یابد. وقتی مواد جامعد معلق موجود در روغن رسوب می‌کنند روغن شفافیت بهتری یافته و لذا  طعم جدیدی می‌گیرد. در همین زمان، فرآیندهای تجزیه کنندگی که در تشکیل ترکیبات فنولی دخیل می باشند، روی می دهند. در حقیقت، ،طعم تلخ روغن زیتون جدیداً تولید شده طی زمان نگهداری از بین می رود زیرا گلوکوسیدی تحت عنوان oleuropein تبدیل به ترکیبات ساده تری می شود که دیگر تلخ نیستند.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد ماندگاری و بقای میکروارگانیزم ها در روغن زیتون تصفیه نشده
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد